Saltar al contenido

Mitä vuosi 2021 on merkinnyt auton sähköistykselle?

22 de enero de 2022
Mita vuosi 2021 on merkinnyt auton sahkoistykselle

Vuosi 2021 on ollut monimutkainen vuosi autoteollisuudelle. Covid-19-pandemia yhdessä Suezin kanavan saarron kanssa on synnyttänyt syvän mikrosiru- ja puolijohdekriisi joka on vaikuttanut autoteollisuuteen, ja kaikki viittaa siihen, että se jatkaa niin myös seuraavan vuoden 2022 aikana.

Kaikki ei kuitenkaan ole ollut huonosti. Vuoden 2021 ensimmäisten kuukausien aikana ekoautojen myynti ne olivat hieman jäännös, mutta uusien mallien saapuminen markkinoille enemmän autonomiaa ja parempia ominaisuuksia on nostanut lukuja. Niin paljon, että marraskuun 2021 aikana 40,9 % myydyistä malleista oli jonkinlainen sähköistys tai ne toimivat nestekaasulla tai maakaasulla.

Lisäksi valmistajat ovat päättäneet laajentaa valikoimaansa ympäristöystävällisiä ajoneuvoja tiukkojen ympäristömääräysten vuoksi. Muun muassa Audi, Cupra, DS, Ford, Hyundai, Jaguar tai Kia muuttuvat täysin sähköisiksi arviolta kymmenen vuoden kuluttua. Ei pidä unohtaa, että he pyrkivät myös hiilineutraaliuteen tuotantoprosesseissaan, kuten Porschen tapauksessa.

ECO-ajo, miten se on muuttunut Espanjassa vuonna 2021?

Voimme sanoa sen ECO-ajo Espanjassa Se on alkanut nähdä valoa vuoden 2021 aikana, ja monet kuljettajat eivät halunneet vaihtaa polttomoottoriautoaan ekologiseen niukan latausverkoston vuoksi. sähköautot. Tämä on nyt muuttunut ja latauspisteitä on jo useita sähköyhtiöitä asentanut niin kaupunkien sisälle kuin tieverkkoonkin. Kaikki tämä on vaikuttanut erityisesti siihen, että pelko autonomiasta on vähentynyt ja ECO-ajoneuvojen myynti on lisääntynyt.

Kuljettajat ovat vuoden 2021 aikana ottaneet harppauksen sähköistymiseen avun ansiosta MOVES-suunnitelma III joka palkitsee sähköistetyn auton oston jopa 7 000 eurolla. Lisäksi apurahoilla oli tarkoitus asentaa latauspisteitä sähköistettyihin autoihin.

Emme voi unohtaa hyväksyntää Madrid 360 -suunnitelma Madridin keskustan kumoamisen jälkeen. Nyt siihen tulee kaksi vähäpäästöistä vyöhykettä, jotka säätelevät ajoneuvojen sisäänpääsyä niillä olevan ympäristömerkin mukaan. Lisäksi on tarkoitus luoda vähäpäästöiset vyöhykkeet, ZBE, yli 50 000 asukkaan kunnissa ilmanlaadun parantamiseksi ja saastepäästöjen vähentämiseksi. Toinen toimenpiteistä, jotka on hyväksytty edistämään ECO-liikkuvuutta Espanjassa, sisältää latausasemien asentamisen 50 kilometrin välein ja hydraa 150 kilometrin välein.

On tärkeää muistaa, että vuosi 2021 on ollut innovaatioihin sitoutumisen vuosi ja monet yritykset ovat tehneet kaikkensa tehokkaampien alustojen ja kevyempien akkujen, mutta samalla suurempien, luomiseksi. tarjoaa pidemmän käyttöiän ja paljon enemmän energiaa. Lisäksi testit on aloitettu solid-state akut.

Saatat olla kiinnostunut näistä postauksista!

ECO-autot lähtevät liikkeelle vuonna 2022

Vuosi 2022 on vuosi, jolloin ECO-liikkuvuus lähtee liikkeelle. Saastumisentorjuntamääräykset kiristyvät ja sekä valmistajien että kansalaisten on sopeuduttava. On totta, että puolijohdekriisi jatkuu ja voi vaikuttaa moniin malleihin.

Kuitenkin perusteet pyytää PERTE sähkö- ja verkkoautoista. Ohjelmassa on lähes 3 000 miljoonaa euroa, joka osoitetaan sähköajoneuvon kehittämiseen. Tästä tulee yrityksille ja valmistajille mahdollisuus lyödä vetoa latausasemien ja uusien tehtaiden perustamisesta ECO-autojen valmistukseen.

Kaikki nämä ainesosat viittaavat siihen Vuosi 2022 on ECO-ajon vuosi ja se on, että odotetusti kolme kymmenestä ensi vuonna esitellystä uudesta autosta on sähköisiä. Tämäntyyppisen ajoneuvon vaikutus on sellainen, että palkinto Vuoden auto 2022 se on hyvin lähellä; Hänen seitsemän finalistia ovat Kia EV6, Cupra syntynyt, Ford Mustang Mach-E, hyundai ioniq 5, peugeot 308, Skoda Enyaq iV ja Renault Megane e-Tech; kaikki sähköllä.

Oliko tästä viestistä apua?