Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Skoda on ollut erittäin aktiivinen muutaman viikon. Erityisesti mitä tulee uuden Superbin debyyttiin lippulaivana ja eniten edustettuna mallina. Mutta myös, myös siirtyä uuteen iteraatioon toisesta sen tärkeimmistä malleista: kodiaq. Kuten hyvin tiedät, tšekkiläinen talo perustuu suuren osan myynnistään tähän keskikokoiseen maastoautoon, joka on loogisesti valloittanut asiakkaita kaikkialla Euroopassa. Ja uusi on vielä parempi.

Toistaiseksi uudesta Skoda Kodiaqista saatavilla olevat tiedot ovat rajalliset. Volkswagen-konsernin alaisuudessa on tietysti hyvin selvää, mihin suuntaan tämä seuraava sukupolvi tulee olemaan. Se säilyttää tasapainon, jossa ei ole puutetta hyvin harkitusta mekaanisesta valikoimasta sekä laadukkaasta asetelmasta, joka rajoittuu premium-segmentin tasolle. Ja kun se saapuu tai ei, nämä renderöinnit haluavat edistää sitä, millainen suunnittelusi on mutta ovatko ne hyviä vai eivät? Tarkkaavainen.

Uudella Skoda Kodiaqilla on jatkuva imago, mutta vahva persoonallisuus…

Skoda Kodiaq etupuolen renderöinti Nikita Chukoi - Kolesa

Kuten olemme nähneet virallisissa «vakooja»-kuvissa uusi Kodiaq seuraa sen olemusta. Ja tätä lukiessasi saatat ihmetellä, miten sen olemus jatkuu? No, me selitämme sen sinulle. Vaikka se käyttää Vision 7S -konseptin jo julkaisemaa esteettistä koodia, se säilyttää silti nykyisen koodin. Sitä varten Full LED -optiikkasi repitään edelleen ja siinä on myös joitain toisiovaloja, jotka menevät puskuriin sivulle menevän ilmanottoaukon väliin.

hänen puolestaan huppu näyttää olevan litteämpi antaa tilaa isommalle grillille. Joka tapauksessa molemmat elementit voivat vaihdella samoin kuin muovisilla listalla suojattujen pyöränkaarien saapuminen tai ei. Kaiken kaikkiaan sivukuvalla on kuitenkin samanlaiset mittasuhteet julkaisee uudet kevytmetallivanteet. Katolla ei ole pulaa myöskään kattotangoista, jotka voidaan valitusta viimeistelystä riippuen viimeistellä pianomustalla kromilla.