Saltar al contenido

Tiedätkö mikä on vuoden 2023 halvin sähköauto?

21 de febrero de 2023
Tiedatko mika on vuoden 2023 halvin sahkoauto

Sähköistys on tullut markkinoille jäädäkseen ja siksi autonvalmistajat sopeuttavat hintojaan maksimiin. Vuodesta 2023 tulee monia muutoksia alalla, mutta aiomme keskittyä siihen halvin sähköauto 2023.

Puhumme aiheesta BYD Lokki ja hänen nimensä ei ehkä kuulosta tutulta, mutta älä huoli, opimme tuntemaan hänet hieman paremmin. Se on apuohjelma, jonka hinta on erittäin mielenkiintoinen, eli paljon keskimääräistä alhaisempi. Tämä on mahdollista, koska se varustaa natriumparistoja, jotka ovat paljon edullisempia.

Me kaikki etsimme halpaa autoa jokapäiväiseen elämäämme ja paljon enemmän nyt, kun yli 50 000 asukkaan kuntiin perustetaan vähäpäästöisiä vyöhykkeitä, joten sen on halvan lisäksi oltava myös ympäristöä kunnioittava. ja niissä on vähemmän DGT ECO -merkkiä.

En edes kerro, puhummeko vuoden 2023 halvimmasta sähköautosta, jossa on nolla etiketti. Kaikki näyttää viittaavan siihen, että Kiina ottaa kakun halpoja sähköautoja kehittämällä ja todiste tästä on BYD Seagull.

BYD Seagull, vuoden 2023 halvin sähköauto

BYD Seagull erottuu hinnaltaan ja se vastineeksi alkaa noin 8 100 eurosta. Olemme tietysti varmoja, että sen saapuessa Eurooppaan tämä luku kasvaa vain liikenteen ansiosta. Siitä huolimatta se on edelleen vuoden 2023 halvin sähköauto, koska se voisi olla noin 12 000 euroa.

Tämä hinta sijoittaa vuoden 2023 halvimman sähköauton alle 17 000 ja 21 000 euron haarukalla olevien mielenkiintoisten vaihtoehtojen, kuten Invicta D2S tai aivan Dacia Springin.

BYD Seagull onnistuu alentamaan hintaaan edullisempien natriumparistojen käytön ansiosta. On huomioitava, että vuoden 2023 halvimman sähköauton hinta on 88 euroa/kWh, mikä ei tee siitä äärimmäisen halpaa, mutta koska sitä valmistetaan suuressa mittakaavassa, sen hinta laskee 20 %.

Tämä on vuoden 2023 halvin sähköauto

BYD Seagull tarjoaa noin 300 kilometrin kantaman perusversiossa. Mikä edustaa riittävää itsenäisyyttä päivittäiseen käyttöön. Mallissa on toinen versio, joka varustaa litiumakuilla, jotka pystyvät kulkemaan 400 kilometriä yhdellä latauksella. Tässä versiossa hinta nousee 10 800 euroon, mikä Espanjassa voi nousta 15 000 tai 16 000 euroon.

BYD Seagullista on tullut vuoden 2023 halvin sähköauto, mutta se tulee markkinoille vasta vuoden toisella puoliskolla.

Jos et halua tai jaksa odottaa niin kauan, voit katsoa napsautuksia kaikki käytettyjä sähköautoja saatavilla luettelosta. Tulet yllättymään!

Oliko tästä viestistä apua?