Saltar al contenido

Sähköautot, miksi ne ovat niin menestyneitä?

12 de abril de 2022
Sahkoautot miksi ne ovat niin menestyneita

Monet autonvalmistajat ovat keskittäneet kaikki voimansa sähköajoneuvojen kehittämiseen, mutta yllätys on tullut sähköautot. Näistä hyötyajoneuvoista on tullut todellinen menestys, ja niistä löytyy jokaiselle jotakin.

Viime kuukausina sekä tarjonta että kysyntä ovat kasvaneet. Motiivit? Erittäin helppoa, nämä rahtiajoneuvot on suunniteltu liikkumaan ympäri kaupunkia, eikä autonomia ole ongelma, vaikka toinen sen vahvuuksista on tavaratila. Monet yritykset uudistavat kalustoaan ja panostavat kaupallisiin sähköpakettiautoihin, koska ostotuen lisäksi niillä on vähemmän huoltoa, vähemmän vikoja, vähemmän melua ja vähemmän veroja.

Nämä ovat parhaita sähköautoja

Markkinoille tulee yhä enemmän sähköpakettiautoja, ja tulemme tuntemaan joitakin parhaista.

Citroën ë-Berlingo

Se on Chevron-tuotemerkin myydyin malli. Sen sähköversiot saapuivat noin neljä vuotta sitten ja sitä uusitaan joka vuosi parantamalla sen moottoria, tehoa, autonomiaa ja lyhentämällä latausaikoja.

Renault Kangoo ZE

Tämä malli on ensimmäinen timanttimerkki. Se on suunniteltu freelancereille ja yrityksille. Homologoi riittävän autonomian päivittäiseen käyttöön ja on etuvetoinen. Sen mukana tulee kahden tyyppinen kori; normaali ja max.

Nissan e-NV200

Tämä sähköpakettiauto tuli markkinoille vuonna 2014 ja mullisti pian segmentin. Siinä on yksi segmentin nopeimmista latauksista ja se tarjoaa yli 300 kilometrin toimintasäteen yhdellä latauksella. Sen kantavuus on yli 700 kiloa.

Peugeot e-Partner

Tätä sähköautoa on valmistettu Vigossa vuodesta 2014. Sen teho on 136 CV ja toimintasäde 275 kilometriä. Se voi ladata jopa 1000 kiloa ja näyttää erittäin edistyneen ohjaamon.

Toyota Proace Electric

Tämän japanilaisen mallin teho on 136 hv, suurin vääntömomentti 260 Nm ja toimintasäde 330 kilometriä. Siinä on 50-75 kWh akkuja. Tavaratilavuus vaihtelee 4,6-6,1 kuutiometrin välillä.

Vaikka olemme tunteneet joitain parhaita sähköpakettiautoja, emme voi olla mainitsematta suurempia malleja, kuten Citroën ë-SpaceTourer, Fiat Ducato, Ford Transit Custom Plug-In -hybridi, Mercedes-Benz eSprinter, Opel Vivaro-e, Peugeot e-Expert, Renault Master ZE Hei Volkswagen e-Crafter.

Kuten näette, sähköpakettiautojen tarjonta on erittäin laaja, mutta uudentyyppisen ajoneuvon ratin taakse ei vain pääse, vaan voit myös pysähtyä napsautuksia ja tavata parhaat käytettyjä pakettiautoja. He yllättävät sinut!

Oliko tästä viestistä apua?