Saltar al contenido

Vertailu Citroën Berlingo vs Peugeot Rifter: kumpi pakettiauto on parempi?

18 de octubre de 2022
tamano citroen berlingo scaled

Ennen auton ostamista on tärkeää vertailla tarjolla olevia eri vaihtoehtoja. Ennen kaikkea yhtä kilpailukykyisillä segmenteillä kuin pakettiautot, joissa on monia vaihtoehtoja näiden ajoneuvojen luonteen vuoksi. On niitä, jotka on suunniteltu enemmän työhön, toiset vapaa-aikaan, joissakin yhdistyvät molemmat realiteetit ja mainoksissa on erilaisia ​​kokoja, kokoonpanoja…

Tässä viestissä kerromme vertailun citroen berlingo vs peugeot rifter kaksi markkinoiden myydyintä pakettiautoa, jotka erottuvat joukosta käytännöllisyys, sisätila ja kantavuus versioista riippuen. Vaikka ne ovat samanlaisia, jokaisella on omat erityispiirteensä, joista kerromme alla.

Citroën Berlingon vs Peugeot Rifterin koko

Koko on tässä vertailussa tärkeä citroen berlingo vs peugeot rifter, koska se on pakettiautojen keskeinen ostotekijä riippumatta siitä, onko ne tarkoitettu työ- vai vapaa-ajan toimintoihin. The Citroën Berlingo on 4,4 metriä pitkä, 1,83 metriä korkea ja 1,84 metriä leveä. Hänen taistelunsa on 2,78 metriä. Nämä ovat Citroën Berlingo M:n mitat.

On olemassa suurempi versio nimeltä Citroën Berlingo XL, joka on 4,75 metriä pitkä ja jonka akseliväli on yli 2,97 metriä. Se on hyvällä korkeudella ja tilavalla sisustuksella varustettu pakettiauto, joka tekee siitä hyvän ajoneuvon matkustajien kuljettamiseen sekä suuren tavaran kuljettamiseen.

The citroen berlingo Siinä on viisiovinen runko jommassakummassa kahdesta siluetistaan. Kapasiteetin osalta Citroën Berlingossa on vaihtoehto jopa 7 matkustajalle, mikä laajentaa kaikkien mallien alkuperäistä 5 henkilöä.

citroen berlingo

Toisaalta toimenpiteet peugeot rifter ne ovat lähes identtisiä, koska molemmat autot perustuvat samalle alustalle. Sen vakioversiossa Peugeot Rifterin pituus on 4,4 metriä1,84 metriä leveä, 1,87 metriä korkea ja sen akseliväli on 2 785 metriä.

Pidemmässä versiossa ns Peugeot Rifter Longkoko nousee 4,75 metriin, leveys 1,84 metriin, leveys 1,87 metriä ja akseliväli 2,97 metriin.

peugeot rifter

peugeot rifter

Citroën Berlingo vs Peugeot Rifter kuorma ja tavaratila

Pakettiauton hankintaa arvioitaessa tulee huomioida sekä auton tavaratila että kuorma.

JAl Citroën Berlingo jopa seitsemällä istuimella on tavaratila 322 litraa, kun taas yhden tilavuuden viidelle matkustajalle se voi saavuttaa 850 litran tilavuuden, matkustamon suurien mittojen ansiosta. Siihen on helppo laittaa kuorma sen säännöllisen suuaukon ansiosta.

Mitä tulee peugeot rifter, tavaratilan tilavuus riippuu korin koosta, koska 35 senttimetriä erottaa Standard-version niin kutsutusta pitkästä pakettiautosta. Siten suurin Peugeot Rifter, viisipaikkaisessa versiossaan siinä on 850 litraa kapasiteettia normaaliversion 497:lle.

Jos nyt päätämme sijoittaa Peugeot Rifteriin kolmannen istuinrivin saadaksemme 7-paikkaisen ajoneuvon, kapasiteetti putoaa 209-322 litran alueelle, koska penkki liukuu. Joka tapauksessa lastaussuu on mukava molemmissa malleissa. Se on erittäin suora, joten voit asettaa kuormia helposti. Sormuksiin mahtuu isoimmatkin paketit.

Citroën Berlingo vs Peugeot Rifter suunnittelu

Pakettiautot valmistetaan usein sopimuksella. Toisin sanoen useat merkit yhdistyvät tekemään hyötyautoja, jotka eroavat ennen kaikkea ulkopuolelta, minkä vuoksi muotoilusta on tullut sukupolvien myötä tärkeämpää.

Citroën Berlingo vs. Peugeot Rifter tapauksessa molemmat pakettiautot liittyvät alkuperältään, koska molemmat merkit ovat kuuluneet vuosia samaan autokonserniin: PSA. Tämä tekee niistä ajoneuvoja hyvin samankaltaisia ​​toistensa kanssa, mikä eroaa erityisesti ulkovaipan vuoksi.

