Saltar al contenido

Turvaistuinten ja peilien säätäminen: Turvajärjestelmien säätäminen Turvaistuinten ja peilien säätäminen: Turvajärjestelmien säätäminen

12 de octubre de 2021

Auton istuimien ja peilien säätäminen: Turvajärjestelmien säätäminen

Sinä haluat tietää kuinka säätää auton istuimet ja peilit? Clicarsilla kerromme sinulle askel askeleelta, miten näitä passiivisia turvajärjestelmiä mukautetaan, jotta sinulla on oikea ajoasento ja et menetä mitään yksityiskohtia siitä, mitä tiellä tapahtuu.

Oikea sijainti, sijainti ja visio autossamme auttaa meitä estää onnettomuuksia ja jos niitä ilmenee, se auttaa meitä lieventämään niitä. Seuraavassa videossa kollegamme selittää, miten näiden passiivisten turvaelementtien säätö tehdään optimaalisesti.

Istuimen etäisyys

The oikea istumaetäisyys kuljettaja on se, jonka avulla voimme painaa kytkinpoljin kokonaan, polvi hieman koukussa ja ilman, että meidän on tarpeen siirtää tai siirtää kehoamme.

Jos autolla on mahdollisuus, säädä istuimen korkeus niin, että näkemys pysyä ohjauspyörän yläpuolella, noin kristallikuun keskellä.

Selkänojan säätö

Olla JK oikea asento selkänoja ei saa olla pystysuorassa asennossa ja selkänojan on oltava täysin sen päällä. Tämä asento auttaa meitä myös välttämään selkäongelmia ja vammoja, joten ole tarkkana ja yritä, kunnes katsot kaltevuuden olevan optimaalinen.

Jos olet noudattanut kaikkia vaiheita, seuraava temppu on hyödyllinen. Aseta itsesi mukavimmalla tavalla ja ojenna kätesi ohjauspyörän päälle, jos kaikki on oikein, ranteiden tulisi olla juuri sen yläpuolella, mikä on merkki siitä, että asento on täydellinen mennä ulos ja rullata.

Lopuksi pääntuen sijoittamiseksi oikea korkeus on sovittamalla pääntuen pää silmiin. Tämä vaihe ohitetaan yleensä, mutta se on erittäin tärkeä, koska se on a turvaelementti On erittäin tärkeää, että onnettomuuksien sattuessa se voi auttaa meitä estämään ruoskaiskun. Ajon aikana pää ei saa koskaan nojautua niskatukeen.

Säädä peilit

Jotta emme menetä mitään yksityiskohtia ympärillämme olevasta, varmista aina se peilit ovat oikeassa asennossa. Sisäpeilin pitäisi antaa sinulle täydellinen kuva siitä, mitä tapahtuu takaikkunan kautta.

Meidän on säädettävä sisäpeilejä siirtymättä ajoasennosta, kunnes näemme horisontin ja tien. Meidän on yritettävä nähdä autostamme vähiten, tämä on erittäin tärkeää sokeiden kulmien välttämiseksi.

Yksi tapa tietää, onko meillä säätänyt peilit oikein on tarkistaa, näkyykö auto heti, kun se katoaa sisäpeilin toiselta puolelta, heti sen puolen peilin läpi, jonka kautta se on kadonnut. Jos näin tapahtuu, olemme tehneet optimaalisen säädön.

Saatat pitää myös:

  • Markkinoiden turvallisimmat autot
  • Turvallisimmat autot aloittelijoille

Jos olet noudattanut kaikkia näitä vaiheita, olet oppinut säätelemään joitakin tärkeimmistä järjestelmistä Passiivinen turvallisuus mitä meillä on autoissamme, ja sinulla pitäisi olla kaikki valmiina tiellä.

Oliko tästä viestistä apua?