Saltar al contenido

Volkswagen Sharan vs Seat Alhambra, kumpi on mielenkiintoisempi?

9 de febrero de 2023
Volkswagen Sharan vs Seat Alhambra kumpi on mielenkiintoisempi

Tila-autoteollisuus alkaa kadota, mutta VW Sharan tai Seat Alhambra Ne ovat erittäin mielenkiintoisia malleja ja monipuolisia. Segmentin edustajia on vielä melko vähän, mutta keskitymme kahteen kuuluisimpaan, mikä on mielenkiintoisempaa, Volkswagen Sharan vs Seat Alhambra?

Molemmat mallit tarjoavat ajattoman muotoilun upeilla teknologisilla varusteilla. Tällä tavalla aiomme vertailla kahta tämän segmentin suurinta eksponenttia selvittääksemme, kumpi on mielenkiintoisempi.

Volkswagen Sharan vs Seat Alhambra, mikä on sen suunnittelu?

Mitä tulee puhtaaseen estetiikkaan, voimme kohdata kaksi tyypillistä polkua sekä Volkswagenille että Istuin. alkaen hänestä Volkswagenedessämme on konservatiivisempi muotoilu, mutta samalla moderni, mikä on mahdollista brändille tyypillisten piirteiden yhdistelmän ansiosta.

Seat Alhambra on puolestaan ​​paljon nykyaikaisempi ja tarjoaa rohkeamman ja houkuttelevamman estetiikan. Etuosa on paljon uraauurtavampi ja siinä on vaikuttava grilli, jota peittävät Martorell-brändin optiset ryhmät.

VW Sharan

istuimen alhambran muotoilu

Seat Alhambra

Volkswagen Sharan vs Seat Alhambra, millainen on sen sisustus?

Sisätilat seuraavat ulkona tapahtuvan sävyä. Sekä Sharanissa että Alhambrassa on viimeisin teknologia, ja molemmat tila-autot ovat uskollisia kunkin merkin filosofialle, vaikka ne ovatkin osa samaa Volkswagen-konserni.

Molemmat lyövät vetoa digitaaliset mittaristot 10,25 tuumaa enemmän muokkausta ja paremmalla grafiikalla. Sisätilat ovat moderneja ja niissä on hyvät ominaisuudet.

Takaistuimet sopivat kolmelle matkustajalle ja molemmissa tavaratilassa on tila-autosegmentin keskimäärin suuri tilavuus.

sisustus volkswagen sharan

VW Sharan sisustus

sisäistuimen alhambra

Sisustus Seat Alhambra

Volkswagen Sharan vs Seat Alhambra, mitä mekaniikkaa ne tarjoavat?

Volkswagen Sharan on saatavana lohkolla 2,0 litran TDI 115, 150 ja 170 CV:n tehoversioissa automaattisella DSG-kaksoiskytkinvaihteistolla tehokkaimmissa versioissa ja 4Motion-nelivedolla 150 CV:n vaihtoehdolle. Bensiinissä versio 1,4 litran TSI 150 hv

Seat Alhambra on puolestaan ​​saatavana lohkolla 1,4 litran TSI 150 CV ja a 2.0 TSI 220 CV. Dieselissä se on saatavana tehoilla 115, 150 ja 184 CV.

Valitsemasi malli on saatavana napsautuksia. Mitä odotat tutustuaksesi heihin paremmin?

Oliko tästä viestistä apua?