Saltar al contenido

Vertailu Volkswagen Touareg vs. Mercedes GLE: mikä on paras luksusmaasturi?

24 de enero de 2023
Vertailu Volkswagen Touareg vs Mercedes GLE mika on paras luksusmaasturi

Clicars-blogista voit lukea upeita vertailuja ja volkswagen touareg vs. Mercedes gle on yksi niistä. Kahden premium-luokan 4×4-maastoauton välinen vuorovaikutus mikä on vaativien kuljettajien prioriteetti.

The volkswagen touareg tai Mercedes gle Ne tulevat aina olemaan menestys, koska molemmat ovat kaksi huipputason 4X4 SUV:ta, joiden moottorit ovat selvästi markkinoiden keskiarvon yläpuolella, tilavat sisätilat ja erinomainen suorituskyky. Molemmat autot toimivat merkkiensä lippulaivoina.

The volkswagen touareg Se on suurin ja ylellisin SUV 4X4 jossa erottuvat elementit, kuten teknologiset laitteet, MatrixLED-optiikka tai valtava keskusnäyttö, josta koko auto on suunnattu.

Omalta osaltaan hän Mercedes gle on Mercedes GLC:n «isoveli».jossa on uusi sukupolvi täynnä uutuuksia, joista erottuvat elementit, kuten MBUX-järjestelmä uusilla äänikomennoilla ja täydellinen digitaalinen kehitys kaikissa resepteissä.

Volkswagen Touareg vs. Mercedes gle

Kuten hän volkswagen touareg Kuten Mercedes gle heillä on edistynyt suunnittelu. Ne ovat sarjat kruunaava jalokivi, minkä vuoksi molemmat merkit ovat pyrkineet luomaan kaksi täysin pyöreää settiä.

JAl Volkswagen Touareg Siinä on alusta ja tekniikka, jota käyttävät muut huipputason Volkswagen-konsernin mallit, kuten Audi Q7, Porsche Cayenne ja jopa huippuluokan Bentley Bentayga.

Mitä tulee suunnitteluun, volkswagen touareg tarjoaa a uusittu, tyylikäs ja teknologinen kuva, vaikka se säilyttää edelleen siluetin vahvalla ilmalla. Etuosa on yksi elementeistä, joilla on suurin persoonallisuus VolkswagengTouaregissa.

Siinä on kaunis ajovalojen muotoilu. kalenteri volkswagen touareg se on teollisuuskokoinen ja täysin kromattu. Takaosassa on kaksi todellista pakoputkea ja futuristisia LED-pilotteja.

Tällaisissa suurissa autoissa mitat ovat tärkeitä. Todellinen volkswagen touareg on 4,88 metriä pitkä, vaikka se on edeltäjäänsä paljon kevyempi, koska se on «laihtunut» 106 kiloa.

Mitä tulee Mercedes gleon tunnusomaista monikäyttöiseksi autoksi, joka tarjoaa mukavuutta ja ensiluokkaista ajoneuvokeskeisyyttä, jossa on mahdollisuus majoittaa jopa 7 matkustajaa, mikä on plussaa. Lisäksi se on seikka, jonka hän jakaa volkswagen touareg.

Mitä tulee suunnitteluun, Mercedes gle se on täysin integroitu Mercedes-brändikuvaan. Se muistuttaa suuresti Mercedes-rakenteessa sen alla olevaa ajoneuvoa: Mercedes GLC:tä.

The Mercedes gle Sen pituus on lähes viisi metriä pitkä. Siinä valtava rakenne erottuu valtava pyöreä grilli saksalaisen tuotemerkin tähdellä joka johtaa keskusasemaa. Sen estetiikka on lihaksikas ja urheilullinen, mikä tekee kokonaisuudesta harmonisemman.

Volkswagen Touareg vs. Mercedes gle

Jos analysoimme sisätilat volkswagen touareg vs. Mercedes gle Aiomme löytää kaksi erittäin hyvin viimeisteltyä autoa, joiden materiaalit ovat huippuluokkaa. Kahdessa SUV 4X4:ssä meillä on huipputason varusteiden lisäksi syvä digitalisointi.

The volkswagen touareg Siinä on digitaalinen instrumentointi nimeltä «Digital Cockpit», jonka puheenjohtajana on hyvä 12 tuuman näyttö ratin takana ja viihdejärjestelmä, jossa on valtava näyttö, 15-tuumainen, joka tunnetaan nimellä Innovision Cockpit. Vakiovarusteena analoginen instrumentointi ja perustietoviihde.

Takaistuimet volkswagen touareg Niillä on hyvä leveys. Siitä tulee «limusiinin» ilmaa. Mitä tulee tavaratilaan, osa, jonka tämäntyyppisten autojen ostajat ottavat huomioon, leveys nousee 810 litraan. Sillä ei ole kilpailijaa segmentissään.

sisustus volkswagen touareg

Omalta osaltaan hän Mercedes gle Sen sisällä on erittäin hyvin integroitu kaksoisnäyttö, joka tarjoaa enemmän toimintoja vuorovaikutuksessa. Brändi on ajatellut rakentaa enemmän kuljettajalle suunnatun sisustuksen. Tekniikka on avainasemassa.

