Ilman liikaa melua, Toyota on tulossa yksi brändeistä, jolla on eniten vaihtoehtoja bensiinipäät. Kyllä, Toyota, autoyhtiö, joka on luonut hybridiautoja yli 20 vuoden ajan. Ja se on, että viime aikoina hän on onnistunut valloittamaan suuren yleisön näillä tehokkailla mekaniikoilla ja puolestaan ​​käynnistää Tunteellisia autoja palaneimmille kuljettajille GR-linjalla.

Näyttää siltä, ​​että tämä resepti jatkuu sellaisena vielä jonkin aikaa, toivottavasti jatkuu vielä monta vuotta. Oli miten oli, muutama minuutti sitten he tekivät meille selväksi, että ensi viikolla He paljastavat muutaman mielenkiintoisen uutuuden Tokion autonäyttelyssä. Ruokahalumme herättämiseksi he ovat jättäneet meille pari teaser-kuvaa.

Japanilainen yritys tekee selväksi, että Tokion autosalonki 2022, joka järjestetään 14.-16. tammikuuta, on paikka, joka on valittu maailmanensi-iltaan GR GT3 -konsepti. Se on kilpa-prototyyppi, mutta Toyota rajoittuu tällä hetkellä sanomalla, että «sisältää tietämyksen ja hienostuneen teknologian, jonka Toyota Gazoo Racing on saanut moottoriurheilun alalla”.

Toyota GR Yaris Teaser

Toisaalta he myös edistyvät «viritetympi» versio Toyota GR Yarisista. Tämän tumman teaser-kuvan siluetti osoittaa, että muodot ovat jopa lihaksikkaampia kuin jo vitaminoitu GR Yaris -perinteinen. Vaikka virallisia vahvistuksia ei ole, se voi olla joitakin vielä radikaalimpi rajoitettu versio Tai kenties tietty kilpavariantti.

Meidän on odotettava kunnes ensi perjantaina 14.1 tietää kaikki tiedot näistä kahdesta Toyotan ilmoittamasta ajoneuvosta. Mutta palatakseni edelliseen, japanilaisen brändin strategia on olla ylevä, onnistunut vähentämään saastepäästöjä ja houkuttelemaan ympäristöön sitoutunutta yleisöä ja puolestaan parin vuosikymmenen ajan urheilijana menetettyjen maiden palauttaminen.

Lähde – Toyota