Saltar al contenido

Suojaa autosi pakkaselta: vinkkejä ja temppuja

7 de enero de 2022
Suojaa autosi pakkaselta vinkkeja ja temppuja

Matalat lämpötilat ovat yksi suurimmista vaaroista, joita autot kohtaavat talvikuukausina. Varsinkin autotallien ulkopuolella nukkuvat.

Tässä postauksessa annamme sinulle a sarja vinkkejä autosi suojaamiseksi pakkaselta ja kylmältä. Muista, että olemme tehneet näille päivämäärille muitakin hyödyllisiä merkintöjä, kuten vinkkejä lumella ajamiseen tai jään poistamiseen auton tuulilasilta.

Ja se on, että yöllä, jos lämpömittarit putoavat alle 10 asteen, ajoneuvomekaniikka voi kärsiä korjaamattomia vahinkoja. Mutta myös tuulilasit tai lukot.

Näin voit estää jään muodostumisen autoon tai poistaa sen, jos niin on tapahtunut.

Suojaa autoa pakkaselta suojapeitteellä

Autot käyttävät myös «takkia» pakkaselta. Hyödyllinen tapa suojata niitä on suojapeite, joka peittää ne kokonaan.. Tämä estää osien jäätymisen tai tilapäiset tapahtumat, kuten myrskyt ja rakeet, vahingoittamasta koria.

Kaikentyyppisiin ajoneuvoihin on suunniteltu pressumalleja. Useimmat ovat itsesäätyviä, joten niiden sijoittaminen autoihin ei ole vaikeaa.

Tämä suojaustapa pakkaselta välttää jään raapimisen tuulilasilta. Pakkaselta suojaavat peitteet, jotka peittävät vain tämän osan autosta ja ovat siksi huomaamattomampia.

Suojaa tuulilasit jäätymiseltä

Tärkeintä on pitää tuulilasit puhtaina pakkasen välttämiseksi autossa. Jos auton lasi jäätyy, tuulilasinpyyhkimet vaurioituvat ja sinulla on vakava ongelma.

Yksi tiloista jotta tämä ei tapahdu On jättämällä kuminauhat ylhäällä tai käyttämällä jotakin vältettävää materiaalia omistaa suora kontakti tuulilasin kanssa.

Tällä tavalla sinä estät auton tuulilasin kumit kovettua ja halkeilla. Myös tuulilasinpesuneste on tärkeä.

Käytä aina pakkasnestettä, koska jos käytät vain vettä, se jäätyy eikä täytä tehtäväänsä.

Auton huurteenpoistotarvikkeet

Jos et ole onnistunut välttämään jäätymistä autossa edellisellä menetelmällä, voit käyttää muita tuotteita, kuten:

  • A kaavin jään poistamiseksi kuut (käytä sitä huolellisesti)
  • A jäänpoistotuote hätätilanteita varten

Ajo tyhjäkäynnillä pakkasta vastaan ​​autossa

On myös tarpeen suojata auton sisätilat pakkasta vastaan, ei vain ulkona. Pakkaset vaikuttavat ajoneuvon suorituskykyyn, mikä vaikeuttaa käynnistystä.

Jos aloitat ajamisen milloin öljyä, ohjaus- tai jarrunestettä he ovat kylmiä, saattaa vaurioittaa joitain osia tärkeä automekaniikka.

Siksi se on perustavanlaatuinen tuo, ennen kuin lähdet tielle, pidä autoa tyhjäkäynnillä muutaman minuutin ajan lämmittää mekaniikkaa ja auton sisätilaa.

Suojaa auton lukot jäätymiseltä

Jos lämpötila laskee paljon lukot voivat jäätyä autosta. Jos näin tapahtuu, ei ole suositeltavaa avata ajoneuvoa väkisin. Mekanismi voi vaurioitua.

Lukkojen sulattamiseen on suositeltavaa käyttää alkoholia tai hiustenkuivaajaa. On myös aerosoleja, jotka liuottavat paleltumia.

Akkuongelmia auton pakkasesta

Pakkas voi vaikuttaa auton arvokkaisiin elementteihin, kuten akkuun. Tämä voi aiheuttaa sinulle asiaankuuluvan ongelman, eli sen, että ajoneuvo ei käynnisty.

Ongelmien välttämiseksi akun kanssa pakkasen aikana, tarkkaile sen ikää ja vaihda se, jos se on saavuttanut yli puolet käyttöiästä.

Oliko tästä viestistä apua?