Saltar al contenido

TOP 10 tila-auto 7 paikkainen

28 de noviembre de 2022
TOP 10 tila auto 7 paikkainen

Yksi parhaista vaihtoehdoista 7 matkustajan kuljettamiseen ovat 7-paikkaiset tila-autot. Tässä viestissä aiomme kertoa sinulle top 10 vaihtoehtoa tälle ajoneuvotyypille.

The 7-paikkainen tila-auto ne ovat erittäin hyödyllisiä autoja, koska Niissä on suuri sisätila. ja kolmas istuinrivi kahdella tai kolmella lisäistuimella. Joka tapauksessa on otettava huomioon se, kuinka paljon kolmatta istuinriviä käytetään ja mikä on matkustajien korkeus.

Normaalisti kolmas istuinrivi 7-paikkaiset tila-autot se ei ole kovin leveä. Yleissääntönä on, että jos he eivät ole lapsia tai pieniä ihmisiä, on parasta valita pakettiauto, vaikka ne eivät ole yhtä helposti hallittavissa kaupungissa eivätkä ne ole yhtä miellyttävää kuin tila-auto 7 paikkaa.

Lisäksi 7-paikkainen tila-auto Niissä on erittäin tehokkaat moottorit ja sisätilat ovat hyvät. Ne ovat malleja, joissa on hyvä tasapaino laadun ja hinnan välillä, myös muille autotyypeille tottuneille ostajille.

Seuraavaksi kerromme sinulle suosituimmasta seitsemänpaikkaisesta tila-autosta.

volkswagen Touran

Käytetty ja tilaisuus Volkswagen Touran on a auto suunniteltu suurille perheille. Se on seitsemänpaikkainen tila-auto, jossa on täydellisesti jakautunut sisätila 4,53 metrin koossa.

Tässä tapauksessa Volkswagen Touranin seitsemän paikkaa hyväksyvät kaikenlaisia ​​ihmisiä. Käytettäessä tila-autoa, jossa on vain viisi istuinta, tavaratilan tilavuus on 633 litraa.

Ford Galaxy

Käytetyssä ja käytetyssä Ford Galaxyssa on a etua muihin kilpailijoihin nähden ja se on, että se on hybridimoottorit. Se on 4,85 metriä pitkä ja edellä mainittujen moottoreiden ansiosta siinä on ECO-merkki ja huippuluokan viimeistely.

Ford Galaxyssa on vakiona lukuisia apuohjelmia ajomukavuutta parantavien ajoavustajien lisäksi. Tämän tila-auton tapauksessa meidän on lisäksi lisättävä hyvä kulutus, joka ei missään tapauksessa ylitä 7 l/100 km. Tässä autossa 7 istuinta ovat myös tilavia.

ford galaxy 7 paikkainen

BMW 2-sarjan Gran Tourer

BMW 2-sarjan Gran Tourer on käytetty 7-paikkainen tila-auto ja ihanteellinen tilaisuus suurille perheille ja premium-autoa etsiville. Kolmas istuinrivi on pohjimmiltaan suunniteltu lapsille, mutta loput istuimet ovat erittäin tilavia kaikentyyppisille yleisöille. Sisustusmateriaalien laatu on upea ja, kuten kaikki BMW:t, se on erittäin teknologista.

bmw 2 series gran tourer 7 paikkainen

Mercedes-luokka v

Käytetty ja käytetty Mercedes V-sarja on matkailu, joka kohtaa niin paljon kuin tila-auto toimii pakettiautona. Täällä kapasiteettia voidaan laajentaa jopa 8 istuimeen. Korin mitat voivat nousta 5,37 metriin. Kaikki versiot ovat dieseliä ja automaattisia, paitsi yksi 100% sähköinen nimeltään EQV.

Mercedes v luokan 7 paikkainen

Renault Grand Scenic

Käytetty ja käytetty Renault Grand Scenic on perhemalli, jossa on suuri modulaarisuus. Se tila-auto on erityisesti suunniteltu 7 istuimella, jotka on jaettu 4,60 metrin pituisiksi. Se on saatavana vain automaattivaihteistolla. Se on auto, joka näyttää erittäin mielenkiintoisen kulutuksen, etenkin tiellä.

renault grand scenic

Dacia Lodgy Stepway

Käytetty Dacia Lodgy Stepway on a «halpa» auto, erittäin mielenkiintoinen seitsemänpaikkainen vaihtoehtoyksinkertaisilla moottoreilla ja viimeistelyillä, jotka ovat vieläkin enemmän, mutta riittävät useimpiin tarpeisiin.

dacia lodgy 7 paikkainen

toyota verso

Käytetty ja käytetty Toyota Verso on yksi vanhempi ja paremmin tasapainotettu 7-paikkainen tila-autoSe tarjoaa 4,46 metrin sisällä kompromissin dynaamisuuden ja mukavuuden, korkeatasoisen viimeistelyn ja täydellisen vakiovarustelun välillä.

Toyota verso 7 paikkainen

Seat Alhambra

Käytetty ja satunnainen Seat Alhambra ja sen «kaksois» Volkswagen Sharan ovat kaksi suurta 7-paikkaista tila-autoa, jotka perivät molempien merkkien pitkän perinteen. Sisätila on erinomainen ja pääsy takapenkille on liukuovien ansiosta hyvä.

istuin alhambra 7 paikkaa

peugeot 5008

Käytetty ja käytetty Peugeot 5008 on erittäin mukava ja dynaaminen 7-paikkainen tieauto, jossa on suora ohjaus ja joka muuntuu ketteräksi kokonaisuudeksi.

Peugeot 5008 erottuu edukseen sisätilojen modulaarisuus, jossa on yksilölliset istuimet kaikille ja sen dynaamiset ominaisuudet. Peugeot 5008:ssa on erinomainen ajomukavuus ja tekniset varusteet, kuten i-Cockpit, automaattinen hätäjarru tai aktiivinen varoitus tahattomasta kaistanvaihdosta.

Peugeot 5008 7 paikkainen

skoda kodiaq

Käytetty ja käytetty Skoda Kodiaq on erittäin tilava 7-paikkainen auto, jolla on erittäin kaunis ulkonäkö. Sen pituus on 4,7 metriä mahtuu mukavasti seitsemän matkustajaajotka hyötyvät myös yhtä tilavasta tavaratilasta.

skoda kodiaq 7 paikkainen

Osta 7-paikkainen tila-autosi Clicarsista

Clicarsissa sinulla on laaja valikoima 7-paikkainen tila-auto. Näet kaikki yksityiskohdat niistä teknisistä tiedoistamme. Mutta ei vain sitä, sinulla on mahdollisuus kokeilla niitä 15 päivän tai 1500 kilometrin ajan! Ajattele perhettäsi ja valitse.

Oliko tästä viestistä apua?