Saltar al contenido

Vertailu Citroën C3 Aircross vs Kia Stonic: mistä kukin erottuu?

20 de septiembre de 2022
Vertailu Citroen C3 Aircross vs Kia Stonic mista kukin erottuu

Ennen auton ostamista on tärkeää vertailla tarjolla olevia eri vaihtoehtoja. Ennen kaikkea segmenteissä, joissa on niin monta vaihtoehtoa kuin 4X4-maastoautot tai crossover. Tässä viestissä kerromme sinulle a vertailu Citroën C3 Aircross vs Kia Stonic välillävertailu kahden auton välillä, jotka kehittävät samanlaisen konseptin, kaupunki- ja kompaktit katumaasturit, vaikka niillä on erilainen estetiikka ja ominaisuudet, joista kerromme alla.

Citroën C3 Aircrossin vs Kia Stonicin koko

Koko ei ole kriittinen Vertailu Citroën C3 Aircross vs Kia Stonic, tai pikemminkin kyse ei ole siitä, kuinka suuria molemmat autot ovat. Ne ovat pienikokoisia maastoautoja, jotka on suunniteltu pääasiassa kaupunkikäyttöön, joten ihanteellinen on, että niiden mitat ovat rajoitettuja, jotta ne voivat liikkua ahtaassa ympäristössä.

Tietysti sisätiloista luopumatta. Citroën C3 Aircross on 4,15 metriä pitkä ja 1,63 metriä korkea ja 1,75 metriä taistelu (akseliväli). Kia Stonic on 4,14 metriä pitkä ja 1,52 metriä korkea ja 1,76 metriä taistelu (akseliväli).

Ne eivät ole autoja, joissa maavaralla on liikaa merkitystä, koska niiden tehtävänä ei ole takki tai reitit kaupungin ulkopuolelle. Molemmilla pienikokoisilla SUV-malleilla on erotteleva estetiikka, joka on selvempi Citroën C3 Aircrossissa, ja kielellä C4 Cactus käytettiin vuosia sitten. Kia Stonicin tapauksessa ajoneuvon ulko- ja sisäosien välillä on yhteensopivuus.

Mitä tulee painoon, joka vaikuttaa esimerkiksi kulutukseen, Citroën C3 Aircross painaa vaa’alla 1205 kiloa Kia Stonicin 1150 kiloiselle. Kuluttamisesta puheen ollen, Citroën C3 Aircrossissa on 45 litran säiliö, joka on sama kuin Kia Stonicissa.

Molemmissa tapauksissa löytyy kaksi autoa, joihin mahtuu neljä aikuista, viisi, käytettäessä takapenkillä olevaa keskiistuinta, joka kompakteissa tai kaupunkimaastureissa ei yleensä ole liian leveä. Joko siksi, että se osuu ajoneuvon tunnelin kanssa tai koska se ei säilytä muiden istuinten mukavuutta. Jos aiot testata tämäntyyppistä ajoneuvoa, katso toinen tärkeä näkökohta, kuten pääsy taakse: joskus käy niin, että oven karmi vaikeuttaa sisäänpääsyä. Vaikka se riippuu asukkaan koosta.

kia stonic kokoa

Citroën C3 Aircrossin vs Kia Stonicin tavaratila

Ostajien keskuudessa vallitsee tietty huoli koneiden koosta auton tavaratilaa, varsinkin jos he ovat laajentaneet perhettä. Mutta totuus on, että jokaisessa nykyisessä autossa on hyvä käyttötila, kuten Citroën C3 Aircross ja Kia Stonic osoittavat, jotka tyydyttävät melkein kaikki päivittäiset tarpeet.

The Citroën C3 Aircrossissa on hyvä tavaratila, joka ulottuu 410 litraan, 1 290, jos takaistuimet on käännetty alas. Siinä tapauksessa että Kia Stonic, tavaratila on 350 litraa, 1 155, jos takaistuimet on käännetty alas. Kompaktien SUV-segmentin kilpailijoiden keskimääräinen tilavuus on 380 litraa, istuimet alas käännettäessä 1 290 litraa.

