Volvo Cars on ilmoittanut asiasta kaikki Volvo, johon on integroitu Google, saavat pian YouTuben, joka pystyy toistamaan tämän alustan videoita auton päänäytöllä ja ottamaan uuden askeleen autoyhtiön ja Googlen välisessä yhteistyössä.

Volvo Car Groupin ja Googlen välinen liittoutuma alkoi, kun Volvo ilmoitti olevansa ensimmäinen autonvalmistaja, joka asentaa Android-tietoviihdejärjestelmän, jossa on sovelluksia ja sovelluksia. integroidut Google-palvelut. Olemme jo kokeilleet sitä ja todenneet sen olevan infotainment-järjestelmä, jossa on paras äänentunnistus ja hallinta.

On selvää, että YouTube saavuttaa automme näytön, on jotain täysin välttämätöntä. Siinä on kuitenkin tietty logiikka, kun puhutaan sähköautoista, sillä latauspysähdyksiä matkoilla voidaan tällä tavalla piristää tarpeeksi. Esimerkiksi, Voit katsella kuumamoottoriin videoita pysäkeilläsi.

Se on hassua ja kuulostaa hyvältä, vaikka ei vähemmän totta, että kuka tahansa meistä kantaa taskussaan älypuhelinta, jossa voimme myös nähdä haluamamme sisällön mukavasti.

Ilmeisesti voit katsoa YouTubea niin kauan kuin auto on täysin pysähtynyt.

Miten se voisi olla toisin, tämä videoalusta se on käytettävissä vain, kun ajoneuvo on täysin pysähtynyt, muuten se vaarantaisi suuresti turvallisuuden. Ruotsalainen tuotemerkki sanoo, että «YouTuben ja muiden johtavien suoratoistopalveluiden myötä asiakkaamme voivat nauttia lataustaukosta sen sijaan, että he pitävät sitä vaivana – sähköauton käyttö on hieman mukavampaa.”.

Mutta seuraavat uutuudet eivät koske vain videoita, sillä Volvo ja Google ilmoittavat, että asiakkaat voivat lähitulevaisuudessa ladata navigointi-, ajoneuvojen lataus- ja pysäköintisovelluksia.

Google Assistantia käyttäviin laitteisiin integroinnin ja YouTuben käyttöönoton ansiosta Volvo-ajoneuvot toimivat kuljettajan elinympäristön jatkeena. Se tarkoittaa, että se muuttaa ajoneuvosi älylaitteiksi.

Lähde – Volvo