Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

The skoda karoq saapui markkinoille vuonna 2017 erittäin hyvillä taidoilla taistella kompakti SUV-segmentti. Tämä tšekkiläisen merkin maastoauto ei ole ollut ollenkaan huono, sillä siitä tuli nopeasti yksi Skodan voittajahevosista pikkuveljensä Kamiqin kanssa.

Nyt Karoq saa a uudelleenmuotoilu joka päivittää sen kohtaamaan seuraavat vuodet raikkaalla ilmalla. Tarkistaakseen sen muutokset ja brändin käyttäytymisen se on kutsunut meidät kansalliseen esittelyyn. Joten, ilman pitkiä puheita, solmimme ja aloitamme tämän Skoda Karoq 2022 testi.

Nämä ovat uutisia ulkomailla

Skoda Karoq takatesti

Kuten sanoin, se on päivitys eikä sukupolvenvaihto, joten vaihtelut eivät myöskään ole valtavia. Ulkosuunnittelusta lähtien Skoda Karoq säilyttää tärkeimmät ominaispiirteensä, mutta terävöittää sen kuvaa. Vielä enemmän tässä suorittaa loppuun urheilullinen linjaalueen huippu.

Näemme esimerkiksi, että ajovalot on tarkistettu ja ne ovat nyt saatavilla Täysi LED-matriisitekniikka. Sen säleikkö on myös hieman muuttunut lisäämällä leveyttä ja näkyvyyttä sekä puskurit, kun taas uusia pyörämalleja on esitelty ja takaspoileria on muutettu, samoin kuin takavalot.

Näitä muutoksia ei ole tehty vain sen suunnittelun päivittämiseksi, vaan myös parantaa aerodynamiikkaasi, joka vaikuttaa suoraan polttoaineenkulutukseen. Kyllä, erityisesti aerodynaaminen kerroin on pudonnut 0,32:sta 0,30:aan, mikä vähentää CO2-päästöjä keskimäärin 5 grammaa.

Ja viitaten mitat, Skoda Karoqin pituus vaihtelee hieman uusien puskureiden takia, mutta ei mitään merkittävää. Jotta voit selvittää, sopiiko se sinulle hyvin autotalliin, sen pituus on 4,39 metriä ja leveys 1,84 metriä ja akseliväli on 2,63 metriä.

Tältä näyttää Skoda Karoqin sisustus

Skoda Karoq sisätestissä

Siirrymme matkustamoon ja tässä osassa muutokset ovat pieniä. Karoq muuttaa jonkin verran verhoilua ja verhoilua, sillä se voi varustaa kierrätysmateriaaleja esimerkiksi istuinpäällisiin, jotka valmistetaan käytöstä poistetuista PET-pulloista.

Toisaalta, jotta tunnelma olisi miellyttävämpi, sisäilman valaistusta on parannettu, ja se ulottuu nyt takapenkille.

Yllä olevaan on lisättävä, että matkustajan istuimessa on sähkösäätöjen lisäksi ensimmäistä kertaa muistitoiminto. Tietenkin tämä on varattu lisävarusteeksi ja erinomaiseen viimeistelyyn. Lisävarusteena tarjolla myös sähköinen ristiseläntuki.

Mitä tulee tekniikkaan, Skoda Karoq 2022 tulee aina mukana digitaalinen mittaristo 8 tuumaa, josta tulee ylivertaisessa viimeistelyssä 10,25 tuumaa viidellä perusmallilla ja eri kokoonpanovaihtoehdoilla.

Testaa Skoda Karoqin multimedianäyttöä

Samaan aikaan kojelaudan keskiosassa perusversioissa on 6,5 tuuman näyttö, vaikka suurin osa yksiköistä asentaa 8 tuuman sarjan ja se on pian vakio. Myöhemmin sarjan huipulle saapuu laadukas Columbus-järjestelmä 9,2 tuumalla.

Yksi yksityiskohta, josta pidän todella ja jota minun täytyy korostaa, on se, että toisin kuin esimerkiksi Octavia, tässä Skoda Karoqissa on ilmastointilaitteen fyysiset säätimet. Epäilemättä se näyttää minusta täydelliseltä menestykseltä.

Lopuksi, laadun tunnetta Se on edelleen enemmän kuin oikein täällä. Sitä ei pidetä ylellisenä, mutta siinä ei ole yksityiskohtaa, joka saa meidät epäilemään. Lisäksi tässä Sportline-viimeistelyssä meillä on urheiluistuimet ja erityinen ohjauspyörä visuaalisen urheilullisuuden lisäämiseksi.

Hyvä asuttavuus ja runsas runko

Testaa Skoda Karoqin takaistuimet

Ja jos puhumme sisätilaa, tietysti etupenkillä on paljon tilaa. Käytännössä koostamme riippumatta viihdymme täällä edessämme, sillä pystymme säätämään ohjauspyörää ja istuimia hyvin omaksumaan mukavan asennon. Kuten crossovereissa tavallista, istuimet ovat hieman korkeammat kuin perinteisemmässä matkailussa.

