Saltar al contenido

Onko nestekaasu kannattavaa?

28 de octubre de 2022
Onko nestekaasu kannattavaa

The Nestekaasu tunnetaan myös lyhenteellä LPG siitä on tullut polttoaine, jonka kanssa on otettava huomioon. Tällä hetkellä nestekaasun hinta on edelleen alhaisempi kuin bensiinin tai dieselin, vaikka vielä muutama kuukausi sitten se oli noin 0,62 senttiä.

On tärkeää huomata, että vaikka se on edullisempi polttoaine, tällä kaasulla ja bensiinillä toimivat autot ovat jonkin verran kalliimpia kuin perinteiset mallit. Joten,on nestekaasu kannattavaa?


Vastaus on kyllä, ja vaikka auto olisikin kalliimpi, hyvin muutaman kuukauden käyttöiällä voit tehdä siitä kannattavaa nestekaasun hinnan ansiosta. Tällä järjestelmällä varustetut mallit ovat liikenteen pääosaston ECO-merkin haltijat.


et voi vain ostaa auto nestekaasulla, Voit myös mukauttaa autoasi, kunhan se täyttää joukon vähimmäisvaatimuksia teknisessä tiedotteessa. Muutoksen hinta on yleensä noin 1500-3000 euroa, kaikki riippuu moottorityypistä; kaksisylinterisen lohkon muuntaminen ei ole sama asia kuin V8 tai V10.

Nestekaasu, harkittava polttoaine?

Litrahinnan ero on jo huomioitava asia. Espanjassa on jo monia huoltoasemia, jotka tarjoavat tätä polttoainetta, joten sinulla ei ole ongelmia tankkauksen kanssa. Lain mukaan on a bensiini nestekaasulla, vähintään 50 kilometrin välein, vaikka on olemassa erilaisia ​​mobiilisovelluksia, joista voit tarkistaa suosikkiasemasi sijainnin. Muista myös, että nestekaasusäiliön lisäksi auto ylläpitää edelleen bensiinitankkiaan, joten autonomia voi ylittää 1000 kilometriä.

1666976266 242 Onko nestekaasu kannattavaaKaksipolttoaineisella nestekaasuautolla on kannattavaa lyödä vetoa vuodessa matkustamistasi kilometreistä riippuen, jos ylität 15 000 kilometriä vuodessa, nestekaasu on ihanteellinen sinulle. Nestekaasuautot ovat kannattavia, jos ajat monta kilometriä vuodessa, ne ovat myös kannattavia, jos ajat ympäri kaupunkia joka päivä.

Clicarsilla meillä on myös autoja käytetty nestekaasu. Nämä mallit auttavat sinua säästämään noin 20 % vuodessa. Lisäksi päästää 15 % CO2:ta ilmakehään ja 70 % vähemmän NOx:a. Säästät myös korjaamolaskussa, koska sen huolto on erittäin yksinkertaista, koska sen moottori ei kärsi yhtä paljon kulumisesta kuin perinteisen polttomoottoriauton.

Oliko tästä viestistä apua?