Saltar al contenido

Peugeot Rifterin ja Citroën Berlingon erot

20 de julio de 2022
1658277699 459 Erot Peugeot Partnerin ja Peugeot Rifterin valilla

The peugeot rifter ja citroen berlingo Ne ovat kaksi Stellantisin kahdesta suuresta vedosta tila-autojen tai hyötyautojen segmenttiin, jotka on mukautettu päivittäiseen käyttöön.

Erot välillä peugeot rifter ja citroen berlingo ne vaikuttavat enemmän suunnitteluongelmiin tai joihinkin tiettyihin kokoonpanoihin. Ne ovat kaksi samanlaista autoa, kuten Opel Combo, joka myös kuuluu Stellantisille.

Normaali asia näitä autoja valmistettaessa on, että valmistajilla on monia yhteisiä linkkejä ajoneuvoissaan. autot kuten peugeot rifter ja citroen berlingo Ne tehdään yleensä merkkien välisillä sopimuksilla.

Peugeot Rifter ja Citroën Berlingo: kokoerot

Ensimmäisessä osiossa, näppäile tämäntyyppinen auto, aiomme puhua kokoerot välillä Peugeot Rifter ja Citroën Berlingo.

The peugeot rifter pituus 4 400 mm ja leveys 1 848 mmsijoittuen segmentin normaaleimpiin arvoihin, joissa keskipituus on noin 4 554 mm. Taistelu on 2 785 mm.

Omalta osaltaan Citroën Berlingon pituus on 4 403 mm ja leveys 1 837 mmkun sen taistelu on 2 785 mm.

Peugeot Rifter ja Citroën Berlingo: sisätilojen erot

Kuten hän peugeot rifter Kuten citroen berlingo Ne ovat kaksi mukavasti matkustavaa autoa, joiden idea on samankaltainen kuin tila-autot, ajoneuvotyyppi, joka oli aiemmin erittäin menestynyt, mutta joka on muutettu tämäntyyppisiksi autoiksi.

The peugeot rifter Sen viimeistely on samanlainen kuin henkilöautoissa, kuten Peugeot 308 tai Peugeot 3008, ja sen ajoasento on erittäin hyvä.. Se on auto, jossa on paljon tilaa tavaroiden sijoittamiseen, mutta suurin etu on, että siinä on valtavasti tilaa matkustajille.

The peugeot rifter Se erottuu sekä etu- että takapenkillä, joissa matkustajilla on hyvä amplitudi. Takapenkillä voi olla kolme yksittäistä istuinta korkeimmalla viimeistelyllä. Pääsy kaikkiin paikkoihin on erittäin mukava.

Erot Citroën Berlingoon ne eivät ole suuria, koska Citroën-mallissa on myös raikas sisustus, samanlainen kuin merkin henkilöautoissa. Siinä on paljon reikiä esineille, mutta erityisen hyödyllinen on Modutop, kattorakenne, josta voit jättää mitä tahansa.

The citroen berlingo Siinä on myös paljon tilaa ja mukavuutta aluksella. Edessä tilaa on hyvin antelias ja sama tapahtuu takapenkillä. Viisi henkilöä voi matkustaa erittäin mukavasti.

Citroën Berlingo XL -versioon on mahdollista asentaa kolmas istuinrivi. Citroën Berlingo M:ssä on istuinrivi, joka liukuu 13 senttimetriä toisessa rivissä.

Peugeot Rifter ja Citroën Berlingo: erot tavaratilassa

Tavaratila on erittäin tärkeä osa ostettaessa peugeot rifter ja citroen berlingokoska, kuten olemme sanoneet, ne ovat kaksi autoa, jotka on suunniteltu pohjimmiltaan henkilöliikenteeseen ja matkustusmukavuuteen.

Erot peugeot rifter ja citroen berlingo tässä osiossa riippuu useista tekijöistä. Siinä tapauksessa että Berlingo, valittu koko. Vakioversion tilavuus on lähes 600 litraa, kun taas XL-version tilavuus on 850 litraa.

Mitä tulee peugeot riftertavaratilan kantavuus on 597 litraa jota voidaan pidentää kääntämällä alas takaistuinrivi. Matkatavaroiden asettaminen on erittäin mukavaa säännöllisen muotoisen lastausaukon ansiosta. Siinä on matkatavarataso, jonka avulla voit jakaa kuorman.

Peugeot Rifter ja Citroën Berlingo: erot moottoreissa

Vaikka sisätila tai tavaratila ovat kaksi tärkeintä tekijää ostopäätöstä tehtäessä, totuus on, että tietyt asiat, kuten moottori, ovat yhtä tärkeitä. Kuljettaja viettää useita tunteja tässä ajoneuvossa, ja ajomukavuus riippuu myös sen hyvästä käsittelystä.

