The klassisten autojen ystäville He tietävät, että «vanhan» auton jälkeen voimme olla jalokiven edessä. Näin on, vaikka teknologian ystävät ja varsinkin lainsäätäjät ja ympäristöfanaatikot eivät siitä pidä. Emme vastusta maailman suojelemista ja siitä huolehtimista, mutta uskomme sen vanhemmissa autoissa on oltava turvallinen tila joka ei nöyryytä heitä käyttämällä tuhlattavia ja saastuttavia polttomoottoreita.

Tämä alan visio, joka saattaa vaikuttaa «onnellisesta kukkasta», tavoittaa myös valmistajat itse. Ja löytääksemme kaavan, jonka avulla klassikot voivat jatkaa ihmisarvoista elämää, meillä on mini ladattu projekti. Englantilainen talo, nyt BMW-konsernin suojavarjon alla, on käynnistänyt aloitteen, jotta klassiset Minit voivat jättää lämpömoottorinsa taakse ja vaihtaa sähköpuolelle. Kerromme kuinka he tekevät sen…

Mini Recharged -projekti säilyttää lämpömoottorin siltä varalta, että omistaja «katuu» muutosta…

MINI Ladattu - Mini Classic Electric

Pohjimmiltaan se on projekti, joka säilyttää ajoneuvon alkuperäisen tilan, vaihtaa moottorin sähköiseen voimansiirtoon. Tilaisuutta varten he ovat valinneet sähkömoottorin, joka tuottaa jopa 90 kW (122,4 CV) tehon. Sen ansiosta näiden mallien ominaisuudet ovat merkittäviä, ja a Kiihdyn 0-100 kilometriin tunnissa noin 9 sekunnissa. Suurin sallittu nopeus ei ole julkistettu.

Kuitenkin ruokkiakseen sitä, se turvautuu a akku, jonka kapasiteetti on tuntematon. He sanovat, että se voidaan ladata jopa 6,6 kW teholla. Kokonaisuutena hyväksytty keskimääräinen autonomia on 160 kilometriä. Mitä tulee dynaamisiin tuntemuksiin, Mini osoittaa sen kosketus «kartiin» ei katoa tässä muuntamisessa sähköiseksi. Itse asiassa he korostavat välitön kiihtyvyys ja kävely hiljaisuus…

Ja ihmettelet, onko muita muutoksia? No vaikka et uskoisikaan, keskimmäinen mittaristo on alkuperäinen ja pysyy paikallaan. Se näyttää nyt tietoja lämpötilasta, nopeudesta, autonomiasta ja valitusta vaihteesta. Kaikki muu pysyy vakiona entisellään, vaikka on myös mahdollisuus tehdä restaurointi. Joka tapauksessa, Mini säästää lämpömoottoria siltä varalta, että omistaja katuu.

Jos pidät tästä muutoksesta, meidän on annettava sinulle iloa ja pari pettymystä. Päivitysmahdollisuus on jokaiselle asiakkaalle avoin, joten voit halutessasi ottaa askeleen. Ja nyt mutsit. Ohjelma on tällä hetkellä vain Iso-Britannian asiakkaiden käytettävissä. eivätkä he ole ilmoittaneet, mikä heidän hintansa on. Siksi meidän on odotettava saadaksemme selville, ulottuuko se Espanjan kaltaisiin maihin vai rajoittuuko se Sir Alec Issigonisin isäntämaahan.

Lähde – Mini