Saltar al contenido

Viisi CNG-autoa voit ostaa tänään

6 de mayo de 2022
Viisi CNG autoa voit ostaa tanaan

Polttoaineen hinta jatkaa nousuaan Espanjassa, joten on tärkeää tietää, että on muitakin polttoaineita, jotka auttavat säästämään kuun lopussa. Jos näytimme muutama päivä sitten, kuinka nestekaasu tai nestekaasu toimii, niin tänään on vuoro viisi CNG-autoa, jotka voit ostaa tänään. Ensinnäkin, tiedämme mikä on CNG.

CNG tai Puristettu maakaasu Siinä on vähemmän kaloreita kuin bensiinissä tai dieselissä, mutta ne saastuttavat vähemmän. Normaalisti CNG on yleensä metaania ja se on ekologisempaa ja edullisempaa kuin muut polttoaineet. Lisäksi, kuten CNG:n käyttöä Espanjassa edistävä järjestö totesi, ajoneuvoissa on kahdenlaisia ​​maakaasuja; puristettu CNG ja nesteytetty LNG.

CNG:tä varastoidaan korkeassa paineessa ja se on varattu kevyille ajoneuvoille ja joillekin linja-autoille. Sitä vastoin LNG kryogenisoidaan -161 asteessa ja sitä käytetään raskaissa ajoneuvoissa, jotka kulkevat pitkiä matkoja. Mitä tulee CNG:n hintaan, voidaan sanoa, että se vaihtelee 35–45 % vähemmän kuin bensiinin tai dieselin. Moottorit ovat 50 % hiljaisempia ja CO2-päästöt pienenevät 7-16 %.

Istuin Arona

The Istuin Arona TGI se on yksi viidestä CNG-autosta, joita voit ostaa tänään. Siinä on 1,0 litran TGI-lohko, joka on hyvin samanlainen kuin bensiinimallissa. Tämä lohko on yhdistetty manuaaliseen vaihteistoon ja etuvetoon. Tämän moottorin ansiosta Seat Arona saastuttaa vähemmän ja tuottaa säästöjä omistajilleen.

Ibiza istuin

Kuten Seat Aronassa, Ibiza istuin Se on saatavana myös TGI Compressed Natural Gas, CNG-mekaniikalla. Jos etsit ekologista mallia, joka sopii ihanteellisesti kaupunkiajoon, Ibiza TGI on ihanteellinen mallisi. Sinun pitäisi tietää, että CNG- tai TGI-mallit, kuten Martorell-brändi niitä kutsuu, voivat toimia sekä bensiinin että paineistetun maakaasun kanssa. Lisäksi niillä on Liikenneviraston ECO-ympäristömerkki. Niitä on saatavana myös CNG:llä Seat Leon.

istuin ibiza cng

skoda kamiq

The Skoda Kamiq G-TEC se on toinen viidestä CNG-autosta, jotka voit ostaa 2o22. Se on 4,24 metriä pitkä, 1,79 metriä leveä ja 1,53 metriä korkea. Kaasun ulostulo sijaitsee bensan ulostulon vieressä. Tavaratilaa pienentää talletusten tilanne. Yhteensä Kamiqissa on neljä tankkia; kolme CNG 13,8 kg ja yksi bensiini 9 litraa. Se asentaa 1,0 litran TSI-kolmesylinterisen lohkon, johon on lisätty imu- ja pakonokat, sylinterinkansi, imuaukko, elektroninen kaasunpaineensäädin, ruiskutussuuttimet ja pakoventtiilit.

Maastoauto of Skoda homologoi 90 CV tehoa ja 160 Nm maksimivääntömomenttia. Se kiihtyy 0-100 km/h 12,5 sekunnissa, ja sen huippunopeus on 176 km/h.

skoda scala

Skoda Scala on toinen malli, joka kannattaa harkita, jos etsit autoa, jonka polttoaine on edullisempaa. CNG-versiota kutsutaan, kuten Kamiqissa, G-TEC. Tässä versiossa on sama lohko kuin Seat Aronassa ja Seat Ibizassa; erityisesti 1,0 litran G-TEC kolmella sylinterillä ja 90 CV teholla. Siinä on myös DGT ECO -merkki. Siinä on kuusivaihteinen manuaalivaihteisto. Se tarjoaa 410 kilometrin toimintasäteen pelkällä maakaasulla, vaikka jos yhdeksän litraa bensiiniä käytetään, toimintamatka kasvaa 630 kilometriin.

DFSK 580

DFSK 580 on osa D-SUV-segmenttiä ja sen mitat ovat 4,68 metriä pitkä, 1,84 metriä leveä ja 1,71 metriä korkea. Näihin lukuihin on lisättävä 2,78 metrin akseliväli.

Mutta jos etsimäsi on yksi näistä autoista edulliseen hintaan, voit etsiä käytetyn CNG-autosi Clicarsilta. Löydät varmasti sinulle täydellisen.

Oliko tästä viestistä apua?