Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Segmentti isot tila-autot Se ei ole koskaan ollut yksi markkinoiden tärkeimmistä, ja siksi sen parissa on perinteisesti ollut vähän töitä. Lisäksi suuri osa nykyisistä vaihtoehdoista on ylellisiä, kuten Mercedes V-sarja tai Volkswagen T6. Ja juuri näissä uusi hyundai staria.

Joo, hyundai on päättänyt tuoda markkinoille tila-auton jopa 9 paikkaa ja kolme istuinriviä Euroopan markkinoilla hieromaan olkapäitään ylellisimmällä. Nähdäksemme kuinka tämä uusi Staria toimii, olemme matkustaneet Galiciaan, jossa olemme voineet tutustua siihen perusteellisesti ja nyt tuomme sinulle kaikki vaikutelmamme tämän auton ratissa, osa 52 990 eurosta.

Van, mutta vaikka et haluaisi sitä, se kiinnittää huomiosi

Testaa Hyundai Staria etuosaa

Ei ole epäilystäkään siitä, että Hyundai Staria aikoo päästä sisään silmien kautta. Yleissääntönä on, että tämän tyyppisillä ajoneuvoilla ei ole kovin hienostunutta ulkonäköä, mutta eteläkorealainen merkki on onnistunut herättää paljon huomiota estetiikassa. Se näyttää todella futuristiselta ajoneuvolta ja erilaiselta kuin mihin olemme tottuneet.

Alkaen edestä, katso sen leveää säleikköä suuret LED-ajovalot suorakaiteen muotoinen päistään. Yhtä huomiota herättävä on päiväajovalojen rivi, joka kulkee Starian koko leveydellä, aivan konepellin reunan alapuolella.

Eniten huomioni kiinnitti puolella valtava lasitettu alue, erittäin korkealla ikkunalla ja matalalla vyölinjalla. Sivuovet ovat sähköisesti avautuvat ja sulkeutuvat liukuovet, kun taas meillä on vakiona 18 tuuman pyörät.

Testaa Hyundai Staria takana

Yhtä utelias on takana, erityisesti korostaen pystysuorat LED-valot jonka sisällä on ruudukkokuvio. Myös iso takalasi, joka sisältää kehyksen, tuotemerkin logon ja mallin tekstin. Portti on valtava ja automaattisesti aukeava pystysuora.

Hyundai Starian mitat

Pituus Leveys Korkeus Taistelu
Pituus Leveys Korkeus Taistelu
5,25 m 1,97 m 1,99 m 3,27 m

Sinun ei tarvitse vain ottaa huomioon, että se on erittäin pitkä ajoneuvo, vaan se on myös käytännössä kaksi metriä korkea ja leveä. Siksi se ei pääse mihinkään parkkipaikkaan ja sinulla on oltava erityistä huomiota maanalaisiin pysäköintialueisiin enimmäiskorkeudella, koska monet ovat rajoitettuja 1,90 metriin.

Katsaus Hyundai Stariaan

Testaa Hyundai Staria ratti

Hyundai Staria on saatavana kolmella varustetasolla Espanjassa, jotka ovat Maxx, Tecno ja valitettavasti musta kiilto jatkaa meille sotaa»>Valitettavasti musta kiilto jatkaa sotaa

Testaa Hyundai Staria sisällä

Kaikesta yllä olevasta olen löytänyt kaksi pientä haittaa. Ensimmäinen on se kuva on vähän kaukana ja se ei näytä liian hyvältä, vaikka se on nostettuna, jotta se ei katsoisi liian kauas. Toinen on keskusalueella kiiltävää mustaa muovia on runsaastijonka tiedät jo sitovan paljon pölyä.

Toisaalta tämäntyyppisissä ajoneuvoissa monet tilat esineiden sijoittamiseen, kuten muistikirjat, avaimet, puhelimet, asiakirjat, esityslistat jne. Hyundai Stariassa on monia reikiä, mutta on totta, että kaikki eivät ole suuria. Sisätilojen ympärillä on myös USB- ja 12 voltin pistorasioita, jotka ovat aina tervetulleita.

Yllätys! Odottamaton laatutaso

Jos jokin on yllättänyt minut tässä Hyundai Stariassa aligncenter-koko-kokonainen viimeistely wp-image-335227″>Testaa Hyundai Starian takaistuimet

Mutta se on, että tapaatte mokka katon ja pylväiden verhoilussa, sekä häikäisysuojan pinnoitteessa, joka antaa erittäin miellyttävän vaikutelman kosketettaessa. Kyllä, puhumme jättimäisestä pakettiautosta tai tila-autosta Hyundailta. Mutta asia ei ole siellä, koska etuistuimet ovat todella mukavat ja niissä on sähkösäädöt ja lämmitys. Vaikka nyt tulee se hyvä osa, toinen rivi.

