Saltar al contenido

Varo kipinöitä! Nämä ovat myydyimmät sähköautot Espanjassa

11 de febrero de 2022
Varo kipinoita Nama ovat myydyimmat sahkoautot Espanjassa

The sähköinen liikkuvuus on nousussa Espanjassa, ja yhä useammat käyttäjät tekevät harppauksen päästöttömiä autoja. Tämän tyyppisten mallien hyvä vastaanotto näkyy lyhyellä aikavälillä ja tänä vuonna kolme kymmenestä uudesta autosta on täysin sähköisiä. Jos harkitset autosi vaihtoa, esittelemme myydyimmät sähköautot Espanjassa; Lisäksi Clicarsissa on saatavilla käytettyjä sähköautoja.

Viimeisen vuoden aikana ilmoittautunut 27 769 yksikköä sähköautoista, mikä merkitsee lähes 40 % kasvua vuoden 2020 tietoihin verrattuna. Mitä nyt tapahtuu vuonna 2022? Meidän on odotettava, sillä välin tapaamme Espanjan myydyimmät sähköautot.

Tesla Model 3

The Tesla Model 3 on tullut myydyin sähköauto Espanjassa vuoden 2021 aikana. Tämä sedan on onnistunut saavuttamaan yli 2853 kuljettajaa. Sen pituus on 4,69 metriä ja se voidaan valita jopa kolmella eri teholla; 325, 351 ja 480 hv, mikä viittaa sähköisiksi toimintasäteiksi 491, 614 ja 547 kilometriä.

The Tesla Model 3 Se erottuu sisätiloistaan ​​tuskin fyysisillä painikkeilla. Kojelautaa hallitsee suuri keskinäyttö pystyasennossa. Veroton hintansa vuoksi ei ole mahdollista hakea tukea MOVES III -suunnitelma. On tärkeää huomata, että brändin jonotuslista on noin neljä kuukautta.

Kia ja Niro

Hopeamitalin on saavuttanut Kia ja Niro. Mallin toinen sukupolvi on lämmityspatterit. Kuluneen vuoden aikana ne ovat myyty 1 715 yksikköä. Sen lähtöhinta on lähellä 36 000 euroa, mutta kuljettajat voivat hakea tukea MOVES III -ohjelmasta.

Tämä täyssähköinen katumaasturi on ihanteellinen jokapäiväiseen perheesi kanssa. Varusteiden joukossa sen liitettävyys erottuu, sen tieto- ja viihdejärjestelmää hallitseva näyttö ja takakamera.

renault zoe

Podium sulkeutuu renault zoe. Tämä kaupunki on yksi pisimpään markkinoilla olleista sähköautoista. ovat onnistuneet ilmoittautumaan 1 373 yksikköä, ei huono ominaisuuksiltaan autolle. Tämän kaupunkilaisen toimintasäde on WLTP-hyväksyntäsyklin mukaan 390 kilometriä ja teho 135 hv. Toisin kuin muissa malleissa, latauspistoke sijaitsee edessä; aivan rombisen tunnuksen alapuolella.

Sen sisällä on kaksi näyttöä; kymmenen tuuman, joka toimii digitaalisena kojetauluna, ja toinen 9,3 tuuman pystysuora, joka hallitsee kojelautaa.

renault zoe sähköauto

Dacia jousi

Dacia on mullistanut sähköautomarkkinoiden edullisella SUV-mallillaan. Se on ehkä markkinoiden halvin sähköauto. Sen teho on 45 CV, a 230 kilometrin autonomia ja pituus 3,73 metriä, tarvitsetko enemmän liikkumiseen kaupungissa? ovat onnistuneet ilmoittautumaan 1 059 yksikköä vuonna 2021.

On tärkeää huomata, että ko Euro NCAP -turvallisuustestisai vain yhden tähden, ja viisi on korkein pistemäärä.

peugeot e-208

Myydyimpien sähköautojen viiden parhaan joukkoon sulkee leijonamerkki peugeot e-208. Tämä houkutteleva kompakti on onnistunut kiinnittämään kuljettajien, etenkin nuorimpien, huomion. Hän on sijoittanut 1 029 yksikköä vuoden 2021 aikana ja siitä on tullut malli, joka on otettava huomioon.

Se tarjoaa tehoa 136 CV ja a Sähkösäde on 340 kilometriä. Se pystyy kiihtymään 0-100 km/h 8,1 sekunnissa.

Oliko tästä viestistä apua?