Citroën C3 Aircrossin vs Kia Stonicin suunnittelu

Auton muotoilu on erittäin vahva kaupallinen argumentti. Se on ollut läpi ihmiskunnan ja on edelleenkin, missä markkinat tarjoavat yhä enemmän vaihtoehtoja. Ongelma kärjistyy tapauksessa Kaupunkimaasturit, kuten Citroën C3 Aircross ja Kia Stonickaksi autoa, jotka kuuluvat eniten kilpailevaan segmenttiin.

Näissä olosuhteissa Citroën C3 Aircross esitellään vankana mallina, jonka katolla on suuret pyörät ja tangot, jotka antavat sille SUV-ilmeen. Etuosa on kiillotettu uudelleenmuotoilu ja osoittaa kestävyyttä. Siinä on ajovalot kahdessa tasossa ja hyvin erottuva jäähdyttimen säleikkö.

Tavoitteena ranskalaisen brändin kanssa Citroën C3 Aircross on tullut raskaaksi malli, joka on helppo tunnistaa ja joka ei jätä ketään välinpitämättömäksi. Lisäksi tällä ajoneuvolla on etu: se mahdollistaa useita mukautuksia, joten voit löytää käytettyjä ja käytettyjä loputtomasti vaihtoehtoja, mikä ei ole aina helppoa käytettyjen laitteiden markkinoilla. Niin paljon, että mahdollisia yhdistelmiä on 70.

citroen c3 aircross design

The Kia Stonic on toinen esimerkki erottelu suunnittelun avulla kilpailevassa B-maastoautossa. Se on auto, joka on Kia Sportagen alapuolella ja jakaa monia elementtejä Hyundai Konan kanssa. On muistettava, että nämä kaksi korealaista tuotemerkkiä muodostavat monialan, joten monet heidän autoistaan ​​jakavat tyylit ja muodot. Jos Kia Stonicissa erottuu jokin elementti, se on etutiikerin nenä.

Lisäksi tässä kompaktissa maastoautossa Kia on työskennellyt muun muassa valaistuksen parissa ja täydentänyt valikoimaa versiot, kuten GT-line, mikä antaa sille urheilullisemman ilmeen. Nämä versiot ovat erittäin tärkeitä mallien kaupallisessa elämässä, koska ne houkuttelevat yleisöä muilta segmenteiltä (esimerkiksi kompakteista).

kia stonic design

Citroën C3 Aircrossin vs Kia Stonicin sisusta

On totta, että auto tulee sisään ostajan silmien kautta, mutta mitä sääntöjä lopulta on sen sisusta, josta kuljettaja ahmii kilometrejä. Turvapaikka, jonka on oltava mukava ja toimiva, kaksi adjektiivia, joita sekä Citroën että Kia ovat käyttäneet C3 Aircrossin ja Stonicin ohjaamoiden suunnittelussa.

Citroën C3 Aircross korostaa viihdenäytön, joka voi olla jopa 7 tuumaa. Siitä ohjataan kaikkia auton toimintoja. Alueella on myös langaton lataus mobiililaitteille. Materiaalien koettu laatu on hyvä ja esteettinen maku on kaikilla neljällä sivulla.

Citroën C3 Aircrossin istuimet ovat mukavat, vaikka sinun on etsittävä a oikea ajoasento, koska ne eivät peitä vartaloa täysin. Tilaa takapenkeillä on hyvä ja auton neliön muotoiset muodot mahdollistavat kaiken tilan hyödyntämisen. Takaistuinta voidaan liu’uttaa 15 senttimetriä tilan lisäämiseksi tavaratilassa.

sisätilat citroen c3 aircross

Kia Stonicin sisustus erottuu myös hyvästä viimeistelystä, vaikka kuten Citroën C3 Aircrossissa, käytetään jäykkiä muoviosia. Tämä on vakio useimmissa näistä autoista. Se korostaa myös 7 tuuman kosketusnäyttö, sarja. Merkkiluettelossa Kia Stonic mahdollistaa laajan räätälöinnin.

