Saltar al contenido

TOP 10 katumaasturit ja pienet 4×4

29 de noviembre de 2022
TOP 10 katumaasturit ja pienet

Monta kertaa sinulla on ollut tarve 4×4:lle, varsinkin jos asut alueella, jossa yleensä sataa lunta. Mutta sinäkään et halua isoa autoa, se kannattaa päivittäisiin matkoillesi sopivalla apuvälineellä, joka ei pelkää maastoa. Tästä syystä tarjoamme sinulle tänään luettelon 10 SUV:sta ja pienistä 4×4-autoista, joita he eivät voi voittaa.

A käytetty SUV tai pieni 4×4 Se on yksi markkinoiden hyödyllisimmistä autotyypeistä. Ne ovat ajoneuvoja, jotka vievät vähän tilaa ja jotka kykynsä poistua tieltä voivat päästä moniin maastoihin, joihin muut segmentit eivät pääse.

The SUV tai pieni 4×4 Ne ovat erittäin tehokkailla moottoreilla varustettuja autoja, joiden akseliväli on lyhyt, joten niistä on hyötyä esteiden ylittämisessä. Tämä johtuu suurelta osin sen suuremmasta vatsakulmasta.

Mikä on ventraalikulma? No a SUV tai pieni 4×4 Se on kulma, jonka maa muodostaa linjan kanssa, joka kulkee korirakenteen alareunasta pyöriin. Hyökkäyskulma on se kulma edessä, poistumiskulma takana. Nämä ovat kaksi tärkeää käsitettä ostettaessa pientä maastoautoa tai 4 × 4 -autoa.

The SUV tai pieni 4×4 Ne ovat autoja, jotka kokonsa ja olosuhteidensa vuoksi soveltuvat yhtä hyvin tiekäyttöön. Lisäksi niiden moottorit ovat tehokkaampia ja niiden kulutus on pienempi kuin suuren SUV:n.

Jos autosi käyttötarkoitus on sekalaista, maastoautoja tai pieniä 4×4-autoja Ne ovat täydellisiä, koska niillä katat useita tarpeita. Lisäksi niitä myydään hillitymmällä hinnalla, varsinkin kun on kyse käytettyistä ja käytetyistä laitteista, kuten Clicarsissa tarjoamamme.

Fiat Panda Cross

The Fiat Panda Cross käytetty ja käytetty Se on edullisin pieni maastoauto. Auto, jolla on urbaani kutsumus, mutta joka voi kokoonpanonsa ansiosta ajaa myös maastossa. Fiat Pandan Cross-versiossa on neliveto.

Kuinka monessa moottorissa sitä myydään 86 hevosvoiman bensiiniversioilla, mutta mielenkiintoisin variantti on mikrohybridi, jossa on kolme sylinteriä ja joka kehittää jopa 69 CV:tä. Fiat Panda Cross on tuskin 3,7 metriä pitkä auto, joten se on loistava vaihtoehto kansalaisille.

suzuki ignis

The Käytetty ja käytetty Suzuki Ignis Se on erittäin mielenkiintoinen vaihtoehto. Pieni, toimiva auto, jolla on myös mukava ajaa. Se on samanpituinen kuin Fiat Panda Cross, ja sen tavoin siinä on ECO-merkin arvoinen mikrohybridiversio.

Suzuki Ignis on auto, joka on myös erittäin houkutteleva muotoilu ja mahdollistaa räätälöinnin. Lisäksi se juontaa japanilaisen brändin perinteestä, jolle on aina ollut ominaista kehittää erittäin loistavia maastoautoja tai maastoautoja, kuten Suzuki Vitara tai bestseller Suzuki Jimny.

suzuki ignis 4x4 pieni

Jeep Renegade

The Käytetty ja käytetty Jeep Renegade Se on esimerkki siitä, kuinka perinteisesti SUV-ajoneuvoja valmistaneet merkit ovat pystyneet mukautumaan markkinoiden tarpeisiin houkuttelevilla ehdotuksilla, sekoitettuna käyttötarkoitukseensa ja jopa sopeutumaan uuteen ekologiseen aikaan.

Jeep Renegade on auto, jolla, kuten muullakin merkin valikoimalla, on erikoisversiot, jotka ovat hyvin järkeviä. Tämä koskee Jeep Renegade 4XE:tä, «plug-in» -hybridiä, jolla se osoittaa, että saastuttavat maastoautot eivät ole menneisyyttä. Trailhawk-verhoilu yhdistetään tehokkaampiin versioihin.

jeep Renegade 4x4 pieni

Toyota Yaris Cross

The Käytetty Toyota Yaris Cross Se on japanilaisen brändin veto tälle segmentille. Auto, joka on kypsynyt ajan myötä ja ymmärtänyt markkinoita. Tehokas ajoneuvo, joka on valmis kaikkiin tilanteisiin.

