Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Subaru Levorg oli yksi houkuttelevimmista perheenjäsenistä, joita oli myynnissä Espanjassa. Puhumme siitä menneessä muodossa, koska se ei ole enää ostettavissa sellaisena kuin se näkyy verkkokonfiguraattorissa. Syitä sen «kuolemaan» markkinoillamme on useita, mutta on pari, joka edelleen resonoi niiden päässä, jotka halusivat ostaa sellaisen, mutta eivät lopulta ostaneet sitä. Korkea hinta ja mekaaninen valikoima, joka kokosi vain bensiiniversioita.

Olipa miten tahansa, Levorg on jatkanut toimintaansa muualla maailmassa ja Japani on yksi niistä. Ajan myötä se on vakiinnuttanut asemansa houkuttelevana mallina, joka on löytänyt paikkansa markkinoilla ja brändissä. Ja paras esimerkki siitä, että he edelleen luottavat häneen, on uusi Subaru Levorg STI Sport # debytoi TASissa. Jos pidät siitä, kehotamme sinua tutustumaan siihen, mutta kyllä, ilmoitamme, että se ei pääse Espanjaan ja Eurooppaan…

Subaru Levorg STI Sport #:n tuotanto on rajoitettu vain 500 yksikköön koko maailmassa…

Subaru Levorg STI Sport # Tokion autonäyttely 2023

Esteettisesti katsottuna uusi Subaru Levorg STI Sport # ei ole kaukana valikoimastaan. Japanilainen talo, antaakseen sille muodon, on alkanut Japanin huippuluokan Sport R EX -versiosta ja lisännyt joukkoon yksityiskohtia, jotka antavat sille ainutlaatuisen ulkonäön. Siten, kiiltävä musta verhoilu päällirakenteessa 19 tuuman BBS-taotut kevytmetallivanteet Michelin Pilot Sport 5 -renkailla tai STi-logot takaluukussa.

Suljettujen ovien takana muotoilukaan ei juurikaan muutu, mutta hienoisia muutoksia on. Merkittävin keskittyy Recaron allekirjoittamat urheiluistuimet edessä. Lisäksi ne on verhoiltu mokkanahalla ja synteettisellä nahalla, mikä antaa sille enemmän kilpajuoksua. Lopuksi, emme voi myöskään sivuuttaa ainutlaatuisia ja tyypillisiä yksityiskohtia. The STi-logo, joka menee ohjauspyörän juureen aivan kolmanteen varteen tai käynnistyspainike punaisena.

Mitä tulee tekniikkaansa, ja toisin kuin Impreza STi, Levorg STI Sport # sisältää muutoksia. Niitä ei ole paljon, koska moottori pysyy uskollisena WRX:n moottorille. Eli se on a 2,4-litrainen turbobensiinilohko, joka tuottaa 202 kW (275 hv) ja 350 Nm vääntömomentin ohjataan CVT-tyyppisen automaattivaihteiston kautta. Tietenkin ei ole puutetta täydellisestä nelivedosta, jota hallitsevat tehokkaat järjestelmä All Wheel Ajo (AWD) Tuotemerkistä.

Merkittävimmät muutokset rajoittuvat a uusi öljynjäähdytin automaattivaihteistolle tai raudoitustanko jousitusta varten. Kaiken kaikkiaan, jos pidit uudesta Levorg STI Sport #:sta, sinun pitäisi tietää se sen tuotanto rajoitetaan vain 500 yksikköön koko maailmassa.

Lähde – Subaru