Kuten edellä sanoin, Staria Outstanding_in_interior_space»>Erinomainen sisätiloissa

Testaa Hyundai Starian takaistuimet

Sisätilat ovat todella hyvät, jossa on paljon jalkatilaa kaikissa versioissa ja istuinriveissä. On sanomattakin selvää, että meillä on myös runsaasti pääntilaa, eikä myöskään leveysongelmia ole. Kaikki istuimet voidaan varata ilman minkäänlaista taakkaa.

Toisessa istuinrivissä meillä ei ole tavanomaisia ​​pystysuunnassa liikkuvia ikkunoita, vaan ikkuna, joka liukuu takaisin avaamaan sen. Kolmannen rivin ikkunat puolestaan ​​mahdollistavat pienen kompassityyppisen aukon. Yleistä välissä ja viimeisessä on, että meillä on verhot, tuuletusaukot, ontot liukumäet ja USB-laturit.

The pääsy kolmelle takaistuimelle Se ei ole mielestäni kovin hyvin ratkaistu. Tässä versiossa helpoin tapa päästä sisään ja sieltä pois mielestäni on tehdä se keskialueen kautta eli kahden istuimen välissä. Se ei ole kovin mukava, varsinkin jos olemme paksuluisia, mutta vältymme vaivalta siirtää istuinta eteenpäin ja kääntää selkänoja alas.

Kerran viimeisellä rivillä emmekä voi valittaa tilasta. Jalkojen ja pään välillä on vielä paljon etäisyyttä, vaikka loogisesti leveys on pienempi, koska siinä on kolme istuinta eikä kaksi. Joka tapauksessa kolme keskikokoista aikuista pärjää täällä hyvin.

Tavaratilan käytännöllisyyttä voidaan parantaa

Testaa Hyundai Starian tavaratilaa

Yksi harvoista negatiivisista puolista, jotka olen nähnyt tässä autossa, on runko, eikä tilavuuden, vaan sijoituksen mukaan. Harmi, että kolmatta istuinriviä ei voi irrottaa autosta, jos joudumme kuljettamaan paljon rahtia, ainakin testatussa versiossa

Testaa Hyundai Staria dieselmoottoria

Toinen yksityiskohta, josta ehkä kaikki eivät pidä, on se, että mekaaninen tarjous rajoittuu yhteen moottoriin ja vaihteistoon, vaikka totta puhuen se on järkevä asennus tälle Hyundai Starialle.

Puhumme a 2.2 CRDi-dieselmoottori, kehittää 177 hv kierrosnopeudella 3800 rpm ja 430 Nm 1500-2500 kierrosta minuutissa. Se on yhdistetty 8-vaihteiseen automaattivaihteistoon, joka tarjoaa 0-100:n 12,4 sekunnissa ja 185 km/h:n huippunopeuden, mikä vaikuttaa korkealta ajoneuvolle, joka painaa yli 2,2 tonnia ja on lähes 2 metriä korkea.

Maxx- ja Tecno-versiot (aina 9-paikkaiset) ovat etuvetoisia, kun taas Al_volante_del_nuevo_Staria»>uuden Starian ratissa

Koeajo Hyundai Staria

Tämän dynaamisen esityksen aikana pääsimme testaamaan Hyundai Stariaa enimmäkseen valtateillä ja moottoriteillä, vaikka vältimme hieman myös pikateitä tarkistaaksemme sen ohjattavuuden ja käyttäytymisen kaupunkiympäristössä. Kaikki tämä, nauttia kauniista maisemista niemimaan luoteeseen.

Ensimmäinen asia, joka kiinnitti huomioni tällä autolla ajaessani, oli jousitus. Tämäntyyppiset ajoneuvot yleensä pomppivat liikaa, kun kuljemme pienellä kuormalla, etenkin takaa. No, niin ei tapahdu Hyundai Starialla, jonka avulla voit ohittaa töyssyt paljon odotettua suuremmalla nopeudella tällaisessa korissa. Mutta myös, myös syö hyvin kaikenlaisia ​​kuoppiakuten päällystetyt alueet.

Kääntösädekään ei tuntunut pahalta. Ilmeisesti sen koosta emme voi pyytää päärynöitä jalavasta; mutta 5,97 metrin kääntösäde ei vaikuta paljolta etäisyydeltä. Hallituksella on hyvä tuki liikkua helposti kaupungissa, ja kun nopeilla teillä, se ei vaadi korjauksia oikean linjan seuraamiseksi.

