Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Spekulaatiot mahdollisesta Toyota Century -maastoautosta ovat yhä vaativampia. Kesäkuussa 2008 esittelimme sinulle Century Sedanin uusimman sukupolven. Ja tarkemmin sanottuna se ei ollut ensimmäinen tai ehkä toinen, Se ei ollut enempää eikä vähempää kuin kolmas erä. Näiden kahden tuntemamme yhteinen tekijä perustuu kuitenkin kolmeen peruspilariin: elegantti ja klassinen linja, erinomainen laatu ja suuri luotettavuus.

Palatakseni aiheeseen Century SUV, huhut viittaavat siihen, että tämä uusi malli perustuu sedan-versioon. Ja logiikka kertoo, että kyllä, ne voivat olla oikeassa, koska molemmat mallit täydentävät toisiaan ja kaikkea estettävää kohdeasiakkaat eivät kiinnitä silmiään kilpaileviin tuotemerkkeihin. Siksi Kolesa-tiimi on suunnitellut nämä pari rappausta, joilla voimme laittaa «pitkät hampaamme». Mitä mieltä olette…?

Nämä Toyota Century -maastoauton mallit perustuvat vain Century-sedanin suunnitteluun…

Toyota Century SUV takapuolen epävirallinen renderöijä Kolesa 1

Ottaen huomioon, että kaikki viittaa siihen, että Century SUV debytoi myöhemmin tänä vuonna, silti meillä ei ole ollut iloa nähdä testiyksiköitä täynnä naamiointia. Siksi nämä renderöinnit eivät ole jääneet väärälle jalalle, joten meidän on pakko laittaa ne «pakastimeen» odottamaan, ovatko ne oikein vai eivät. Jotkut kuitenkin sanovat olevansa oikeilla jäljillä, vaikka se johtuisikin meistä kovasti pitävien design-elementtien käytöstä…

Mielenkiintoisimpien joukossa voimme mainita neliönmuotoinen optiikka tai tyylikäs etusäleikkö. Myöskään monipuolisia kevytmetallivanteita tai rungon «neliömäistä» muotoa ei voida jättää huomiotta. Kuitenkin uskotaan, että Century SUV perustuu Highlanderin jo käyttämään TNGA-alustaan tai Grand Highlander. Tietenkin on vaikea uskoa, että se on yhtä houkutteleva kuin avoautoversio tai GRMN, jonka brändi kehitti nykyiselle.

Toistaiseksi kaikki mahdollisuudet ovat ilmassa. Ei tiedetä, miten projekti etenee tai pitääkö paikkansa vai ei, että Toyota työskentelee jo sen parissa.. On tarpeen olla tietoinen mahdollisista uutisista, jotka saapuvat japanilaisesta talosta. Vielä enemmän kuin epäilys, joka jo leijuu pään päällä. Onko sitä saatavilla Euroopassa? Toista sukupolvea myytiin Japanin ulkopuolella, mutta hyvin rajallinen määrä. Mutta kuka tietää, ehkä SUV «kiinnittää enemmän huomiota».

Katsotaan…

Lähde – Kolesa