Kuten kollegani José Antonio kertoi vain muutama päivä sitten, sähköistys tavoittaa myös markkinoiden ylellisimmät tuotemerkit. Aston Martin Se ei ole poikkeus ja valmistelee jo keskipitkän ja pitkän aikavälin tulevaisuuttaan, mikä valitettavasti myös eliminoi joitain todella tunteita herättäviä moottoreita.

Brittiyritys ilmoitti jo viikkoja sitten, että he julkaisevat ennen kuolemaansa viimeisen painoksen V12 Vantage -sarja. Epäilemättä se on yksi niistä ajoneuvoista, jotka kaikkien mahdollisten tulisi ostaa. Nopea, tyylikäs ja erittäin laadukas auto, kuten vain Aston Martin osaa tehdä. He eivät ole vielä paljastaneet sitä täysin, mutta tämä lyhyt teaser saa jo hiukset nousemaan. Jos sinulla on kuulokkeet, suosittelen käyttämään niitä ja lisäämään äänenvoimakkuutta.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Aston Martin (@astonmartinlagonda)

Sen tuottaman mieleenpainuvan äänen lisäksi V12 ahdettu, leikkeessä he antoivat meidän nähdä osan auton takaosasta. Näet selvästi tyypillisen LED-valaistuksen, valtavien lantioiden luoman siluetin, puskurin aggressiiviset alemmat muodot ja, mikä on erittäin merkittävä, näkyvä spoileri. Videon loppuun he jättävät meille lauseen «älä koskaan lähde hiljaa”, Älä koskaan mene hiljaa.

On intuitiivista, että tämä uusin Aston Martin V12 Vantage tulee tekemään melko vähän visuaalisia muutoksia, ja huhujen mukaan se voisi jopa ottaa sukunimen RS. Tämä tarkoittaisi, että se ei ole vain yksi voimakas Vantage, vaan versio, joka on tehty erittäin korkean suorituskyvyn saavuttamiseksi radalla; käytännössä kadulle hyväksytty kilpailuajoneuvo.

Ei olisi yllättävää, jos käytetty moottori olisi sama kuin Speedster. Se on 5,2-litrainen biturbo V12, joka antaa käytännössä 700 hv. Emme tiedä, käyttääkö V12 Vantage sitä, ja kiristävätkö ne muttereita hieman enemmän saadakseen vielä paremman suorituskyvyn.

Olemme selvillä siitä, että tämä uutinen harmittaa meitä. Se, että Aston Martin, Bentley, Rolls-Royce ja monet muut, joilla on pitkät perinteet suuritilavuuksisissa moottoreissa, jättävät hyvästit, on todellinen draama. Ehkä emme nyt täysin ymmärrä sitä, mutta muutaman vuoden kuluttua ikävöimme kaikkia näitä tuotteita ja niiden ääniä..

Lähde – Moottori1