Pääsy on myös hyvä, ja nyt siirrymme kohteeseen toinen istuinrivi. Täältä löydämme paljon jalkatilaa ja myös reilun etäisyyden kattoon, joten neljä aikuista matkustaa hyvin löysästi tässä Skoda Karoqissa; kuten ennen tätä uudelleenmuotoilua.

Mutta siinä on tärkeä uutuus. Karoq esittelee valinnaisesti a VarioFlex järjestelmä. Tämä järjestelmä mahdollistaa toisen istuinrivin liukumisen pituussuunnassa tilan jakamiseksi sisätilan ja tavaratilan välillä sekä selkänojan kaltevuuden säätämisen. Nämä VarioFlex-istuimet mahdollistavat myös jalustan eteenpäin taittamisen ja kääntämisen suurempien esineiden lastaamiseksi. Sen hinta on 680 euroa.

Testaa Skoda Karoqin tavaratilaa

Ja koska olemme lainanneet runkokapasiteetti säilyy 521 litraa, joka on erittäin hyvä ja sitä voidaan laajentaa 1 630: een kaatamalla takaistuimet. Jos valitset VarioFlexin, tilavuus kasvaa hieman 588 litraan ja saavuttaa 1 810 litraa täysin vedettynä eteenpäin.

Skoda Karoqin mekaaninen tarjous

Uusi Skoda Karoq on saatavilla neljä varustetasoa, jotka ovat Active, Ambition, aligncenter size-full wp-image-336392″>Testaa Skoda Karoq -logoa

Sisään diesel on kuitenkin vain yksi lohko, 2.0 TDI sitä tarjotaan sekä 115 hv että 150 hv. Niissä on vakiona manuaalivaihteisto ja etuveto, vaikka voimakkain voidaan yhdistää DSG-vaihteistoon yhdistettynä nelivetoon. 115 hv voi olla kaksoiskytkin, mutta aina vetovoimalla etuakselilla.

On sääli, että tässä autossa, kuten vastaavissa Volkswagen-konsernin autoissa, ei ole hybridi- tai mikrohybridimoottoria. Pääasiassa siksi, että DGT Eco -tarraa voidaan kantaa mukana, mikä voi aiheuttaa sen, että tuotemerkki menettää useita asiakkaita. Hyundai Tucson tai Kia Sportage, jotka ovat suoria kilpailijoita, voivat kantaa Eco- ja jopa Zero-tarraa plug-in-versioiden ansiosta.

Skoda Karoq 1.5 TSI 150 CV DSG:n ratissa

Testaa Skoda Karoq bensa 1.5 tsi 150

Tätä ensimmäistä kontaktia varten halusimme testata yhtä tasapainoisimmista ja järkevimmistä mekaanisista versioista Skoda Karoqista. Joten tilasimme yksikön 1.5 TSI bensiini 150 hv, johon liittyy kaksoiskytkimen DSG vaihto. Epäilemättä mekaaninen versio, joka tunnetaan varustetusta monissa Volkswagen-konsernin malleissa.

Jo ratissa Karoq ei ole erityisen turhaan erottuva auto. Se ei ole markkinoiden mukavin, se ei ole dynaamisin, ei myöskään paras melueriste, eikä se ole ketterin. Mutta totuus on saa hyvän arvosanan jokaisesta osiosta. Mitään ei voida syyttää ilman, että hän on minkään alan paras.

Reitti vei meidät sekä vuoristosolan mutkaisten alueiden läpi että tasaisempia reittejä ja teitä pitkin. Tasolla alusta muistuttaa paljon Seat Atecaa, joka on käytännössä hänen esiserkkunsa. Tämä on hyvä uutinen, koska se tarkoittaa, että se tarjoaa loistava ketteryys mukavuudesta tinkimättä. Tämän Skodan tapauksessa se keskittyy edelleen hieman enemmän mukavuuteen, vaikka totta puhuen erot toisen ja toisen välillä ovat minimaaliset.

Testaa Skoda Karoqin takaprofiilia

Omalta osaltaan, osoite ei ole kaikkein informatiivisin kuten yleensä tämäntyyppisissä autoissa tapahtuu. Olen tuntenut olevani melko autettu, enkä käsitellyt meitä kaikkia tunne joita haluaisimme kaarevilla alueilla, kuten Puerto de Navacerradan tiellä, josta saimme nauttia reitin aikana.

Moottori-vaihteisto kokoonpano

Kunnioittaen moottorimeillä on vastaus useimpiin tilanteisiin enemmän kuin tarpeeksi. Meidän tapauksessamme tuntui vain siltä, ​​että nousimme hieman yli ohi, mutta laitoimme vain DSG:n S-tilaan saadaksemme moottorin tehokkaammalle kierrosluvulle paremman tehonsiirron saavuttamiseksi.