The Mercedes gle sillä on valtava teknologinen arsenaali autonomisen ajon edistyminen sellainen että:

  • automaattinen pysäköinti
  • LED-matriisivalotekniikka
  • Aktiivinen ja passiivinen suojajärjestelmä

Mitä tulee tavaratilan kokoon, Mercedes gle Siinä on valtava 825 litran kapasiteetti viisipaikkaisessa versiossa. Se on myös yksi segmentin parhaista mittauksista.

Loogisesti, kuten on asianlaita Touareg, niiden istuvuus vähenee, jos kolmas istuinrivi on asennettu. Mikä on maksiimi Mercedes gle Se on sen hyvä modulaarisuus, mikä on välttämätöntä autossa, joka haluaa päästää kolmannelle riville takaovista.

Volkswagen Touareg moottorit vs. Mercedes gle

Oli valintasi mikä tahansa, no volkswagen touareg tai Mercedes gle, lyöt vetoa 4X4 SUV:sta, jolla on upea mekaaninen kantama. Siinä tapauksessa että Touaregkaikissa versioissa on vakiona pysyvä nelivetojärjestelmä.

Moottorit volkswagen touareg liittyvät aina a kahdeksanvaihteinen automaattivaihteisto. Huolimatta 4X4-maastoautojen luonteesta, Touareg Heillä ei ole edes vähennystä lisävarusteena.

Polttoaineen tyypin mukaan volkswagen touareg Sitä tarjotaan bensiini-, diesel- ja «plug-in»-hybridiversioina. Bensiinimoottori on 340 hv:n V6 TSI, joka kiihtyy 0-100 km/h alle kuudessa sekunnissa. Dieselmoottori on V6 TDI, jota myydään kahdella tehotasolla: 231 CV tai 286 CV, joilla on hyvät kulutusluvut.

volkswagen touareg moottorit

The Mercedes gle Se noudattaa myös samanlaista kokoonpanoa, jossa on valikoima diesel- ja bensiinimoottoreita, mutta kaikissa on ECO-sävy joko mikrohybridi- tai «plug-in» -hybriditekniikalla. Mitä tulee muutokseen, kaikkiin versioihin liittyy vakiona automaattivaihteisto ja 4MATIC-neliveto.

Jos valitsemme a Mercedes gle diesel, meillä on kaksi tyyppiä:

  • Mercedes GLE 300 d 4MATIC: 4-sylinterinen, 2,0 litran diesel-maastoauto, 245 hv ja mikrohybridijärjestelmä
  • Mercedes GLE 400 D 4MATIC: 330 hv:n 3,0-litrainen 6-sylinterinen diesel 4X4 SUV ja mikrohybridijärjestelmä

Jos valitsemme bensiinimoottorin Mercedes GLE 450 4Maticin, tarjous suuntautuu Mercedes GLE 450MATICiin, jossa on 3,0 litran 6-sylinterinen bensiinimoottori, jonka teho on 367 hv. Siinä on lisäapua 22 CV sähkömoottorilla.

Jos valitset a Mercedes gle «plug-in» hybridi, meillä on seuraavat vaihtoehdot:

  • Mercedes GLE 350 4MATIC: 4×4-diesel-maastoauto ‘plug-in’-hybriditekniikalla, joka koostuu 4-sylinterisestä dieselmoottorista, 2,0 litran iskutilavuudesta ja 194 hv:n tehosta yhdistettynä 100 kW:n sähkömoottoriin eli yhteensä 320 hv
  • Mercedes GLE 350 e 4MATIC: 4X4 bensiinikäyttöinen katumaasturi «plug-in»-hybriditekniikalla, joka koostuu 2-litraisesta, 4-sylinterisestä bensiinimoottorista, joka kehittää 211 hv ja liittyy 100 kW:n sähkökäyttöiseen 333 hv:n sarjaan

Plug-in-hybridiversiot Mercedes gle on 31 kW akkuja, jotka mahdollistavat sähköautonomia 89-100 kilometriäversiosta ja korirakenteesta riippuen. Se on valikoima, joka sopii useimpiin päivittäisiin työmatkoihin.

Volkswagen Touareg hinta vs. Mercedes gle

Mitä tulee hintoihin, volkswagen touareg Se alkaa 88 800 eurosta ja kaikkine lisävarusteineen voi nousta yli 100 000 euroon. Sillä välin hän Mercedes gle avaa valikoimaansa 88 900 euron optiolla ja kruununjalokivellä Mercedes GLE 4.0 Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC+ voi nousta yli 170 000 euroon.

Mutta Clicarsissa meillä on volkswagen touareg käytettyjä ja tilaisuuksia ja Mercedes gle Käytettyjä ja tilaisuuksia kilpailukykyisempään hintaan! Tutustu Good Hand -vaihtoehtoihimme saadaksesi parhaan 4X4 SUV:n.

Oliko tästä viestistä apua?