Yksi moottorimaailman ystävien tunnetuimmista malleista on Subaru Impreza. Japanilainen yritys on rallin MM-voittojensa ansiosta luonut perinnön, jota monet kilpailevat merkit Mitsubishiä ja Toyotaa lukuun ottamatta eivät koskaan pysty saavuttamaan. Urheilumaailman ikonina oleminen ei kuitenkaan ole paljoa auttanut häntä pakenemaan markkinoilla vallitsevia trendejä. Varsinkin sen mekaniikkavalikoiman vuoksi.

Oli miten oli, Subarun jatkuva kehitys on mahdollistanut Imprezan jatkamisen tähän päivään asti. Tänä vuonna 2022, jos olet unohtanut, 30 vuotta syntymänsä jälkeen ja siksi he haluavat juhlia sitä tyylikkäästi. Siksi nykyisestä sukupolvesta (joka on jo viides) vastuussa olevat ovat päättäneet soveltaa hienovaraista uudelleenmuotoilua. Lisäksi se ulotetaan koskemaan sedan-koriversio neliovinen kutsuttu G4

Subaru Imprezan debyyttiversio 1.6iS EyeSight Accent Black

Subaru Impreza MY2022 vs Subaru Impreza G4 sedan MY2022

Kuten kuvista näkyy, uudistetun Subaru Imprezan ulkonäkö ei muutu liikaa. Euroopassa neliovista G4-versiota ei tunneta, mutta Yhdysvalloissa ja tietyillä Aasian alueilla sen myynti on korkea. Tästä syystä molemmat versiot saavat samat muutokset, pääasiassa julkaisemalla a uusittu sävypaletti vartalon pukemiseen jossa uusi Lagoon Blue Pearl ja Cool Grey Khaki erottuvat.

Siellä on myös erityinen viimeistely, jolla juhlitaan Imprezan kolmen vuosikymmenen elämää. Kyse on versio 1.6iS EyeSight Accent Black joka esittelee äskettäin suunnitellut kevytmetallivanteet ja kiiltävän mustat koristeet koriin. Kuitenkin myös muut sarjan versiot saavat uutisia. Ne ovat oikeudenmukaisia, koska ne on rajoitettu yhteen uusi tekstiiliverhoilu istuimiin ja saapuminen etuistuinten lämmitys.

Kun otetaan huomioon, että päivitetyn Subaru Imprezan kärsimä uudelleenmuotoilu on niin hienovaraista, ei ole yllätys, että mekaaninen alue ei ota muutoksia. Toistaiseksi brändistä vastaavat eivät ole ilmoittaneet, että se tapahtuu, joten jos se saapuu Eurooppaan, emme myöskään näe sitä. Meidän on odotettava, että Eurooppa-divisioona ilmoittaa, aikooko se tuoda tämän uudistuksen niille markkinoille, joilla se on läsnä. Sillä välin, juhlitaan sen 30-vuotispäivää

Lähde – Subaru