Saltar al contenido

Alennukset vammaisille ostaessaan autoa Alennukset vammaisille ostaessaan uutta autoa

2 de octubre de 2021
Alennukset vammaisille ostaessaan autoa Alennukset vammaisille ostaessaan uutta autoa

Alennukset vammaisille ostaessaan uuden auton

Ihmiset, joilla on vamma ja liikuntarajoite, niin kauan kuin se on virallisesti tunnustettu, voi hyötyä useista erittäin mielenkiintoisia etuja kun ostat uuden auton.

Päällä Napsautukset välitämme sinusta, ja siksi haluamme tiedottaa sinulle asianmukaisesti kaikesta, mitä sinun tarvitsee tietää. Joten jos tämä on sinun tapauksesi ja haluat saada alennuksia ostaessasi vammaisen auton, olet pysäköinyt täydelliseen paikkaan!

Mene eteenpäin, jatka lukemista!

Alennukset ja vapautukset

arvonlisävero

Suurin alennus, kun vammainen henkilö ostaa auton, voimme havaita sen arvonlisävero. Yleensä maksettava määrä on 21%, mutta jos olet rajoitettu liikkuminen, sinun on maksettava vain 4%. Vähennys on suunniteltu käytettäville autoille, uudet autot tai km0 niin kauan kuin ajoneuvon omistaja on henkilö, jota vamma koskee, kuljettajasta riippumatta.

Rekisteröintivero

Kun uusi auto on ostettu, jälleenmyyjälle on ilmoitettava a vammaisuus on vähintään 33%, niin se pysyy vapautettu rekisteröintiveron maksamisesta.

Tie tulli

Se on myös vapauttaa maksamaan tieveron ja ilmoittamaan tilanteesta ennen kaupungintaloa, jossa asut.

Mitä on tehtävä näiden etujen saamiseksi?

Ensimmäinen askel, ennen kuin ostat käytetyn tai uuden auton ja että voit käyttää 4%, sinun on mennä yhteen Verohallinto antaa todistuksen ALV -alennus auton ostosta. Asiakirja on päivitettävä, kun esität sen jälleenmyyjälle.

Se saattaa kiinnostaa sinua:

  • Löydä täältä käytetty auto tai km0 4% alennuksella
  • Parhaat autot vammaisille

Kuka voi hyötyä?

On monia ihmisiä, jotka voivat saada alennuksia ostaessaan uuden vammaisen auton, eivät vain ne, jotka joutuvat liikkumaan pyörätuolissa. Odotetut tapaukset ovat:

  • Ihmiset, joilla on visuaaliset tai sokeat puutteet (ja että he ovat sidoksissa ONCE: hen).
  • Ihmiset, jotka ovat saaneet vammaisuustodistus hallintoyksikön kautta, joka toimii itsenäisessä yhteisössään.
  • Ne, jotka ovat vammaisten pysäköintikortti, jotka ovat niiden kuntien tai autonomisen yhteisön antamia.
  • Ne, joilla on a täysi-, ehdoton tai vakava pysyvä työkyvyttömyyseläke. Tai, a tunnustettu vamma on vähintään 33%.

Mitä ehtoja on täytettävä?

The Alennukset ostaessaan autoa vamman vuoksi Niihin liittyy joukko ehtoja, jotka on täytettävä. Erityisesti alla kuvatut:

  • Auto ostettiin näillä eduilla Sitä ei voi myydä tai siirtää vähintään 4 vuoden kuluessa. Jos tämä vaatimus ei täyty ja auto myydään tai siirretään ennen määräaikaa rekisteröinnistä, oston omistajan on maksaa täysi verot joita ei maksettu ilmoittautumisen yhteydessä.
  • Jos haluat ostaa toisen auton, joka haluaa nauttia eduista uudelleen, samat vuodet on vietävä. Vain tapauksessa aivan synkkä näistä ehdoista olisi mahdollista hyötyä uudelleen ennen vahvistettua määräaikaa.
  • Ajoneuvon käytön tulee olla yksinomaan henkilölle, jolle etuudet on myönnettyeli vammaisesta kärsivälle. Jos tämä ei ole ajoneuvon tarkoitus, edut mitätöidään taannehtivasti ja tietenkin, jos ne havaitaan ennen ostoa, niitä ei sovelleta suoraan.

Oliko tästä viestistä apua?