Toyota Yaris Crossista on 4×2 ja neliveto 4×4 versiot. Siinä on alennettu kulutus, joka voidaan jättää 5 litraan 100 kilometriä kohden. Lisäksi tässä katumaasturissa tai pienessä katumaasturissa on nelivetojärjestelmä, joka lähettää tehoa tarvittaessa taka-akselille.

Audi Q2

The Audi Q2 käytettyjä ja tilaisuuksia Se on premium-pieni SUV, jossa on huippuluokan sisustus. Se on ajoneuvo, joka voi poistua asfaltilta, vaikka sen kutsumuksessa tie lähestymistapa hallitsee enemmän.

Tietenkin saksalainen brändi on suunnitellut sen ajatellen, että se voi toimia kaikissa olosuhteissa. Audi Q2 on huippuluokan ominaisuuksiensa ansiosta ainutlaatuinen auto, jolla ei ole samankokoista kilpailijaa muissa saman tason merkeissä.

Audi q2 4x4 pieni

Infiniti QX30

The Infiniti QX30 käytettyjä ja tilaisuuksia Se on maastoauto, jota löytyy vain käytettyjen ja käytettyjen markkinoilta, mutta se kannattaa ottaa huomioon maastoautoa tai pientä katumaasturia ostettaessa. Se on hyvin harkittu auto: se on suunnattu asiakkaille, jotka etsivät kaupunkiajoneuvoa, vaikka se soveltuu kaikentyyppisille teille ja pinnoille.

4X4-malli on selkeästi havaittavissa yksityiskohdissa, kuten etu- ja takapuskureissa. Suunnittelun erityinen elementti on tavarahyllytangot, joilla brändi halusi välittää hienostuneen tunteen, myös lujuuden ja kestävyyden.

infinity qx30 4x4 pieni

Dacia Duster

The Dacia Duster käytettynä ja tilaisuudessa Se ei ole puhdas pieni SUV, mutta siinä on hyviä 4 × 4 -ominaisuuksia nelivetoisissa versioissa. Samoin siinä on hyvät tulo-, ulostulo- ja vatsakulmat.

Lisäksi Dacia Dusterin edut vaikuttavat moottorin kokoonpanoon. Siinä on kolmi- tai nelisylinteriset bensiini- ja dieselmoottorit, mukaan lukien maakaasuversio. Lisäksi sen hinta on todella mielenkiintoinen.

dacia pölynimuri 4x4 pieni

SsangYong Tivoli

The Käytetty ja käytetty SsangYong Tivoli Se on toinen käytetty ja käytetty auto, jolla on erottuva muotoilu, jonka hinta on samalla alennettu. 4×4-versio liittyy 115 hevosvoiman dieselmoottoriin, joka on yhdistetty automaattivaihteistoon. Alusta on mukautettu täydellisesti katumaasturin tarpeisiin, ja se on valmis ajamaan rikkoutuneilla teillä.

ssangyong tivoli 4x4 pieni

Volkswagen T-Roc

The Volkswagen T-Roc käytettyjä ja tilaisuuksia Se on pieni maastoauto tai 4×4, jonka runko on 4,3 metriä pitkä ja jossa on laaja valikoima sekä diesel- että bensiinimoottoreita sekä käsi- että automaattivaihteistoissa.

Jos haluamme mennä puhtaimpaan 4X4-versioon, Volkswagen T-Roc, joka meidän pitäisi ostaa, on 4Motion. Tämä Volkswagen T-Roc on pieni 4 × 4, joka selviää turvallisesti heikon pidon tilanteista. Lisäksi sillä on upea persoonallisuus muotoilunsa ansiosta.

volkswagen t-roc 4x4 pieni

Hyundai Kona

The Käytetty ja käytetty Hyundai Kona Se on pieni SUV tai 4×4, jonka pituus on 4,2 metriä. 4×4-versio on varustettu 190 hv:n 1,6 TGDI-moottorilla, jonka kulutus on 7,4 litraa 100 kilometriä kohden.

Hyundai Kona 4 × 4 vaihto on automaattinen seitsemänvaihteinen 7DCT. Nelivetoisen Hyundai Konan suorituskyky on erittäin hyvä, sillä se voi saavuttaa jopa 210 km/h.

hyundai kona 4x4 pieni

Osta 4×4 SUV Clicarsista

mitä tahansa off-road tai 4 × 4 käytettynä ja tilaisuudessa joka sopii sinulle parhaiten, on Clicarsissa. Meillä on laaja valikoima yksiköitä sinulle, jotta mikään ei estä sinua matkoillasi! Markkinoiden täydellisimmällä takuulla ja napsautuksen päässä.

Oliko tästä viestistä apua?