Saltar al contenido

Volkswagen Golf vs T-Roc, kumpi on parempi?

22 de febrero de 2023
Volkswagen Golf vs T Roc kumpi on parempi

Tiedämme, että auton valitseminen on erittäin monimutkaista, siksi aiomme vertailla kahta parasta myyjää, kuten volkswagen golf ja Volkswagen T-Roc. Totuus on, että Golf antaa edelleen paljon puhuttavaa, mutta T-Roc on saanut paljon jalansijaa viime kuukausina. Volkswagen Golf vs. T-Roc, kumpi on parempi?

Volkswagen T-Roc on kehitetty samalla pohjalla MQB alusta kuin Volkswagen Golf. Vaikka ne on kehitetty samalle alustalle, Golf on edelleen yksi markkinoiden myydyimmistä kompakteista, kun taas Volkswagen T-Roc on katumaasturi, jonka tavoitteena on olla yksi tämän hetken vaikeimmista segmenteistä; että B-maastoautot. Mahdollisesti siinä piilee sen tärkein ero.

Tämä ero tekee jokaisesta malleista sopivan erilaisiin käyttötarkoituksiin, sillä T-Rocilla on suurempi maavara, mikä tekee siitä ihanteellisen mallin vähän suuremmalla kuormituksella matkustamiseen tai jopa asfaltilta poistumiseen. Volkswagen Golf puolestaan ​​sopii paremmin maantieajoon ja on yleensä suunnattu nuoremmille kuljettajille.

Volkswagen Golf vs T-Roc, miten ne ovat ulkopuolelta?

Volkswagen T-Roc on a B-maastoauto joka houkuttelee kuljettajia alkuperäisellä estetiikallaan. Se erottuu katolta putoamisestaan ​​tietyllä coupé-esanssilla, kaksisävyisellä maalillaan tai merkityillä pyöränkaareilla. Volkswagen Golf on puolestaan ​​4,28 metriä pitkä ja se on edelleen tunnistettavissa C-pilarin muodon ja yhden maailman kuuluisimman kompaktin perheessä vallitsevien ominaisuuksien ansiosta.

Volkswagen T-Roc

volkswagen golf ulkoa

volkswagen golf

Volkswagen Golf vs T-Roc, millainen on sisustasi?

T-Rocin sisustus erottuu teknologisista varustuksistaan, ergonomiastaan ​​ja toimivuudestaan. Ominaisuudet ovat erittäin oikeat, tila on huomattava ja sen tavaratila tarjoaa tilavuuden 445 litraaenemmän kuin kompakti.

Volkswagen Golf on puolestaan ​​sitoutunut hienostuneisuuteen ja erottuu edukseen Innovision Cockpit ja sen korkearesoluutioiset näytöt. Sen tavaratilan tilavuus on 380 litraa.

Volkswagen Golf vs T-Roc, mikä on varustetasosi?

Volkswagen T-Roc on saatavana jopa viidellä varustelutasolla Edition, Advance, Advance font-weight: 400;»>, mukaan lukien turvatyynyt, ESP, ilmastointi, App Connect, sumuvalot suuntavilkuilla, Front Assist, audiojärjestelmä USB-portilla, kaistaavustin, SOS-puhelu, 16 tuuman metalliseos pyörät, LED-takavalot ja monitoimiohjauspyörä.

Volkswagen T-roc sisustus

Volkswagen T-Roc

Volkswagen Golf on puolestaan ​​saatavana viimeistelyllä Golf, Life, fontin paino: 400;»> mukaan lukien kuusi turvatyynyä, App Connect, Climatronic, ACC:n mukautuva vakionopeudensäädin, LED-ajovalot ja -takavalot, etuavustin, Lane Assist, SOS-kutsu, 16 tuuman kevytmetallivanteet, monitoimiohjauspyörä ja Car2X-tekniikkaa.

volkswagen golfin sisustus

volkswagen golf

Volkswagen Golf vs T-Roc, mitä mekaniikkaa ne tarjoavat?

Volkswagen Golf tarjoaa laajemman mekaanisen valikoiman kuin Volkswagen T-Roc, eikä se ole yllättävää, sillä Golf on yksi merkin myyttisimmistä malleista ja sitä tarjotaan versioina, joiden tehot ovat 115-310 CV. Se on saatavana myös mekaniikalla, jossa on jonkinlainen sähköistys.

T-Rocissa on puolestaan ​​115, 150 ja 190 CV:n mekaniikka, ja se toimii dieselillä tai bensiinillä. Ne liittyvät DSG:n muutoksiin ja tarjoavat nelivedon. Golfin ja T-Rocin tasapainoisimmat vaihtoehdot ovat 115 ja 150 CV.

Mitkä ovat niiden hinnat?

Kummallakaan kahdesta Volkswagenista ei ole halpa hinta, mutta totuus on, että molemmat tarjoavat todellisen teknologisen arsenaalin vakiona. Perusteellisin 115 hv moottori saattaa olla Volkswagen T-Rocin kiinnostavin ja sen lähtöhinta on noin 24 000 euroa, varustettuna täydellisellä liitäntäjärjestelmällä, mukautuvalla vakionopeudensäätimellä ja muilla ajo-avustajilla. Viisiovisen Volkswagen Golfin lähtöhinta on noin 25 000 euroa.

Voit aina valita yksikön Käytetty Volkswagen T-Roc tai yksi niistä käytetty volkswagen golf / napsautuksia. Ne toimitetaan täysin tarkistettuna ja lyömättömään hintaan.

Oliko tästä viestistä apua?