Saltar al contenido

Vertailu Volkswagen ID.5 vs. Volkswagen ID.4: kaksi versiota samasta ideasta

24 de febrero de 2023
Vertailu Volkswagen ID5 vs Volkswagen ID4 kaksi versiota samasta ideasta

Etsitkö sähköautoa? Haluatko tietoa Volkswagen ID.5:stä ja Volkswagenista ID.4? Tässä artikkelissa ratkaisemme kaikki epäilyksesi vertaamalla Volkswagen ID.5:tä Volkswagen ID.4:ään, kahteen saksalaisen merkin 100 % sähköautoon. Samanlaisia ​​keskenään, mutta eroilla, jotka selitämme alla.

Volkswagen ID -perhe: 100 % sähköinen lahja

Ensimmäinen asia, jonka kerromme sinulle, on: Mitä ovat Volkswagen-tunnukset? Näillä lyhenteillä tunnetaan saksalaisen tuotemerkin uusi 100 % sähköinen sukupolvi.

Ensimmäinen VW ID Esiteltynä oli Volkswagen ID.3, jolla on samanlainen paikka kuin Volkswagen Golf polttomoottoriautoissa.

Sieltä nousi esiin muita autoja, kuten Volkswagen ID.4, jota pidettiin tämän sähköauton vanhempana «veljenä». Se on 100 % sähköinen crossover, joka kuuluu C-segmenttiin.

Sitten tuli Volkswagen ID.5, SUV-coupé, joka kuuluu myös C-segmenttiin. Sitä pidetään Volkswagen ID:n toisena korina. 4, mutta erilainen muotoilu ja sijainti.

Volkswagen ID.5 vs. VW ID.4

Muotoilu on ollut erittäin tärkeä kysymys sähköautoissa, vaikka se on kehittynyt. Sähköautot olivat aluksi hyvin futuristisia, mutta ajan myötä ne ovat mukautuneet kuluttajien makuun.

Molemmat Volkswagenin ID.4, Volkswagenin tunnus. 5, kuten koko Volkswagen ID -perhe, on erittäin erottuva ja moderni muotoilu. Se on jotain, josta he ovat myös panostaneet Volkswagen ID.4:n kaltaisiin autoihin, kuten Skoda Enyaq Coupé iV tai Audi Q4 Sportback e-tron ja Volkswagen ID:n kaltaisiin autoihin. 5 kuten Skoda Enyaq iV, Audi Q4 e-Tron tai Cupra Tavascan.

Hän Volkswagen ID. 4:n muotoilu on saanut inspiraationsa Volkswagen ID -konseptista. Crozz. Se on a 4,5 metrin crossover, jossa on dynaamisia linjoja ja jotka kehystävät sen SUV coupéssa. Leveys on 1,85 metriä ja korkeus 1,61 metriä, kun taistelu ulottuu 2,76 metriin.

Omalta osaltaan hän Volkswagen ID.5 on 100 % sähkökäyttöinen SUV-coupe suunniteltu saksalaisen tuotemerkin sähköajoneuvojen MEB-alustalle. Se on auto, joka on 4,55 metriä pitkä, 1,85 metriä leveä ja 1,61 metriä korkea ja sen akseliväli on 2,76 metriä.

Volkswagen ID.5 on SUV-coupe, jossa on urheilullinen painotus, minkä saksalainen merkki on saavuttanut huolellisella takaosan suunnittelulla. Saksalaisen valmistajan valikoimassa se on sijoitettu vieläkin dynaamisemmaksi vaihtoehdoksi Volkswagen ID.4:lle.

Hän Volkswagen ID.5 on auto, jossa aerodynamiikkaa on käsitelty maksimaalisesti autonomian parantamiseksi, avain kaikentyyppisissä sähköautoissa. Se on SUV Coupé, jossa on täydellisesti jäsennelty valikoima ja versiot, jotka mukautuvat kuhunkin tarpeeseen, kuten Volkswagen ID.5 Pro, Volkswagen ID.5 Pro Power ja Volkswagen ID.5 GTX.

Volkswagen ID.4 vs. VW ID.5

Vertailu Volkswagen ID.4:n ja Volkswagen ID.5:n välillä on vertailu kahden 100 % sähköauton välillä, jotka siksi syntyivät täysin digitaalisella kutsumuksella. kaksi autoa, ID-perheen jäseninä heillä on hyvin samanlainen kokoonpano.

Yksi eroista Volkswagen ID.4 ja Volkswagen ID.5 on, että takaistuinten korkeus on pienempi Volkswagen ID.5:ssä.

Mitä tulee tavaratilaan, Volkswagen ID.5:n tilavuus on 549 litraalaajennettavissa 1 561:een istuimet taitettuna.

Niiden välillä on toinen yhteinen piirre Volkswagen ID.4 ja Volkswagen ID.5 ja se on mukavuus, jotta jopa erittäin pitkät ihmiset voivat matkustaa mukavasti toisella istuinrivillä, koska siellä on runsaasti tilaa päälle ja jaloille.

Jos on olemassa sana, joka määrittelee sekä Volkswagen ID.4:n että Volkswagen ID.5:n sisustuksen, se on minimalismia. Teknologisella tasolla jopa 12 tuuman infotainment-näyttö erottuu, Yhteensopiva Apple CarPlayn ja Android Auton kanssa.

Lähes kaikki toiminnot Volkswagen ID.4 ja Volkswagen ID.5 voidaan suorittaa näytön kautta kahdessa autossa, joissa ei ole fyysisiä painikkeita.

Moottorit Volkswagen ID.4 vs. VW ID.5

Seuraavaksi aiomme kertoa sinulle eri moottoreista Volkswagen ID.4 ja Volkswagen ID.5.

Siinä tapauksessa että VW ID.5mekaaninen kokoonpano voi koostua a sähkömoottori 174 tai 204 CV tai kaksi, jotka lisäävät tehoa 299 hevosvoimaa.

Volkswagen ID.5:ssä ei missään tapauksessa muutu akku, jonka hyötykapasiteetti on 77 kWh. Volkswagenin mukaan se hyväksyy a Autonomia vaihtelee 480 – 520 kilometriä.

Kuinka kauan Volkswagen ID.5:n lataaminen kestää? VW ID. 5 voidaan ladata 29 minuutissa ja ID. 5 GTX 36 minuutissa 390 kilometriä ja 320 kilometriä.

Omalta osaltaan hän Volkswagen ID.4:n autonomia on yli 500 kilometriä. Pikalatauksella saavutetaan 320 kilometriä autonomiaa vain 30 minuutissa.

Hän Volkswagen ID.4 on 100 % sähköauto, joka on saatavana kahdella akulla: 58-77 kWh. Volkswagen ID.4 on auto, joka on rakennettu neljään tehotasoon. Tehokkainta kutsutaan Volkswagen ID.4 GTX ja siinä on 299 hevosvoimaakahden sähkömoottorin ja nelivedon lisäksi.

Volkswagen ID.4:n hinnat vs. VW ID.5

Ajatteletko ostaa a Volkswagen ID.4 tai a Volkswagen ID.5? Molemmat ovat juuri julkaistuja autoja, joten niiden lähtöhinnat ovat linjassa niiden etujen kanssa, joilla ne erottuvat.

Hän Volkswagen ID.4 uusi alkaa 50 850 eurosta ja Volkswagen ID.5 uusi osa 53 000 euroa. Clicarsista löydät Volkswagen-autot taatusti parhaaseen hintaan.

Oliko tästä viestistä apua?