Saltar al contenido

Onko sähköautovakuutus halvempaa?

17 de febrero de 2022
Viisi sahkoauton etua

The sähköautot on tullut todellisuutta kaupungeissa. Täyssähköisiä malleja rekisteröidään yhä enemmän, mutta tämän vuoden 2022 odotetaan olevan tämän tyyppisten päästöttömien ajoneuvojen vuosi. Ajaa a sähköautolla on monia etuja mutta entä sähköautovakuutus?

Toisin kuin saatat luulla, sähköautovakuutus se ei ole halvempi kuin polttomoottorilla varustettu auto. Vakuutuksenantajat eivät tee eroa polttoainetyypin mukaan, mutta totuus on, että sähköautot toimivat eri tavalla kuin muut ajoneuvot.

Sähköautovakuutus, mitä erityistä siinä on?

Tärkeimmät erot perinteisen auton ja sähköauton vakuutuksen välillä ovat vakuutukset. Sähköautovakuutuksissa on erityiset lisätakuut, joiden tarkoituksena on kattaa ne komponentit, joita muissa ajoneuvoissa ei ole, kuten akku tai virtajohto. sähköauton lataus.

Vakuutus voi kattaa ostetun vakuutuksen tyypistä riippuen akun kaapelit joko varkauksiin tai muihin ongelmiin ja jopa tiepalvelu kilometriltä 0 akun vian takia. On tärkeää valita sähköautollesi vakuutus, joka kattaa akun. Muista, että se on yksi tärkeimmistä elementeistä ja sen rikkoutuminen voi tehdä reiän taskuusi.

Kuten muidenkin tieltä löytyvien ajoneuvojen kohdalla, sähköautovakuutuksesi hinta riippuu niin tärkeistä tekijöistä kuin politiikan tyyppi jonka haluat palkata, profiilisi kuljettajana ja jopa malli ja teho autostasi.

On tärkeää muistaa, että suurin osa vakuutusehdotolipa sitten sähköistetty auto tai ei, niillä on yleensä palveluita, kuten pakollinen siviilioikeudellinen vastuu, kolmansille osapuolille aiheutuneet vahingot, oikeuspuolustus, pisteiden kerääminen, ajokortin uusiminen, vakuutusturva eläimiin kohdistuvista törmäyksistä, korvaavat ajoneuvot tai epäsuotuisista sääolosuhteista johtuvia vahinkoja.

Kuinka paljon sähköautovakuutus maksaa?

Jos harkitset sähköauton ostamista, saatat huomata, että sähköautot ovat kalliimpia kuin polttomoottoriautot, mutta voit aina mennä läpi napsautuksia ja nähdä joitain meistä käytettyjä sähköautoja.

Ostohetkellä vallitseva hintaero ei tarkoita vakuutuksia. Jos valitset politiikan Kolmannet osapuolet löydät hinnat alkaen noin 150 euroa, jos haluat hieman enemmän suojaa, voit valita vakuutuksen Kolmannet osapuolet Extended tai Plus noin 160/170 euroa tai yksi Kaikki riski hinta alkaen noin 650 euroa. Muista, että kaikki nämä luvut vaihtelevat olosuhteiden, onnettomuuksien määrän ja valitun mallin mukaan.

Oliko tästä viestistä apua?