The peugeot rifter Siinä on miellyttävä ajotuntuma, samanlainen kuin SUVissa, kiitos pitkän matkan jousituksen, joka vastustaa auton korkeutta. Se on tielle suunniteltu auto, vaikka se voidaan varustaa Grip Controlilla, joka mukauttaa pidon kaikentyyppisiin pintoihin.

Peugeot Rifteriä myydään neljällä moottorilla:

  • 100 hv bensa

  • Kolme dieseliä 75, 100 ja 130 hv

Valitusta vaihtoehdosta riippuen peugeot rifter Siinä on voimakkaimman dieselin tapauksessa kahdeksan asteen manuaalinen tai automaattinen automaattivaihteisto.

The citroen berlingo ei ole paljon eroja tässä osiossa suhteessa peugeot rifter. Se on auto, jonka ajodynamiikka on samanlainen kuin ryhmän muiden ajoneuvojen ja jossain määrin tila-auton.

Toisin sanoen käyrän heilahteluja havaitaan, mutta aina citroen berlingo kutsuu rauhalliselle ajomatkalle. Ajoasento on erittäin mukava, koska se jättää erittäin laajan näkyvyyden. Vaikka sillä voi olla off-road-toimintoja, se ei ole sitä.

Moottorivalikoima citroen berlingo Se koostuu seuraavista vaihtoehdoista: kolme dieseliä ja yksi bensiini, jako on samanlainen kuin peugeot rifter75 – 130 hv.

Ne yhdistetään viisinopeuksiseen manuaalivaihteistoon vähiten dieselissä ja kuusi vaihdetta muissa, kun taas tehokkain dieselversio Citroen Berlinmennä Se voidaan varustaa kahdeksanvaihteisella automaattivaihteistolla ja momentinmuuntimella.

citroen berlingon koko

Peugeot Rifter ja Citroën Berlingo: kulutuserot

Polttoaineen kasvaessa kulutus on keskeinen tekijä valittaessa a Peugeot Rifter tai a citroen berlingo. Valitun vaihtoehdon mukaiset erot ovat erittäin tärkeitä.

Jos valitsemme citroen berlingo bensiini, 110 hv 1,2 PureTech kolmisylinterinen moottori, meillä on auto, jonka keskikulutus on 6 litraa. Painon ja kokoonpanon vuoksi peugeot riftersama moottori hyväksyy pienemmän kulutuksen: 5,5 litraa sekakulutuksessa. Tämä on yksi eroista molempien autojen välillä.

Jos siirrymme dieseltarjoukseen, peugeot rifter Siinä on 1,5 BlueHDi -moottori kolmella tehotasolla. 75 hevosvoiman ilmoitettu kulutus on 4,1 litraa, 100 hevosvoimaa nousee 4,3 litraan ja tehokkain, 100 hevosvoimaa, hyväksyy 4,3 litraa.

Mitä tulee Citroën Berlingo dieseliin:

  • 75 hv:n 1,5 BlueHDi kuluttaa 4,2 litraa
  • 100 hv nousee 4,3 litraan asti
  • 130 CV hyväksyy myös 4,3 litran

Peugeot Rifter ja Citroën Berlingo: hintaerot

Heillä on yhteinen alusta, moottorit, vaihteisto… mutta ne eivät ole identtisiä. Eikä hinnoissakaan.

Siten, peugeot rifter uusi halvempi osa 19 100 euroa (100 hv dieselversio) ja kallein menee 30 490 euroon (puhuisin 100 sähköversiosta).

Samaan aikaan, citroen berlingo alkaen 20 800 euroa bensiiniversiossa ja jopa 38 400 100 % sähköisessä versiossa sen suuressa XL-koossa.

Paras vaihtoehto hankkia a peugeot rifter tai a citroen berlingo on mennä käytettyjen tavaroiden markkinoille. Clicarsista löydät Käytetty Peugeot Rifter alkaen 13 790 euroa ja käytetty Citroën Berlingo matkustajille alkaen 13 490 euroa.

Peugeot Rifter ja Citroën Berlingo: kumpi ostaa

Ottaen huomioon erot peugeot rifter ja citroen berlingoKumpi kannattaa ostaa? Molemmissa tapauksissa edessämme ovat erittäin tasapainoiset autot, täydellinen matkustamiseen ja mukaviin sisätiloihin.

The mekaaniset kokoonpanot ovat samanlaisia, mutta siellä sinun on tehtävä suurin valintasi. Diesel, aina kun teet pitkiä matkoja; ja bensiini kaupunkimatkoille.

Tärkein ero peugeot rifter ja citroen berlingo Se on sen ulkomuoto, joten se riippuu siitä, kumman näet eniten. Joten tutustu Clicarsiin kaikkiin vaihtoehdoihimme ja päätä, mikä niistä sopii sinulle parhaiten!

Oliko tästä viestistä apua?