Saltar al contenido

TOP 10 halpaa avoautoa, paras ulkoilmavalikoima

29 de marzo de 2022
TOP 10 halpaa avoautoa paras ulkoilmavalikoima

Kevät on täällä ja sen mukana avoautot. Jos etsit avoautoa, tarjoamme tänään sinulle auton ostooppaan halvat avoautot. Ajaminen ulkona ei ollut niin helppoa ja edullista kuin nyt.

Astu sisään, kiinnitä turvavyö ja nauti kasvojasi hyväilevästä ilmasta tässä kymmenen edullisen käytetyn ja käytetyn avoauton valikoimassamme.

Onko halpoja avoautoja?

Tietysti! Muuten emme tekisi tätä postausta aiheesta halpoja avoautoja. Alkaen 10 000 eurosta voit ostaa auton tällä korilla, vaikka sen hinta on aina jonkin verran korkeampi kuin vastaavan jäykakattoisen käytetyn auton.

Avaimet ostaa a halpa avoauto:

  • Tarkista käytettyjen markkinat hyvin: ne ovat harvoin käytettyjä autoja ja siksi ne ovat yleensä hyvässä kunnossa
  • Ajattele sen käyttöä: jos haluat auton päivittäiseen käyttöön, sinun on mentävä ainakin avoautoihin, jotka ovat peräisin kompaktista
  • Cabriolet-autojärjestelmä: on tärkeää, että tutkit konepellin vetotavan. paras sähkö. Kokeile sitä ennen tietääksesi mikä äänieristys siinä on.

Parhaat halvat avoautot

1. Smart ForTwo Cabriolet

Smart ForTwo -avoauto on a halpa avoauto joita voit löytää käytettynä ja tilaisuudessa. Se on pääasiassa kaupunkikäyttöön suunniteltu avoauto.

Kangaspelti avautuu ja sulkeutuu sujuvasti sekunneissa ja voidaan jopa säilyttää ajon aikana. Smart ForTwo Cabriossa on ajon apulaitteet, kuten mäkilähtö.

2. Fiat 500 avoauto tai Fiat 500C

Fiat 500C tai Fiato 500 Cabrio on auto halpa avoauto jonka pääasiallinen luonnollinen elinympäristö on myös kaupunki. Se erottuu edukseen hyvästä alustan asettelusta, joka estää asfaltin epätasaisuudet.

Konepelti Fiat 500 C, kaksipaikkainen, kuten Smart ja muita esimerkkejä. Konepellin taittuminen tai avaaminen kokonaan kestää 25 sekuntia ja tämä liike voidaan tehdä jopa 60 km/h.

3.Abarth 500C

Abarth 500C on edullinen avoauto hyvin samanlainen kuin Fiat 500C. Se eroaa pääasiassa moottorinsa kapasiteetista.

Abarth 500C -sarja koostuu samasta mekaniikasta kuin perinteinen Abarth 500. Eli kolme versiota 145, 165 ja 180 hevosvoimalla. Jälkimmäinen on saatavilla Abarth 595C Competizione- ja Abarth 595C Esseesse -malleissa.

4. Citroën DS3 Cabriolet tai DS3 Cabriolet

Ensin Citroën DS3 Cabrio, sitten DS3 Cabrio tämän ranskalaisen merkin itsenäistyttyä. Molemmissa tapauksissa a halpa tai edullinen avoautoainakin hintojen ansiosta, jotka antavat suuren yleisön pääsyn siihen.

DS3 Cabrion kangaskatto on sähkökäyttöinen ja vain katon yläosa on paljaana, mikä pitää sivureunat. Näin voit säilyttää hyvän äänieristyksen. Se tarjoaa paljon mukautusvaihtoehtoja.

5.Mazda MX-5

Mazda MX-5 on auto halpa avoautotai siitä on tullut ihanteellinen valinta monille ostajille vuosien ajan. Se tarjoaa parhaan hinta/laatusuhteen, ja tähän malliin, joka tunnetaan yleisesti nimellä «miata», vallitsee kokonainen kultti.

