Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Lexus on tulossa yhdelle markkinoiden kannattavimmista ja tuottoisimmista segmenteistä. Tarkoitamme B-maastoautoja, jotka lähes äänettömästi ovat vieneet tilan, joka tähän asti oli kaupunkiajoneuvoille tyypillistä. Lisäksi jotkut valmistajat tekevät lukuja nähdäkseen, mitä he tekevät valikoimallaan nyt, kun sekuntien myynti ja edut ovat niin oikeudenmukaisia. Ja Seuraava Lexus LBX Se on yksi niistä, joilla voi olla merkittävintä Euroopassa.

Kuten jo tiedät Lexus tarjoaa runsaan premium-tarjouksen. Mutta sen on vielä katettava joitain segmenttejä laajentaakseen asiakaskuntaansa, koska monet ovat edelleen ottaneet katseensa Baijerin «kolmeen Mariaan». Ja tulevaisuutesi menee ohi houkutella nuorempia, dynaamisempia ostajia niille, jotka olisivat ajatelleet uutta LBX:ää. Siitä huolimatta, kunnes se saapuu, kestää jonkin aikaa ja tässä ajassa pari renderöinnit, jotka haluavat parantaa ulkonäköään.

Näissä renderöinneissä oleva Lexus LBX perustuu merkin virallisiin teasereihin… ja sen veljeen, Toyota Yaris Crossiin…

Kolesan Lexus LBX etupuolen renderöinti

Kuten tavallista, näiden renderöintien luoja on Nikita Chuiko Kolesalle. Antaakseen heille muodon he ovat aloittaneet viralliset teaserit, jotka Toyotan premium-yritys julkaisi muutama päivä sitten. Lisäksi niiden perustana ei ole kukaan muu kuin Yaris Cross, joka, kuten olemme jo todenneet, on sen tekninen klooni ja joka antaa sille kaikki tekniset osat. Näin molemmat yritykset ovat luoneet mallin, joka näyttää, tulee olemaan erittäin houkutteleva.

Teaserien jälkeen LBX:llä on joitain pisaran muotoinen LED-optiikka. Lisäksi niiden yhdistämiseksi keskelle grillin yläosaan tulee kromipalkki, joka laajentaa myös päiväsaikaista LED-valoa. sitä paitsi puskurissa näyttää olevan suuri puolisuunnikkaan muotoinen säleikkö sisäisellä hunajakennolla. Tämä elementti «syö» melkein koko puskurin, mutta jättäisi tilaa kahdelle pystysuoralle ilmaverholle.