Helppo ajaa ja luottaa

Testaa Hyundai Staria diesel 177 hv

Ja se on, että huolimatta sen suuresta korkeudesta ja pituudesta, koska sillä on suuri leveys, olla valmiina. Eye, se tuntuu valmiilta suurelta pakettiautolta, sitä ei voi verrata Tucsoniin ja vielä vähemmän i30:een, mutta vaikutelma on hyvä. Niin paljon että ajaa melko luonnollisestiaiheuttamatta stressiä, vaikka et olisikaan ajanut niin suurella ajoneuvolla pitkään aikaan, kuten minun tapauksessani.

Tietenkin, kun poistumme moottoritieltä ja astumme kaareville alueille, meidän on tiedostettava käsissämme kantamamme massa ja mitat.

Hyundai Staria on hyvin eristetty ja sillä on hyvä tehonsiirto

Toinen Hyundai Starian myönteinen yksityiskohta on akustinen eristys. Ainakin tässä yksikössä, jossa on aligncenter-koko-koko viimeistely wp-image-335211″>Testaa Hyundai Staria -profiilia

Toimitustasolla loogisesti liikkuminen kaupungissa on enemmän kuin tarpeeksi. Maantiellä se myös puolustaa hyvin ja mahdollistaa enemmän kuin arvokkaita palautuksia, ylläpitää 120 km/h ilman ongelmia rinteessä ja vähentää enintään yhden vaihteen. Tietenkin on totta, että emme kuljettaneet yhtään lastia, koska autossa oli vain kaksi matkustajaa. 7 henkilön kanssa se on näkyvämpi.

Kulutus? Vahvistuksen puuttuessa ne näyttävät hieman korkeilta

Lopuksi puhun hieman kulutuksesta. Tiedät, etten halua antaa tämäntyyppisiä tietoja esityksissä, mutta kun olen ajanut muutaman kilometrin maantiellä ja tasaisella nopeudella, uskon, että ne auttavat saamaan käsityksen matkustuskustannuksista ilman kuormaa.

Yleensä olemme siirtäneet noin 10 litraa. Kuten sanon, se on tosiasia ottaa vähän pinseteillä, mutta minusta se näytti vähän korkealla. Sitä on testattava lisää, mutta tämä ajoneuvo ei näytä olevan yhtä tehokas kuin esimerkiksi Toyota Proace Verso.

Johtopäätökset

Testaa Hyundai Staria

Lopuksi Hyundai Staria Minusta se oli loistava tuote tässä ensimmäisessä testissä. Se ei tietenkään ole halpa, mutta katsokaa kaikkia sen mukana tulleita varusteita ja sen erinomaista laatua parhaiten varustetussa versiossaan. Kaiken tämän mukana hyvä rulla.

Voimme pelkäämättä olla väärässä, että uusi Staria on suuri kilpailija vakiintuneille malleille, kuten edellä mainituille VW T6 Multivanille ja Mercedes V-sarjalle. Parannettavissa yksityiskohdissa tavaratilan käytännöllisyys ja jos sitä ei voida vahvistaa pitkäaikaisella testillä kulutus joka näyttää olevan hieman korkea.

Varusteet Hyundai Staria

maxx

 • kangasverhoilu
 • Kuljettajan istuin korkeussäädöllä
 • 60/40 taitettava takaistuimen selkänoja
 • Automaattinen ilmastointi ensimmäisessä ja toisessa rivissä
 • automaattinen takaluukku
 • Säädettävät ja sähköisesti taitettavat peilit
 • älykäs vakionopeudensäädin
 • Automaattivaihteisto ja ajotilat
 • Tummennetut takaikkunat
 • Nahkainen monitoimiohjauspyörä
 • 10.25 värinäyttö selaimella
 • 10.25 digitaalinen mittaristo
 • Android Auto ja Apple CarPlay
 • Langaton laturi
 • peruutuskamera
 • 18-tuumaiset kevytmetallivanteet
 • automaattinen hätäjarrutus
 • Kaistapoikkeamisvaroitus ohjausohjaimella
 • Signaalintunnistusjärjestelmä
 • Valo- ja sadetunnistin
 • Full-LED-valaistus

Techno (lisää Maxx)

 • synteettiset nahkaistuimet
 • Sisäänvedettävät sivuverhot
 • Automaattinen pysäytys ja käynnistys Stop & Go
 • liukuvat sivuikkunat

Hinnat_Hyundai_Staria_2022″>Hinnat Hyundai Staria 2022

Hyundai Staria sivutesti

Moottori Muuttaa Pito Suorittaa loppuun Hinta
Moottori Muuttaa Pito Suorittaa loppuun Hinta
2.2 CRDi 177 hv automaattinen 8v Johtaa maxx 52 990 €
2.2 CRDi 177 hv automaattinen 8v Johtaa Techno 54 990 €
2.2 CRDi 177 hv automaattinen 8v HTrac (4×4) text-highlight»>Hyundain viralliset hinnat.

Galleria Hyundai Staria

Oliko tästä viestistä apua?