The citroen berlingo vuosia sitten omaksui ranskalaisen merkin esteettisen kielen, ikään kuin se olisi auto, katolla tangot ja listat ns. ilmakuivat. Se on myös pakettiauto voidaan täysin räätälöidäjossa on useita ulko- ja sisäväriyhdistelmiä: jopa 24 ainutlaatuisen Berlingon konfiguroimiseksi.

citroen berlingo design

citroen berlingo

The peugeot rifterkuten Citroën Berlingo, on ajoneuvo, joka on perinteisen tila-auton ja maastoauton puolivälissä, koska se täyttää molemmat toiminnot rahtiajoneuvon lisäksi. Se käyttää resursseja, kuten muovisuojaimia, jotka kulkevat korin alla. Mökki on erittäin tilava ja käytännöllinen.

Tämän pakettiauton tärkeän maavaran lisäksi meidän on korostettava sen etuosaa, joka on hyvin erottuva, joka liittyy ranskalaisen tuotemerkin perheiden samankaltaisuuteen, ja että siinä on hampaan muotoinen LED-päiväajovalo optisissa ryhmissä, ikään kuin Se on matkailua.

peugeot rifter

peugeot rifter

Citroën Berlingo vs Peugeot Rifter sisätilat

On otettava huomioon, että sisätilat citroen berlingo vs peugeot rifter Se riippuu paljon ajoneuvon käytöstä. Työkäyttöön suunniteltu auto ei ole sama asia kuin henkilöliikenteeseen. Asia on myös erilainen, jos kyseessä on vapaa-ajan käyttöön tarkoitettu ajoneuvo.

Matkustajille tarkoitetun Citroën Berlingon, jota kutsutaan myös Multispaceksi, sisustus on samanlainen kuin tila-auton. Se on suunniteltu matkustamaan erittäin mukavasti aluksella asumisen ja modulaarisuuden ansiosta, jotka ovat sen kaksi vahvuutta.

Takaistuimet ovat yksilöllisiä ja täysin toimivia, toisin kuin muissa autoissa, joissa keskimmäisestä istuimesta ei ole hyötyä. Pääsy mihin tahansa on helppoa ja mukavaa liukuovien ansiosta.

The citroen berlingo Siinä on leveä kojelauta, joka antaa kuljettajalle erinomaisen näkyvyyden. Multimediajärjestelmän näyttö on korotettu ja se on kelluvaa tyyppiä. Kaikki on kuljettajan ulottuvilla, ja hän käsittelee helposti jopa 8 tuuman näyttöä.

The citroen berlingo on a paljon tilaa esineiden tallentamiseen, sekä keskikonsolissa että ovissa sekä ovissa tai katossa. Lisäksi voit varustaa lisävarusteena Modutop-verhoilun, joka menee katolle ja ulottuu koko matkustamoon. Lisää mielenkiintoisia lisävarusteita: langaton latauspinta keskikonsolissa.

The citroen berlingo suurempi, nimeltään Size XL, mahdollistaa kolmannen istuinrivin asentamisen, joka on tavallista tilavampi, eli kokoa M. Siinä on myös istuimet, jotka liukuvat 13 senttimetriä toisessa rivissä.

sisustus citroen berlingo

Citroen Berlingo sisustus

The peugeot rifter se on auto suunniteltu matkustamaan mukavasti useita kilometrejä. Se on tähän tehtävään valmisteltu ajoneuvo, mikä näkyy sisällä käytettyjen materiaalien laadussa, jossa ei ole mitään kadehdittavaa kuin merkin henkilöautoissa.

The peugeot rifter Siinä on tilaa kaikille matkustajille, eikä sitä huijaa hyödytön takakeskipenkki. Juhlissa voi olla kolme yksittäistä istuinta korkeimmalla viimeistelyllä. Se ei voi liukua, eivätkä selkänojat myöskään kallistu. Pääsy takapenkille on mukavaa, koska Citroën Berlingon tapaan ovet ovat liukuvat.

sisäinen peugeot rifter

Sisustus Peugeot Rifter

Citroën Berlingo vs Peugeot Rifter moottorit

Moottorit ovat tärkeitä vertailussa, kuten citroen berlingo vs peugeot rifterkoska ne ovat ajoneuvoja, jotka tarvitsevat tehokkuutta ja hyvän vääntömomentin voidakseen kuljettaa kaikenlaisia ​​kuormia ilman ongelmia.

