Saltar al contenido

Vertailu Citroën Jumper vs. Renault Master: minkä pakettiauton ostan?

7 de octubre de 2022
Vertailu Citroen Jumper vs Renault Master minka pakettiauton ostan

Auton ostaminen, oli se sitten uusi tai käytetty ja käytetty, on monimutkainen prosessi, jossa otetaan huomioon monet tekijät. Tästä syystä Clicarsilla julkaisemme säännöllisesti tämän kaltaisia ​​vertailuja Citroën Jumper vs. RenaultMaster, kaksi tilavaa ja monipuolista pakettiautoa, jotka ovat erittäin kysyttyjä kansallisilla markkinoilla. Toisin kuin muut hyötyajoneuvot, ne on suunniteltu ensisijaisesti työkäyttöön.

Tässä viestissä kerromme vertailun Citroën Jumper vs. RenaultMaster, kaksi markkinoiden myydyintä pakettiautoa, jotka erottuvat käytännöllisyydestään, sisätilasta ja kantavuudestaan ​​versiosta riippuen.

Citroën Jumper koko vs. Renault Master

Koko on tässä vertailussa tärkeä Citroën Jumper vs. Renault Master koska se on keskeinen ostotekijä pakettiautoissa, varsinkin näissä kahdessa esimerkissä suurista hyötyajoneuvoista.

The Citroën Jumper Sitä on saatavana eri pituuksina 4,96 metristä 5,1 metriin ja 6,36 metriin. Citroën Jumperin akseliväli voi olla 2,99 metriä lyhyessä versiossa, 3,45 keskikokoisessa ja 4,03 pisimmässä versiossa.

Koko Citroën Jumper

Omalta osaltaan Renault Master se on saatavana eripituisina koreilla ja matkustamoilla. Siitä riippuen voimme valita kolmesta eri korkeudesta ja neljästä pituudesta, pakettiautoversiosta, pitkästä hytistä, ohjaamon lattiasta tai matkustajakuljetuksesta, jaettuna Combi- ja Bus-vaihtoehtoihin.

Siten Renault Masterin H1-ohjaamoversioiden ulkokorkeus on 2,31 metriä; H2-mitta on 2,50 metriä ja lopuksi H3-mitta 2,81 metriä korkea. Runkoversiot L1 (lyhyet) ovat puolestaan ​​5,03 metriä pitkiä, keskikokoiset L2 ja L3 5,54 metriä ja 6,19 metriä; kunnes lopulta pitkä runko L4 pysyy 6,68 metrissä.

renault master koko

Koko Renault Master

Citroën Jumperin tavaratila ja tavaratila vs. Renault Master

Pakettiauton hankintaa arvioitaessa on otettava huomioon ajoneuvon kuorma, mikä muuten voi mitoineen rajoittaa liikkumistamme. On teitä tai pysäköintialueita, joita ei ole sovitettu erityyppisille autoille.

The Citroën Jumper Sitä tarjotaan erilaisilla korikokoonpanoilla: pakettiauto-, matkustaja-, seka- ja jopa ajoneuvot ohjaamon alustalla, joka on valmistettu eri toimintoihin. Citroën Jumperin lastausmahdollisuudet ovat laajat. Sen kapasiteetti on siis 3000, 3300, 3500 ja 4000 kiloa.

Tavaratilan Citroen Jumper

Tavaratilan Citroën Jumper

tavaratilan renault mestari

Renault Master tavaratila

Citroën Jumper Design vs. Renault Master

Esteettisellä tasolla ei kumpikaan kahdesta pakettiautosta Citroën Jumper vs. Renault Master ei erotu rohkeista malleistaan. Se ei ole tavoitteesi, mutta on totta, että molempia ajoneuvoja on jalostettu ajan myötä.

Työajoneuvon omistaminen voi tarkoittaa myös mukavaa autoa. Näin ollen esteettisellä tasolla Renault Masterissa on kromilistasta, LED-ajovaloista tai uudesta puskurista koostuva säleikkö. Samoin se tukee laajaa mukauttamistasoa, koska se on saatavana kahdeksassa värissä.

Mitä tulee Citroën Jumperiin, se on pakettiauto, joka on suunniteltu kokonaan käytännöllisyyteen keskittyen. Siinä on kaksi saranoitua ovea, jotka ulottuvat 96º – 180º aukkoon, jos käytetään taittohousuja. Sen liukuovet ovat ihanteellisia helpottamaan lastaus- ja purkuprosesseja.

Citroën Jumper sisustus vs. Renault Master

Renault Masterissa on erilaisia ​​varusteluvaihtoehtoja valitusta versiosta riippuen. Brändiluettelossa on pakettiauto-, yhdistelmä- ja alustaohjaamoversioita, jotka viimeistelevät niiden sisätilat.

