Saltar al contenido

20 sentin polttoainetukea jatketaan syyskuuhun asti

30 de junio de 2022
20 sentin polttoainetukea jatketaan syyskuuhun asti

Huhtikuun 1. päivänä polttoainetukisuunnitelma «Yksi kriisin vastaisista toimenpiteistä Ukrainan sodan seurausten lievittämiseksi». Tämä toimenpide päättyy 30. kesäkuuta, mutta kuten Pedro Sánchez itse on vahvistanut, polttoaineen 20 sentin alennus kestää syyskuun 30. päivään.

Valtioneuvoston puheenjohtaja on vakuuttanut, että «olemme avoinna mahdollisuudelle jatkaa asetuslain voimassaoloa kesäkuun 30. päivän jälkeen. Kolmen kuukauden luonne vastasi sodan kehityksen epävarmuutta. Vastaus tulee kesäkuun 30. päivään mennessä. Hallitus jatkaa 20 sentin litratukea kolmella kuukaudella.»

The polttoaineiden hinnat seuraavat trendiä eikä se pysähdy nousuun ja se on, että bensiinin tai dieselin litran keskihinta ylittää kaksi euroa, joten toimenpiteisiin odotetaan ryhtyvän mahdollisimman pian. Kiistaa palvellaan, koska joissakin tapauksissa, kuten Espanjan keskuspankilta, tukisuunnitelmaa on arvosteltu, koska «se hyödyttää korkeimpia tuloja; He kuluttavat eniten ja vähentävät eniten rahaa.» Tämä saa johtokunnan ilmoittamaan tuen jatkamisesta muutamilla muutoksilla.

Laajennus ilman virallista vahvistusta

Tällä hetkellä ei ole virallista vahvistusta, mutta kaikki viittaa siihen, että alennus 20 senttiä litralta koskee tulot ovat alle 2000 euroa kuukausi, mutta kuinka he aikovat soveltaa sitä? Tosiasia on, että se on mahdotonta, koska käyttäjien ei ole mahdollista viedä palkkakuittiaan huoltoasemille. Toinen vaihtoehto, jota on harkittu, on liikkeeseenlasku bensa tarkastukset jotka voivat tavoittaa kaikkein heikoimmassa asemassa olevat perheet.

Riippumatta siitä, mitä johtaja päättää, totuus on, että panoraama on melko monimutkainen. Siksi jos et halua pelätä joka kerta tankkaaessasi, suosittelemme vaihtamaan ECO-autoon. Sisään napsautuksia Meillä on laaja valikoima sähköautot, hybridit, ladattavat hybridit ja jopa bipolttoaineet, kaikki käytettynä, täysin uusittu ja lyömättömään hintaan. Haluatko tavata heidät? Oletamme, että et voi valita vain yhtä.

Oliko tästä viestistä apua?