Saltar al contenido

Automaattiauton ajaminen Automaattiauton ajaminen

30 de septiembre de 2021
Automaattiauton ajaminen Automaattiauton ajaminen

Aja automaattiautoa

Saattaa tuntua siltä, ​​että automaattiauton ajaminen on maailman helpoin asia. Kiihdytä, jarruta ja pisteitä ilman vaihteiden vaihtoa tai kytkimen ja kaasupolun välystä. Ja kyllä, on totta, että vaikeudet eivät ole liiallisia, mutta todellisuudessa Se on paljon enemmän.

Vaikka se on hyvin yksinkertainen, mukava ja käytännöllinen, on tärkeää tietää tietyt yksityiskohdat ennen kuin istut yhden ratin taakse, ja lisäksi meidän ei pidä unohtaa, että vaihteenvaihdolla ajettaessa hankitut paheet voivat olla vaikeita unohda, kun hän ajaa automaatilla. Tiedätkö siis kaiken tarvittavan miten ajaa automaatilla? Uskallatko kokeilla sitä? Solki ylös, koska käyrät tulevat!

Mikä se on?

Aloitetaan perusasioista. Mikä on automaattinen auto? Se on auto, jossa on automaattivaihteisto, eli se ei tarvitse vuorovaikutustamme sovittaaksemme vaihteen moottorin tarpeisiin. Ainoa kerta, kun meidän pitäisi vaihtaa vaihteita, on aika aloittaa se ja päättää, meneekö auto eteen vai taakse. Muuten hän valitsee vain, sopiiko pitkä vai lyhyt hänelle paremmin.

Moottorien käynnistäminen

Auton manuaalivaihteisto on hyvin erilainen kuin automaattivaihteisto. Käynnistettäessä auto on paikallaan, joten meidän täytyy irrota käsijarru, aseta vipu kirjaimelle D (Se on yleensä tämä, koska englanniksi se tarkoittaa ajaa), ja nosta jalka varovasti jarrulta. Auto alkaa ajaa, ja voimme alkaa astua kaasupolkimen päälle. On välttämätöntä muistaa että ajon aikana vasenta jalkaa ei käytetä ollenkaan, ja sen pitäisi levätä, jotta ei joutuisi kiusaukseen asettua kytkimeen … selvä esimerkki manuaalisesta pahasta, joka meille kaikille, jotka olemme koskaan ajoi automaattiautoa, meille on käynyt.

Miten vaihdelaatikko ymmärretään?

Eroja käsikirjaan verrattuna on paljon. Aluksi löydämme sarjan kirjaimet, eikä numeroita, asettaaksesi vivun asentoon. Ensimmäinen on D, joka tarkoittaa, kuten olemme sanoneet, ajaa. Tämä on asento, joka on hankittava ajamiseen. P tarkoittaa pysäköinti, ja valitsemme sen, kun olemme pysäköity. Käänteinen, R, on käänteinen ja Neutraali, N, kun auto on sisällä Deadpoint.

Joissakin automaattiautoissa voi olla muunnelmia, ja halutessaan myös mahdollisuus siirtyä puoliautoon.

Muut pahe erittäin tärkeää hallita, kun ajat automaattiautoa, on se käytä oikeaa kättä. Käsivaihteistoon tottunut käsi pyrkii vaistomaisesti vaihtamaan vaihteen, ja jos emme vältä sitä, kuulemme kauhistuttavan äänen vaihteiden raapimisesta, joka satuttaa meitä syvyyksissä. Yksi vinkki on levätä käsi jalkasi päälle tai tarttua ohjauspyörään molemmin käsin, ainakin kunnes totut siihen.

Päällä Napsautukset Meillä on laaja valikoima automaattisia autoja, joista valita, eri kokoja, värejä, merkkejä ja malleja. Tutustu käytännöllisyyteen automaattivaihteisto ja nauti ajamisesta eri tavalla!

Oliko tästä viestistä apua?