Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Viime elokuussa 2022 Skoda julkisti uuden tiekartansa maailmalle.. Tätä varten se esitteli uuden logon ja aivan erityisen prototyypin: the Visio 7S. Hänen kanssaan tšekkiläinen talo merkitsi käännekohtaa, tulossa suunnittelun kannalta riskialtista. Eikä vain sitä, myös tekniikassa, sillä se oli vahvistus, jota me kaikki odotimme: se oli aloittamassa viimeistä ristiretkeä massiivisen sähköistyksen saavuttamiseksi, «nöyryttäen» «sisarensa» Seatin.

Joten kukaan ei ollut yllättynyt lopulliset numerot tukevat Skodaa. Muutama tunti sitten saimme tietää vuoden 2022 raportin ja vaikka tšekkiläinen talo myi vähemmän autoja kuin vuonna 2021, sen luvut ovat vakaat. Eikä vain sitä, sillä suurin osa sen myynnistä jakautuu useammille markkinoille kuin Seatin, mikä tekee siitä vähemmän haavoittuvan kuin espanjalainen. Joka tapauksessa lisäpudotuksen välttämiseksi Vuonna 2023 sillä on sarja uutuuksia, jotka varmasti loistavat.

Skoda valmistaa vuodelle 2023 uutta Superbia, uudistettua Kodiaqia ja Enyaqin Laurin & Klement -viimeistelyä…

Ensimmäinen asia, joka on tiedettävä, on se Skodan vuodelle 2023 valmistamat uutuudet saapuvat vuoden toisella puoliskolla. Siitä lähtien kerromme sinulle, mitä suunnitelmia heillä on ja miten niitä tulisi kehittää. Ensinnäkin ne tulevat olemaan Kamiq ja Scala ne jotka saa puolivälissä kaupallisen syklin uudelleenmuotoilun. Molemmat saavat uuden ilmeen, koska ne muokkaavat osaa niiden ulko- ja sisustussuunnittelusta. Lisäksi he käyttävät tilaisuutta hyväkseen parantaakseen kykyjään…

Hieman myöhemmin on vuoro tavata uuden sukupolven Superb. Toistaiseksi emme tiedä, millainen lopullinen muotoilu tulee olemaan, mutta tiedämme, että toisin kuin uusi Passat, se säilyttää sedanin rungon. The uusi osa Kodiaqista Se näkee myös virallisesti päivänvalon ja Superbin tavoin se lanseeraa mekaanisen PHEV-pistokehybridisarjan. Jos et tiennyt, uudet sukupolvet Superb ja Passat rakennetaan yhdessä Bratislavan tehtaalla.

Lopuksi emme voi unohtaa Skodan jo myymää sähköaluetta. maastoauto enyaq nousee pykälän yksinoikeudessa sisällyttämällä a ylellisempi viimeistely nimeltä Laurin & Klement. Sen avulla he täydentävät valikoimaansa antamalla enemmän arvoa jo ennestään erittäin edulliselle hinta-laatusuhteelle. Ja lopuksi, jos olet katsonut videota, olet nähnyt, että dian keskellä on a suojapeitteellä peitetty ajoneuvo Sillä ei ole nimeä, eihän?

No, tämä malli ei ole mikään muu kuin elroqhän sähköinen, joka sijaitsee Enyaqin alapuolella. Lisäksi sen on määrä tulla markkinoille vuonna 2025, joten siihen asti meidän on odotettava hieman. Itse asiassa, ennen kuin se laskeutuu ja maailma tietää siitä, sen on pakko saavuttaa Octavia vuonna 2024. Oli miten oli, tšekkiläinen talo haluaa jatkaa «isona» ja sen tulevaisuuden suunnitelmat näyttävät erittäin vahvoilta…

Lähde – Skoda