Tälle kompaktille 4X4 SUV:lle on mahdollista valita eri verhoilu istuimissa, jotka ovat todella mukavia. Ne tukevat runkoa täydellisesti ja tekevät Kia Stonicista enemmän kuin pelkän kaupunkiauton. Korkeudet on kuitenkin säädettävä hyvin, jotta kaikki säätimet ovat täydellisellä etäisyydellä.

Tilaa Kia Stonicin matkustajille on hyvä, varsinkin jaloissa tai katon korkeudessa. Mutta kuten aiemmin mainitsimme, keskusaukio on pienempi, eikä meillä ole, kuten Citroën C3 Aircrossissa, mahdollista takaistuinten liukumista.

kia stonic sisustus

Citroën C3 Aircross vs Kia Stonic moottorit

Sekä Citroën C3 Aircross että Kia Stonic ovat saatavilla laajalla moottorivalikoimalla.

Siinä tapauksessa että Citroën C3 Aircross löydämme vain polttoversiot.

Citroën C3 Aircross bensiini ovat:

 • Citroën C3 Aircross PureTech 110 Feel bensiini
 • Citroën C3 Aircross PureTech 110 Feel Pack bensiini
 • Citroën C3 Aircross PureTech 110 C-sarjan bensiini
 • Citroën C3 Aircross PureTech 110 Shine bensiini
 • Citroën C3 Aircross PureTech 110 Shine Pack bensiini
 • Citroën C3 Aircross PureTech 130 EAT6 (automaattinen) Shine pack

Citroën C3 Aircross diesel ovat:

 • Citroën C3 Aircross BlueHDi 110 Feel diesel
 • Citroën C3 Aircross BlueHDi 110 Feel Pack diesel
 • Citroën C3 Aircross BlueHDi 110 C-sarjan diesel
 • Citroën C3 Aircross BlueHDi 110 Shine Pack Diesel
 • Citroën C3 Aircross BlueHDi 120 EAT6 (automaattinen) Shine pack diesel

Siinä tapauksessa että Kia Stonictämä uusi auto löytyy vain bensiinimoottoreista tai lievä hybridivaikka käytettyjä dieselversioita on edelleen olemassa.

Jos et tiedä mitä moottorit ovat lievä hybridiSelitämme sen sinulle tässä blogissamme:

Kia Stonicin bensiini ovat:

 • Kia Stonic ​1.2 DPi 84 hevosvoiman bensiinikonsepti
 • Kia Stonic 1.2 DPi 84 hevosvoiman bensiinimoottori

Kia Stonic MHEV tai lievä hybridi (kaikilla on DGT ECO -merkki) ovat:

 • Kia Stonic 1.0 T-GDi MHEV iMT 100 CV -konsepti
 • Kia Stonic 1.0 T-GDi MHEV iMT 100 CV Drive
 • Kia Stonic 1.0 T-GDi MHEV iMT 120 CV Drive
 • Kia Stonic 1.0 T-GDi MHEV iMT 100 CV GT Line
 • Kia Stonic 1.0 T-GDi MHEV iMT 120 CV GT Line
 • Kia Stonic Stonic 1.0 T-GDi MHEV 120 CV Drive DCT automaatti
 • Kia Stonic Stonic 1.0 T-GDi MHEV 120 GT Line DCT automaatti

Lopuksi, kuten mainitsimme, käytettynä ja käytettynä on mahdollista löytää Kia Stonicin ainoa dieselmoottori, joka on valmistettu tähän kompaktiin maastoautoon: 110 hevosvoiman 1.6 CRDi.

Ajonapulaitteet malleihin Citroën C3 Aircross vs Kia Stonic

Kuljettajat ottavat yhä enemmän turvallisuuden huomioon, mistä on tullut todellinen osto-argumentti.