Renault Masterin sisätilojen asettelu saattaa asettaa etusijalle tilaa kuljettajalle, mutta suurin osa ohjaamosta on tarkoitettu lastille. Tässä ajoneuvossa on paljon ajoapua ja ajomukavuutta parantavia elementtejä, kuten taustakamera peilissä, infotainment-järjestelmä kosketusnäytöllä, integroitu navigaattori tai Bluetooth-yhteys USB-lisäliitännöillä.

sisäpuolinen citroen jumpperi

Sisustus Citroën Jumper

renault master sisustus

Sisätilat Renault Master

Citroën Jumper moottorit vs. Renault Master

Mitä tulee moottoreihin, Citroën Jumper käyttää 2.2 BlueHDI -dieselmoottoria, saatavana kolmella tehotasolla: 120, 140 ja 165 hevosta. Vaihteisto on aina kuusivaihteinen manuaali ja se on varustettu Start&Stop-järjestelmällä polttoaineen säästämiseksi.

Lisäksi Citroën Jumperissa on 100 % sähköinen versio nimeltä Citroën Jumper Electric, joka homologoi 225 kilometriä autonomiaa pituuksilla L1 ja L2 ja 270 kilometriä pituuksilla L3 ja L4.

Mekaaninen valikoima Renault Master koostuu dCi Energy -perheen dieselmoottorista. Siinä on 2,3 litran iskutilavuus, neljä sylinteriä ja turbo tehokkaimmissa versioissa, jotka tarjoavat suorituskykyä eri tehotasoilla: 110, 130, 145, 165 ja 170 hevosvoimaa.

Neliveto on mahdollista mekaanisella tasauspyörästön lukolla. Vaihteistot ovat 5- tai 6-vaihteisia. Saatavilla on myös 100 % sähköinen versio nimeltä Renault Master E-Tech, jolla on todellinen 200 kilometrin autonomia. Varusta 52 kWh:n akku, joka latautuu 80 %:iin kahdessa tunnissa.

Citroën Jumperin ajoapuvälineet vs. Renault Master

Ajoapuvälineistä on tullut tärkeä osa pakettiautoissa ja muissa työkäyttöön suunnitelluissa ajoneuvoissa. He ovat helpottaneet päivittäisiä tehtäviä ja hioneet näiden aiemmin unohdettujen ajoneuvojen ajoa.

The Citroën Jumper Siinä on Citroën Advanced Comfort -ohjelma, jonka avulla se lisää mukavuutta ja turvallisuutta. Siinä on järjestelmä, joka valvoo kuolleen kulman tai takaliikennevaroittimen, jonka avulla se havaitsee ajoneuvot 50 metrin päässä vasemmalta tai oikealta, kun peruutusvaihde on kytketty.

Liitettävyyden parannus on erittäin laaja, sillä tämä hyötyajoneuvo sisältää Citroën Connect Boxin, jolla voidaan hallita polttoaineen kulutusta, ajoneuvoja seurata varkaustapauksissa tai pysyvästi kalustoautoille.

The Citroën Jumper siinä on kaksi versiota, jotka ovat keskimääräistä paremmin varusteltuja. Ne ovat seuraavat:

  • Citroën Jumper Worker: suunniteltu kuljetusalan ammattilaisille. Ilmastointi, tuuletettu hansikaslokero, Bluetooth-äänijärjestelmä, USB-liitäntä, vakionopeussäädin tai tabletin pidike kojelaudassa erottuvat joukosta.
  • Citroën Jumper kuljettaja: Tarkoitettu niille, jotka tekevät pitkiä videoita. Aseta ajomukavuus etusijalle sumuvaloilla, peruutuskameralla, navigointijärjestelmällä ja turvapaketilla.

The Renault Master Sillä on Espanjan markkinoilla kolme varustustasoa, jotka on jaettu korityypin mukaan. Tarjolla on Van-, Combi- ja Chassis Cab -versioita, joita puolestaan ​​on saatavana eri pituuksilla ja kuormatilavuuksilla.

Perustasoilta alkaen Renault Master sisältää elementtejä, kuten pidon ja vakauden säätimet tai rengaspainevaroittimet. Jos nostetaan valikoimaan matkustajille tarkoitettuja versioita, kuten Combi ja Bus, varustelu on täydellisempi.

Sitten lisäämme taustapeiliin taustakameran, kosketusnäytöllä varustetun infotainment-järjestelmän, integroidun selaimen, Bluetooth-yhteyden USB-lisäliitännöillä tai suuremman määrän turvatyynyjä.

Citroën Jumper hinnat vs. Renault Master

Hinnat Citroën Jumper vs. Renault Master riippuu pakettiauton viimeistelystä tai koosta sekä hyötyajoneuvojen moottorista ja kunnosta.

Citroën Jumperin hinta alkaa 28 670 eurosta, jos valitsemme 110 hv version L1H1. Omalta osaltaan Renault Masterin pääsyhinta alkaa 19 400 eurosta Chassis Cab -versiossa, jossa on 110 hv:n moottori ja T L2 3500 -pääte.

Mitä tulee Citroën Jumper käytettynä ja tilaisuudessaClicarsilta voit ostaa tämän pakettiauton verkosta alkaen 21 790, kun taas Renault Master käytettynä ja tilaisuudessa Clicarsin hinta alkaa 17 290 eurosta erittäin varustetuilla versioilla, kaikki tämä tietysti tämän artikkelin kirjoittamishetkellä. Löydä sinulle parhaiten sopiva Citroën Jumper tai Renault Master ja saat sen kotiin poistumatta sohvalta.

Oliko tästä viestistä apua?