Saltar al contenido

Odotetuimmat sähköautot vuonna 2023

30 de enero de 2023
Odotetuimmat sahkoautot vuonna 2023

Vuosi 2023 on astunut autoteollisuudelle voimalla, ja tämän vuoden aikana voimme löytää aitoja jalokiviä. Jos et kuitenkaan voi jatkaa odottamista, suosittelemme, että et missaa valikoimaa käytettyjä sähköautoja joita meillä on saatavilla napsautuksia. Lisäksi aiomme tietää, mitkä ovat sähköautot 2023.

Mahdollisesti yksi odotetuimmista on Renault 5. Tämä malli saapuu jälleenmyyjille tämän vuoden lopulla ja sen esittely tapahtuu ennen kesäkautta. Timanttimerkki on huomauttanut, että uudistetulla sähköisellä Renault 5:llä on hyvin samanlaiset ominaisuudet kuin Renault ZOE; eli toimintasäde on noin 400 kilometriä ja moottori 100 kW.

Porsche Macan

The Porsche Macan sähköllä se on yksi vuoden 2023 sähköautoista. Stuttgart-brändi työskentelee tämän kauan odotetun mallin parissa ja merkillä on ollut ongelmia ohjelmistonsa kanssa. Sähkökäyttöinen Macan rakennetaan uudelle alustalle, ja se toivoo olevansa todellinen bestseller.

Porsche Macan bensiiniversio

Nissan Chill Out

Nissan Chill-Out on toinen vuoden 2023 sähköautoista, ja tämä uuden sukupolven SUV kehitetään Renault-Nissan-Mitsubishi Alliancen CMF-EV-alustalle. Se sijoittuu Nissan Ariyan alapuolelle, ja siinä on tekniikka e-4ORCE.

On mahdollista, että siitä tulee esikatselu Nissan Leafin tilalle, joka kootaan tehtaalla, jonka tuotemerkki omistaa Sunderlandissa. Tärkeää on, että alusta tukee myös Renault Mégane E-Techiä ja Nissan Ariyaa. Mallissa on 60 kWh akku.

mini aceman

The mini aceman Sen valmistaa Kiinassa Great Wall. Mini Aceman on viisiovinen SUV, jonka mitat ovat samankaltaiset kuin tunnetun viisiovisen Mini. Se on saatavana eri akkukapasiteetilla 40 kWh:sta 65 kWh:iin.

MG Cyberster

Tämän sähköisen roadsterin tarkoituksena on parantaa MG:n imagoa. Tämä malli kilpailee Mazda MX-5. Se asentaa moduulivapaita CTP-akkuja ja tarjoaa 800 kilometrin toimintasäteen Kiinan CLTC-hyväksyntäsyklin mukaan. Se voi kiihtyä 0-100 km/h 3 sekunnissa.

Hyundai Kona

Suosittu korealainen SUV viimeistelee yksityiskohtiaan. Uudistettu B-maastoauto kehitetään edeltäjänsä alustan päivitetylle versiolle. 204 hv:n vaihtoehto saa a akkupaketti hieman tehokkaampi, joka tarjoaa 500 kilometrin kantaman WLTP-syklin mukaan.

sähköinen hyundai kona

sähköinen hyundai kona

Citroen ë-C3

Tästä mallista tulee Dacia Springin suorin kilpailija. Se perustuu Stellantis-ryhmän eCMP-alustaan ​​ja mahdollistaa kahden mekaanisen sarjan 82 ja 109 CV teholla. Sen autonomia on 300-400 km WLTP-syklin mukaan.

BMW i5

The BMW i5 Se tulee baijerilaisen tuotemerkin uuden sukupolven 5-sarjan kädestä. Se erottuu siitä, että siinä on sokaistettu säleikkö, erityiset puskurit ja aerodynaamisemmat renkaat. Se on saatavana Touring- tai sedan-korilla.

Oliko tästä viestistä apua?