Saltar al contenido

Bugatti Chironin ilmastointilaite voi jäähdyttää 80 metrin lattian

29 de julio de 2021
Bugatti Chironin ilmastointilaite voi jaahdyttaa 80 metrin lattian

Bugatti tekee autoistaan ​​suuria, jopa pienimpiä. Esimerkki on Chironin käyttämä ilmastointijärjestelmä, joka ajoneuvon ominaisuuksien vuoksi on aivan erityinen ja paljon tehokkaampi tavanomaisiin autoihin verrattuna.

Yrityksen insinööri Julia Lemke selittää, että ”normaaleissa autoissa ilma pääsee sisätilaan tuulilasin alaosa, mutta Bugatissa tämä tapahtuu vain nopeuteen 250 km / h asti. ” Siitä lähtien syntyy alipaine, joka estää ilmavirtauksen, joten yritys on kehittänyt kehittyneen järjestelmän, jossa on läppä suunnattu ja optimoitu tuuletin, takaa anna ilman jatkaa pääsyä matkustamoon.

Se ei ole ainoa ongelma, jonka kukaan kohtaa matkustamossa, ja se on se, että tuulilasin litteyden vuoksi sen pinta -ala on 1,31 neliömetriä, mikä on lähes kaksi kertaa keskimääräisen kompaktin auton pinta -ala. sisälämpötila nousee paljon nopeammin.

Kaikista näistä syistä Bugatti Chironin ilmastointijärjestelmän on oltava erityisen tehokas. Se koostuu ilmakompressorista ja kahdesta lauhduttimesta 9,5 metriä kanavia ilmanvaihtoa varten. Sen jäähdytysteho on sellainen, että se olisi kykenee jäähdyttämään jopa 80 neliömetrin lattian.

Kuitenkin sen voimalla huolimatta toinen huomioon otettava seikka on se, että toimi nopeasti ja hiljaa, koska se on ainoa tapa, jolla se ei häiritse matkustajia.

Bugatti Chiron ilmastointi

Oliko tästä viestistä apua?