Elon Muskin mediakapasiteetin epäileminen tässä vaiheessa on ajanhukkaa. Yrittäjä on valmistellut Tesla Cybertruckin debyytti, mutta nykyään meillä on vain yksi prototyyppi. Se on edelleen näkyvissä ja siksi he ovat olleet vastuussa sen toistamisessa tuhat kertaa, että siitä tulee johtava malli kilpailijoidensa joukossa. Kuitenkin, kun se tulee markkinoille, sen on kohdattava kilpailijoita, jotka syystä tai toisesta ovat olleet kaupallisesti sitä edellä.

Yksi vastustajista, joka voi tehdä eniten vahinkoa Tesla Cybertruckille, on Rivian R1T. RJ Scaringen ensimmäinen sähköinen nouturi on jo nähnyt valoa maratonkehityksen jälkeen. Tiedämme tämän, koska ensimmäiset yksiköt lähtevät kokoonpanolinjalta matkalla omistajiensa luo. Oli miten oli, Musk luottaa pommiuutisiinsa, ja viimeisimmät uutiset pitävät varmasti hypeä yllä. He ovat jo patentoineet Cybertruckin lopulliset istuimet.

Yllätys! Tesla Cybertruck voisi asentaa taitettavat takaistuimet …

Tesla Cybertruck

On totta, että Elon Musk ei ole ilmoittanut tätä tosiasiaa, mutta hän on antanut vihjeitä joissakin twiiteissään. Meidän täytyi löytää patentti selata Yhdysvaltain patentti- ja tavaramerkkiviraston verkkosivustoa. Siinä on asiakirja, jonka päivämäärä on hyvin tuore ja jossa he vaativat Cybertruck-istuinten lopullista suunnittelua. Mutta yllätys on tullut, kun olemme alkaneet purkaa jokaista siihen kuuluvaa dokumenttia.

Se näyttää, Cybertruckissa voi (tai voisi) olla taitettavat toisen rivin istuimet. Emme tiedä tämän edistyksen taustalla olevaa syytä, mutta tiedämme yksityiskohdan, joka olisi saanut brändin insinöörit valitsemaan tämän vaihtoehdon. Rivian R1T:ssä on niitä, ja vaikka se saattaa kuulostaa typerältä, se lisää ohjaamon monipuolisuutta. Siksi, vaikka perusversiot eivät sisällä niitä, Tesla voisi tarjota niitä ylemmille tasoille.

Kaiken kanssa, Se, että Tesla Inc. on hakenut tämän patentin, ei tarkoita, että niiden on päästävä markkinoille. On totta, että Cybertruckilla on ollut monia erittäin vahvoja kilpailijoita, ja siksi sen on etsittävä eroa. Meidän on nähtävä Muskin suunnitelmien ja hänen allekirjoituksensa kehitys, mutta näyttää siltä, ​​​​että debyyttiin on vielä aikaa. Varsinkin nyt, kun he ovat joutuneet pysäyttämään joidenkin avainmalliensa ja -markkinoidensa kokoonpanolinjan.

Jos haluat tarkastella istuinpatenttien suunnittelua, sinun on parasta mennä lähteeseen ja käydä läpi jokainen tiedosto. Niitä on monia, kärsivällisyyttä…

Lähde – Yhdysvaltain patentti- ja tavaramerkkivirasto – USPTO