Etuna citroen berlingo onko tuo Sen painopiste on korkeampi kuin henkilöautolla., joten reaktiosi ovat mukavampia. Matka-ajoneuvona se yllättää, sillä se on mukava ja kallistukset kaarteissa eivät ole niin suuria kuin tämän kokoisesta ajoneuvosta voisi luulla.

Moottorivalikoima citroen berlingo Siinä on kolme dieselvaihtoehtoa ja yksi bensiinimoottori, joiden tehot vaihtelevat välillä 75-130 hevosvoimaa. Kaikissa moottoreissa on viisivaihteinen manuaalivaihteisto, jos kyseessä on vähemmän tehokas diesel, ja kuusi vaihteistoa muissa. Tehokkain diesel voidaan yhdistää kahdeksanvaihteiseen EAT8-automaattivaihteistoon ja momentinmuuntimeen.

Muista aina, että vaikka useimmissa autoissa, etenkin pienissä, dieselvaihtoehdot ovat sukupuuttoon mennessä, pakettiautoissa ne ovat edelleen välttämättömiä. Todiste tästä on Citroën Berlingon 1,5 BlueHDi -moottori, jota tarjotaan kolmella tehotasolla ja jonka kulutus on 4,3 litraa 100 kilometriä kohden.

The peugeot rifter jakaa monia yhtäläisyyksiä Citroën Berlingon kanssa, myös mekaanisessa osassa. Se on saatavana neljällä moottorilla, yhdellä bensiinillä, 110 hevosvoimalla ja kolmella dieselmoottorilla, 75, 100 ja 130 hevosvoimalla. Mekaanisesta vaihtoehdosta riippuen vaihto voi olla viisi- tai kuusivaihteinen manuaali.

Peugeot Rifter on saatavana vain kahdeksanvaihteisella automaattivaihteistolla tehokkaimman dieselin tapauksessa. Kaikki vaihtoehdot ovat etuvetoisia.

Ajoapulaitteet Citroën Berlingo vs Peugeot Rifter

Ajoapuvälineistä on tullut tärkeä osa pakettiautoissa ja muissa työkäyttöön suunnitelluissa ajoneuvoissa. He ovat helpottaneet päivittäisiä tehtäviä ja hioneet näiden aiemmin unohdettujen ajoneuvojen ajoa.

The citroen berlingo ja Peugeot rifter jakaa useimmat ajoapujärjestelmätjotka PSA-konsernissa ovat seuraavat:

  • Surround Rear Vision -kamera: ohjaa 5 tuuman näytön kautta kaikkea, mitä ajoneuvosi ympärillä tapahtuu
  • Grip Control: kehittynyt luistonestojärjestelmä, joka optimoi etupyörät maaston tyypin mukaan
  • Grip Control ja Hill Assist Decent: täydentää edellistä järjestelmää mäkilaskua avustavalla järjestelmällä
  • mukautuva vakionopeudensäädin: Kameran avulla Active Cruise Control havaitsee edessä olevan auton ja säilyttää automaattisesti turvaetäisyyden
  • Kaistapoikkeamisvaroitus: Järjestelmä havaitsee kameran avulla vahingossa tapahtuvan tiemerkintöjen ylityksen, kun ilmaisin ei ole aktivoitu. Auta sitten ohjaamaan ajoneuvoa varovasti takaisin kaistalleen.

Peugeot Rifterin kojelauta on jaettu kahteen tasoon. Yläosassa, aina keskeisellä paikalla, kosketusnäyttö tieto- ja viihdejärjestelmän käyttöä varten. Tämä näyttö on saatavana vakiona Active-varusteista ja se on 8 tuumaa. Se on yhteensopiva Android Auton ja Apple Carplayn kanssa.

Citroën Berlingo vs Peugeot Rifter hinnat

Hinnat citroen berlingo vs peugeot rifter riippuu pakettiauton viimeistelystä tai koosta sekä hyötyajoneuvojen moottorista ja kunnosta.

The Citroën Berlingon hinta alkaa 20 900 eurosta uutta, jos valitsemme 110 CV-version, koon M ja Van siluetin. Omalta osaltaan Peugeot Rifterin osa 20 500 euroa 100 hv:n dieselversiossaan Active Pack -viimeistelyllä.

Mitä tulee Citroën Berlingo käytettyjä ja tilaisuuksiaClicarsista voit ostaa tämän pakettiauton verkosta alkaen 8 900 eurosta, kun taas Peugeot Rifter käytettynä ja tilaisuudessa Clicarsin hinta alkaa 22 000 eurosta erittäin varustetuilla versioilla, kaikki tämä tietysti tämän artikkelin kirjoittamishetkellä. Löydä sinulle parhaiten sopiva Citroën Berlingo tai Peugeot Rifter ja saat sen kotiin poistumatta sohvalta.

Oliko tästä viestistä apua?