The Citroën C3 Aircross tarjoaa tarjouksia 12 ajoavustinjärjestelmää suojellakseen sekä ajoneuvoa että sen matkustajia. Ne ovat ADAS-järjestelmiä, jotka eivät ole häiritseviä ja jotka helpottavat ajoneuvon käyttöä.

Tämä perustuu Citroënin maksiimiin, joka etsii näiden järjestelmien kautta väliintuloa, jopa itsenäisesti, suojellakseen autoa ja sen matkustajia. Jotkut Citroën C3 Aircrossin ajoapuvälineistä ovat:

 • Aktiivinen kaupunkijarru: hätäjarrutus, joka aktivoituu yli 5 km/h ja 85 km/h nopeuksissa. Tunnistaa esteet, sekä kiinteät että liikkuvat.
 • Nopeusrajoitusten tunnistaminen: Havaittu rajoitettu nopeus voidaan muuntaa auton enimmäisnopeudeksi käyttämällä säädintä/rajoitinta.
 • Tahaton kaistanvaihto: Varoittaa kuljettajaa, kun ajoneuvo ylittää kaistamerkinnät. Se lähettää akustisen ja visuaalisen signaalin.
 • Kuolleen kulman valvontajärjestelmä: peilissä olevan varoitusvalon avulla se varoittaa kuljettajaa ajoneuvosta kuolleessa kulmassa.
 • peruutuskamera: Se aktivoituu takamerkin kanssa ja tarjoaa kuvia takaa törmäysvaaran välttämiseksi.
 • pysäköinnin apu: auttaa pysäköintitoimenpiteissä. Se on vastuussa ohjauspyörän automaattisesta aktivoinnista pysäköinnin suorittamiseksi täysin turvallisesti.
 • Värillinen head-up-näyttö: läpinäkyvä arkki, joka sijaitsee kuljettajan näkösuojassa. Siitä voidaan jatkuvasti kysyä tietoja, kuten nykyinen nopeus ja muut tiedot.
 • Hill apu: Estää autoa liikkumasta, kun jarrupoljin vapautetaan mäessä. Näin voit helposti vaihtaa kaasupolkimen päälle.
 • Automaattinen valonvaihto: Helpottaa elämää kyydissä kytkemällä ajovalot päälle ja lähivalot, kun ohitamme toisen ajoneuvon.
 • kahvinkeitin: havaitsee kuljettajan väsymyksen. Se laukaisee hälytyksen yli kahden tunnin ajon jälkeen yli 65 km/h nopeudella.
 • Kuljettajan huomiovaroitus: tunnistaa äkilliset muutokset liikeradassa, lukee tien viivoja ja varoittaa: «tauko». Jos varoitus jätetään huomioimatta, ääni lisääntyy.

The Kia Stonickoska siinä on ajoapua, kuten kaistanpitoapu, älykäs vakionopeudensäädin, apua törmäyksen välttämiseksi edestä pyöräilijöiden tunnistuksen kanssa kuolleen kulman törmäyksen välttämisapu tai älykäs nopeusrajoitusvaroitus.

Citroën C3 Aircross vs Kia Stonic hinnat

Citroën C3 Aircrossin ja Kia Stonicin hinnat riippuvat viimeistelystä, moottorista tai auton kunnosta. Uuden Citroën C3 Aircrossin hinnat alkavat 18 760 eurosta ja Kia Stonicin hinnat alkavat 17 700 eurosta..

Mitä tulee Citroën C3 Aircross käytettynä ja tilaisuudessaClicarsista voit ostaa tämän SUV:n verkosta alkaen 11 990 eurosta, kun taas Kia Stonic käytettyjä ja tilaisuuksia Clicarsilla on mielenkiintoinen hinta, joka alkaa 15 490 eurosta, kaikki tämä tietysti tämän artikkelin kirjoittamishetkellä. Löydä sinulle parhaiten sopiva Citroën C3 Aircross tai Kia Stonic ja saat sen kotiin poistumatta sohvalta.

Oliko tästä viestistä apua?