Tämä mekaniikka on hiljainen ja tasainen ja tarjoaa hyvän vasteen kierroslukulaskurin keski- ja alaosassa, mikä harvoin pakottaa meidät nostamaan sitä monta kierrosta.

Testaa Skoda Karoq dsg

Ja kun puhutaan muutoksesta, sen välittämisestä kaksoiskytkin Se tulee hyvin toimeen tämän mekanismin kanssa, sillä se on riittävän nopea vaihteiden vaihdoissa ja toimii sujuvasti. DSG-muutos on a maksu 2000 euroa ylimääräistä käsikirjaan verrattuna, mutta se on investointi, jota arvostat erityisesti kaupunkireiteillä.

Jos ihmettelet häntä kulutus tämän kosketuksen aikana saatu ajotietokone on heijastunut 6,7 l/100 km. Ilmeisesti se on tosiasia, joka on otettava pinseteillä. Joka tapauksessa, pian aiomme tehdä Skoda Karoqin pitkän testin tällä samalla moottorilla, jossa voimme arvioida kaiken tarkemmin.

Johtopäätökset

Skoda Karoq etutesti

Jos etsit kompaktia maastoautoa, tiedät, että Skoda Karoqin kanssa et mene pieleen. Suunnittelun, tekniikan tai ajettavuuden suhteen et luultavasti saa jännittävää ajoneuvoa, mutta se on järkevä auto, eikä se petä missään yksityiskohdassa.

Luokassa on tietysti monia kilpailijoita, ja monet heistä tarjoavat mikrohybridi-, hybridi- tai plug-in-hybridiversioita. Skodan tapauksessa ne ovat perinteisiä moottoreita, ilman minkäänlaista sähköistystä Meillä ei missään tapauksessa ole pääsyä Eco- tai Zero-tarraan. Tästä syystä he voivat menettää hyvän määrän asiakkaita.

Varusteet Skoda Karoq

kiihottua

 • 16 tuuman renkaat
 • Mustat kattopalkit
 • Korkeussäädettävät etuistuimet
 • Monitoimiohjauspyörä
 • 6,5 tuuman kosketusnäyttö
 • Bluetooth
 • taka pysäköintitunnistin
 • Ohjain ja nopeudenrajoitin
 • LED etu- ja takavalot
 • Ilmastointi

Ambition (lisää aktiiviseen)

 • Alaosan suojat
 • Säleikön sisäkehys kromia
 • Sähköisesti säädettävät, lämmitettävät ja sähköisesti taittuvat peilit
 • Keskikyynärnoja edessä
 • Lasiosasto
 • väsymysilmaisin
 • kaistaavustin
 • Kaksialueinen ilmastointi
 • mukautuva vakionopeudensäädin
 • 8 tuuman multimedialaitteet
 • älykäs linkki
 • Pysäköintitutkat edessä ja takana
 • peruutuskamera
 • sadetunnistin ja valot
 • Avaimeton-Go

Sportline_adds_to_Ambition»>Sportline (lisää Ambitioniin)

 • Urheilukohtaiset puskurit
 • 18 tuuman renkaat
 • LED ambient -paketti edessä ja takana
 • teräksiset polkimet
 • Sportline listat
 • Avaimeton moottorin avaaminen, sulkeminen ja käynnistys
 • Mukautuvat LED-ajovalot
 • monitoimikamera

Hinnat Skoda Karoq 2022

Testaa Skoda Karoqin takaprofiilia

Alta löydät Skodan kaikki viralliset hinnat ilman kampanjoita tai alennuksia. Tietysti brändi tarjoaa joitain tarjouksia, jotka alentavat hintaa noin 6 000 euroa valitusta versiosta riippuen.

Moottori Muuttaa Pito Suorittaa loppuun Hinta
Moottori Muuttaa Pito Suorittaa loppuun Hinta
TSI 110 hv Manuaalinen 6v Johtaa kiihottua 28 200 €
TDI 115hv Manuaalinen 6v Johtaa kiihottua 30 200 €
TSI 110 hv Manuaalinen 6v Johtaa kunnianhimoa 29 400 €
TSI 150 hv Manuaalinen 6v Johtaa kunnianhimoa 31 800 €
TSI 150 hv DSG 7v Johtaa kunnianhimoa 33 800 €
TDI 115hv Manuaalinen 6v Johtaa kunnianhimoa 32 400 €
TDI 115hv DSG 7v Johtaa kunnianhimoa 34 400 €
TDI 150hv Manuaalinen 6v Johtaa kunnianhimoa 34 800 €
TDI 150hv DSG 7v 4×4 kunnianhimoa 39 800 €
TSI 150 hv Manuaalinen 6v Johtaa Gallery_Skoda_Karoq_2022″>Galleria Skoda Karoq 2022

Oliko tästä viestistä apua?