Kilpailu Saudi-Arabian F1 GP 2022 Se alkoi yllätyksillä. Toisaalta Mick Schumacherin eilisen onnettomuuden jälkeen, vaikka hän voi hyvin, he ovat neuvoneet häntä olemaan kilpailematta, jotta hän voi toipua mustelmista. Tästä syystä Haas päätti ajaa vain yhdellä autolla, Kevin Magnussenin autolla. Toisaalta Tsunoda oli myös matalalla ennen lähtöä seisoessaan paikallaan ennen lähtöä. Hondan moottorit aiheuttavat odotettua enemmän ongelmia.

Kisassa olemme nähneet useita SC:itä ja VSC:itä. Ja tapauksia on ollut useita. Williamsin (Latifi) onnettomuus, joka törmäsi seinään, ja toinen hetki on koittanut, kun Fernando Alonson Alpine loppui yhtäkkiä voimat taistelussa Magnussenin kanssa ja joutui lähtemään. Hän pääsi varikolaan sisäänkäynnille, mutta pysähtyi ennen kuin saavutti varikkokaistalle. Juuri sillä hetkellä, melkein tahdissa, Ricciardon moottori pysäytti hänet myös varikkoon, joten heidän piti sulkea varikkopaikka ja poistaa ne autot. sääli…

Alpine F1 2022, Ocon

Mutta Tästä syystä kilpailusta ei ole puuttunut toimintaa, totuus on, että olemme nähneet monia taisteluita Saudi-Arabian GP:ssä, alkaen Alonson ja Oconin välisestä muutaman kierroksen taistelusta, mikä on saanut Russellin pakenemaan, kun he menettivät aikaa kyseisessä taistelussa ja missä Ocon on pelannut. Jotkut liikkeet ovat erittäin vaarallisia, että se olisi voinut päättyä molempien ulos. Lopulta ranskalainen onnistui sijoittumaan kuudenneksi ja saamaan hyviä pisteitä joukkueelle.

Olemme nähneet kärjessä erittäin tiiviin taistelun Ferrarin ja Red Bullin välillä. Molemmat ovat melko tasaisia, ja kisan taistelut ovat valtavia. vihdoin nähty Max Verstappenin ja Charles Leclerin välinen taistelu erittäin jännittävää, virheitä molemmista, jännittyneitä hetkiä ja ohituksen palauttamista useaan otteeseen. He osoittivat intohimoa kilpailun loppua kohti, vaikka Max pystyikin lopulta voittamaan ja hänestä tuli toinen voittaja tänä vuonna. Siksi kaksi kilpailua ja kaksi eri voittajaa. Toivon, että se jatkuu näin ja samat ihmiset eivät aina monopolisoi palkintopallia.

kisan tulokset

#8211; #8211;
asema Lentäjä Laitteet Aika kierrosta
1 Max Verstappen punainen härkä 1:24:19″293 viisikymmentä
kaksi charles leclerc ferrari +0″549 viisikymmentä
3 Carlos Sainz ferrari +8″097 viisikymmentä
4 Sergio Perez punainen härkä +10″800 viisikymmentä
5 George Russell Mercedes +32″732 viisikymmentä
6 Stephen Ocon Alpine +56″017 viisikymmentä
7 lando norris McLaren +56″124 viisikymmentä
8 Pierre Gasley Alfa Härkä +62″946 viisikymmentä
9 Kevin Magnussen Hass +64″309 viisikymmentä
10 Lewis Hamilton Mercedes +73″948 viisikymmentä
yksitoista Guanyu Zhou Alfa Romeo +82″215 viisikymmentä
12 Nico Hulkenberg Aston-Martin +91″742 viisikymmentä
13 Lance Stroll Aston-Martin +1 kierros 49
14 Aleksanteri albin Williams Eläkkeellä
viisitoista Valtteri Bottas Alfa Romeo Eläkkeellä
16 Fernando Alonso Alpine Eläkkeellä
17 Daniel Ricciardo McLaren Eläkkeellä
18 Nicholas Latifi Williams Eläkkeellä
19 Nicholas Latifi Williams Eläkkeellä
kaksikymmentä yuki tsunoda Alfa Härkä Eläkkeellä

Seuraava tapaaminen 10. huhtikuuta, jolloin se pelataan Australian GP:ssä tämän kauden. Toistaiseksi on aika pohtia Saudi-Arabian GP:n tapahtumia ja katsoa, ​​kuinka sitä voidaan parantaa seuraavaa…