The Cupra Leon e-hybridi, kompaktin ladattava hybridiversio, saa uuden VZ Cup -varustelutason ja urheilullisemman virityksen. Lisäksi on tärkeää huomata, että sitä on saatavana sekä 5-ovisena korina että Sportstourer-perheessä. Katsotaanpa kaikki Cupra León e-Hybridin yksityiskohdat VZ Cupin maali.

Ensimmäisenä mainittava asia on, että Cupra Leon e-Hybridistä on saatavana sekä 204 että 245 hv:n versiot. Kuten muutkin Volkswagen-konsernin mallit, se käyttää a 1.4 TSI bensiinimoottori ja vaihteistoon integroitu sähkökäyttö 6-vaihteinen DSG. Lisäksi molemmat saivat vuoden 2021 aikana dynaamisia parannuksia, jotka pienensivät niiden maavaraa 25 mm.

Mutta keskittymällä siihen, mikä on uutta, Cupra Leon PHEV Sitä voidaan pyytää jo VZ- ja VZ Cup -viimeistelyllä, kunhan valitsemme 245 CV -version. Kuten tiedät, VZ Cup on kunnianosoitus kilpailumalleille.

Cupra Leon e-Hybrid VZ

Esteettisesti VZ Cup esittelee uusia elementtejä, jotka parantavat urheilukuvaa. Esimerkiksi ulkopuolelta alkaen voidaan mainita hiilikuituinen kattospoileri Cooper-värisessä (vain 5-ovisessa mallissa), lisävarusteena samanväriset peilisuojukset ja tumma alumiininen sivuhelma.

Samaan aikaan matkustamossa kuppikauhan istuimet Saatavana mustana nahkaisena tai bensiininsinisenä. Niissä on todella houkutteleva muotoilu, takaosa hiilikuitua, mutta ne sijaitsevat myös alemmassa asennossa, mikä lisää ajonautintoa, kun on kyse hauskanpidosta.

Mekaanisella tasolla tärkeintä on, että Cupra León e-Hybridit voivat nyt varustaa tehokkaampi jarrujärjestelmä nelimäntäisillä Brembo-jarrusatuloilla, ylikokoisilla ja rei’itetyillä levyillä, mikä lisää tehokkuutta urheilukäytössä. Aina kun lyömme vetoa tästä vaihtoehdosta, saamme myös tietyn akselin, joka lisää negatiivista pudotusta 1 astetta 1,39:ään.

Lähde – Cupra