Saltar al contenido

Nämä ovat kymmenen vuoden 2022 myydyintä sähköautoa

21 de enero de 2023
Nama ovat kymmenen vuoden 2022 myydyinta sahkoautoa

Vuoden 2022 aikana sähköistys on jäädäkseen niin kuljettajille kuin valmistajillekin, ja hyvin harvat automerkit eivät vieläkään ole täysin sähköisiä.

Sähköautojen myyntiluvut ovat positiivisia ja kasvu vuoden 2021 vastaavaan ajanjaksoon verrattuna on lähes 40 % Espanjan auto- ja kuorma-autoliiton ANFAC:n mukaan. Suurin osa myydyistä yksiköistä on henkilöautoja. On myös huomioitava, että sähköautojen vuotuinen markkinaosuus on lähes 4 %.

Selvitetään, mitkä ovat kymmenen vuoden 2022 myydyintä sähköautoa.

Tesla Model 3

The Tesla Model 3 Se on yksi Espanjan menestyneimmistä sähköautoista tänä vuonna 2022 ja se johtaa listaa koko vuoden aikana lähes 3 000 yksiköllä.

Fiat 500e

The Fiat 500e Juhlistakaan ei haluttu jäädä väliin ja sen ansiosta, että merkki ei ole kärsinyt niin paljon siru- ja puolijohdepulasta, se on onnistunut nousemaan toiselle sijalle vuoden 2022 myydyimpien sähköautojen listalla. lähes 2000 rekisteröityä yksikköä.

fiat 500e

Tesla Model Y

The Tesla Model Y Se on kolmannella sijalla vuoden 2022 myydyimpien sähköautojen luettelossa, eikä se ole yllättävää, sillä se on tyylikäs malli, jolla on pitkä autonomia yhdellä latauksella. Se on onnistunut sijoittamaan lähes 2000 yksikköä viimeisen vuoden aikana.

tesla malli ja

Kia Niro

The Kia Niro täysin sähköinen on neljännellä sijalla lähes 1 600 myydyllä yksiköllä. Juuri päivitetty malli on ottanut laadullisen ja suunnittelun harppauksen ja siitä on tullut todellinen bestseller.

Citroen C4

The Citroen C4 Se on viidennellä sijalla vuoden 2022 myydyimpien sähköautojen listalla lähes 1 500 rekisteröidyllä yksiköllä. SUV:n ja sedanin puolivälissä oleva malli on rikkonut kaikki suunnitelmat ja kerää suurta menestystä käyttäjien keskuudessa.

Mini Cooper SE

Kauan odotettu sähköauto Mini Se on vain saanut sen näyttämään ja olemme varmoja, että siitä tulee pian todellinen menestys. Se on kuudentena ja sitä on rekisteröity hieman yli 1000 kappaletta vuonna 2022. Sen klassinen muotoilu ja mielenkiintoinen väripaletti ovat tehneet siitä mallin, joka on otettava huomioon.

Hyundai Kona

The Hyundai Kona Se on juuri päivitetty ja brändi on antanut sille erittäin houkuttelevan esteettisen ja erittäin mielenkiintoisen suorituskyvyn. Olemme varmoja, että se antaa paljon puhuttavaa tulevina kuukausina. Rekisteröityjen rankingissa se on seitsemänneksi runsaalla 1000 yksiköllä.

Dacia kevät

The Dacia kevät Sillä on myös paikkansa markkinoilla, eikä se voisi olla toisin, sillä se on markkinoiden edullisin sähköauto. Sen teho on 45 CV ja sähköinen toimintasäde 230 kilometriä yhdellä latauksella. Se on onnistunut rekisteröimään yli 1 000 yksikköä vuonna 2022.

Hyundai Ionic 5

The Hyundai Ionic 5 He eivät myöskään halunneet missata vuoden 2022 myydyimpien sähköautojen valintaa. Se on onnistunut rekisteröimään lähes 1 000 yksikköä ja se on yksi malleista, joka on onnistunut olemaan Vuoden auto Euroopassa. Sen katolla on myös aurinkopaneelit sähköautonomian lisäämiseksi.

sähköinen hyundai ioniq

Kia EV6

The Kia EV6 Se on yksi niistä sähköautoista, jotka nauttivat ajamisesta ja yhtiö, vuonna 2022 se on onnistunut rekisteröimään lähes 1000 yksikköä ja se on erittäin suositeltava malli, kyllä, se on paljon suurempi kuin aiemmat listalla sitä edeltävät mallit.

Oliko tästä viestistä apua?