Mazda MX-5 on avoauto, joka tarjoaa täydelliset tuntemukset ratin takana keveytensä ja hyvän jousituksensa ansiosta. Moottorin ja vaihteiston yhdistelmä on täydellinen. Se vaatii hieman yli 10 sekuntia paljastaakseen kokonaan.

6. Mini Cooper Cabriolet

Mini Cooper Cabriolet on toinen käytetty halpa avoauto syöttöversioissaan. Klassikko, joka erottuu erottuvasta muotoilustaan ​​ja monista lisävaihtoehdoista, joista valita.

Mini Cooper Cabrioon voit valita monia lisäpaketteja, joihin voit sisällyttää ajon apuvälineitä, kuten pysäköintitutkat, vakionopeudensäätimen tai automaattiset tuulilasinpyyhkimet. Täysin paljastaminen kestää 18 sekuntia.

7.Audi A3 Cabriolet

Audi A3 Cabriolet ei ole halvin avoauto listasta, mutta sitä saa hyvällä käytettynä ja käytettynä. Joihinkin aikaisempiin verrattuna tässä avoautossa on neljä täysin käyttökelpoista istuinta, joten sitä voidaan käyttää joka päivä.

Audi A3 Cabrion suuri etu on sen erittäin mukava ajoasento, mikä ei ole niin yleistä tämän tyyppisissä avoautoissa. Tässä avoautossa on myös pitkä luettelo moottoreista, jotka voivat olla jopa 300 hv, kuten Audi S3 Cabrioletissa, joka mahdollistaa urheilullisen ajon.

8. Volkswagen T-Roc Cabriolet

Volkswagen T-Roc Cabrio on yksi viimeisimmistä malleista, jotka ovat liittyneet joukkoon käytettyjä ja käytettyjä avoautoja. Se on auto, jolla on erittäin houkutteleva muotoilu, jossa yhdistyvät myös sen mallin SUV-olemus, josta se on peräisin, mikä tekee siitä erilaisen mallin.

Volkswagen T-Roc on vain väliauto edullisimman ja premium-luokan avoautojen välillä. Se on avoauto tosielämään ja sitä arvostetaan. Se on saatavana tehokkailla moottoreilla ja on paljon tilavampi kuin miltä näyttää. Katto poistetaan 9 sekunnissa.

9. Ford Mustang Cabriolet

Onko Ford Mustang Cabriolet halpa avoauto? Se on niin kauan kuin ostat sen käytettynä ja käytettynä ja ymmärrät sen hyveet suhteessa maksamaasi summaan.

Ford Mustang Cabriolet on nautinnollinen auto, samoin kuin ajoneuvo, josta se on johdettu. V8-moottorilla varustettu versio on se, joka huipentuu valikoimaan, mutta suosittelemme aloittamaan alustasta, josta koet myös mallin intohimoa. Manuaalivaihteistolla varustetut versiot erottuvat joukosta. Voit paljastua kahdeksassa sekunnissa.

10. BMW 2-sarjan avoauto

BMW 2-sarjan avoauto on halpa avoauto jos laskemme sen tarjoukset ja laskemme sen suhteessa sen hintaan käytettynä ja tilaisuutena. Jos olet päässyt näin pitkälle, olet varmasti kiinnostunut tällaisesta avoautosta.

Tästä cabriosta nautitaan ennen kaikkea etuistuimilla, missä siitä nautitaan ulkoilmassa hyödyntäen kaikkia moottoreiden etuja. Pehmeän kannen taittaminen vie noin 20 sekuntia, mutta se on saatavilla 50 km/h nopeuteen asti.

halpa bmw 2 sarjan avoauto

Myös avoautojen ostajat pitävät yleensä urheiluautoista, joten suosittelemme lukemaan tämän toisen postauksen:

Oliko tästä viestistä apua?