Saltar al contenido

Tiedätkö kuinka kauan sähköauton lataus kestää?

3 de febrero de 2023
Tiedatko kuinka kauan sahkoauton lataus kestaa

Jos aiot ottaa harppauksen sähköautoihin, saatat kysyä itseltäsi kysymyksen kuinka kauan sähköauto latautuu. Älä huoli, sillä me ratkaisemme kaikki epäilykset. On tärkeää muistaa, että sähköajoneuvojen akkujen käyttöikä ei rajoitu siihen aikaan, jolloin ne saavat virtaa itse ajoneuvosta.

Älä hätäänny! Kun akut eivät enää sovellu autoihin, puhutaan 70 %:n potentiaalista, niitä voidaan käyttää erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten energian varastointiin, aurinkopaneeleihin tai sähkögeneraattoriin.

Kuinka kauan sähköauto latautuu?

Vaikka on totta, että yhä useammat autonvalmistajat työskentelevät akkukennoja Paljon kestävämpi käyttämällä muun tyyppisiä materiaaleja, kuten solid-state-akkuja tai muuntyyppisistä metalleista valmistettuja.

Uusien teknologioiden ansiosta akkujen käyttöikä on pidempi ja lisäksi niiden komponentit voidaan kierrättää. Puhumme elementeistä, kuten magnesiumista, koboltista, litiumista tai nikkelistä, sekä muista metalleista ja muoveista. Tällä hetkellä sähköakut jaetaan litiumionisolut. On totta, että tämä materiaali tarjoaa korkeamman energiatiheyden kuin nikkeli-kadmium tai lyijyhappo, ja lisäksi ne vievät vähemmän tilaa.

Kuinka kauan sähköauton akku nyt kestää?

Yleensä sähköajoneuvojen akut tarjoavat täyden potentiaalinsa muutamille seitsemän tai kahdeksan vuottajoka voidaan kääntää joillekin 3000 lataus- ja purkausjaksoa. Jos mennään pidemmälle ja ajatellaan kilometreissä, sähköauton latauksen käyttöikä voi olla 160 000 – 200 000 kilometriä.

Valmistajat takaavat akuilleen

Jos olet vaihtamassa autoasi ja haluat ajaa sähköllä, sinun tulee olla rauhallinen, koska valmistajat tarjoavat takuu Erittäin tilava, joten voit nauttia seuraavasta sähköautostasi huolehtimatta mistään.

Muista myös, että kuten minkä tahansa auton kohdalla, sinun on suoritettava säännöllinen huolto ja noudatettava useita vaiheita, jotta sen elämä on rauhallisempaa ja vauraampaa. Siksi akkua ei saa tyhjentää kokonaan, eikä sitä saa käyttää aina nopeat laturit äläkä altista sähköautoasi äärilämpötiloille kesällä tai talvella.

Sähköautojen akkujen tarkastuksen tärkeys

Siksi, jos päätät ostaa käytetyn ja käytetyn sähköauton, on erittäin tärkeää tarkistaa akut. Clicarsissa mekaaniset asiantuntijamme tarkistavat auton jokaisen yksityiskohdan varmistaakseen, että ajoneuvo on moitteettomassa kunnossa ja että heillä on edessään pitkä tie!

Tutustu sähköautoihimme.

Oliko tästä viestistä apua?