Saltar al contenido

Dacia Jogger, perhe, jossa on jopa seitsemän istuinta ja innokas seikkailuun

21 de febrero de 2022
Dacia Jogger perhe jossa on jopa seitseman istuinta ja innokas

The dacia lenkkeilijä on tullut mullistamaan markkinat, ja se johtuu siitä, että niitä tulee harvemmin ja harvemmin käytettyjä perheautoja Tämä uusi edullinen malli Daciaon sukulainen, jonka pituus on 4,55 metriämutta seikkailunhaluinen estetiikka ja 20 senttimetrin maavara.

Sen leveys on 1,78 metriä ja korkeus 1,63 metriä. Brändillä on jo varauksia auki ja ensimmäiset yksiköt alkavat saapua jälleenmyyjille ensi maaliskuun puolivälissä. Tämän monipuolisen, seitsemän aidon paikkaisen perheen lähtöhinta alkaa klo 14 990 euroa. Tämä tekee siitä markkinoiden edullisimman viisi- tai seitsemänpaikkaisen perheauton.

Se tarjoaa runsaasti tilaa sekä etu- että takaistuimille, ja sen pääominaisuus on käytännöllisyys. Viisipaikkaisessa Dacia Joggerissa on tavaratila, johon mahtuu 708 litraa kun taas jos lyöt vetoa Dacia Jogger seitsemän paikkainentavaratila pienennetään 160 litraa.

Dacia Jogger, sukulainen, joka yllättää sinut

Dacia Joggerin ominaisuuksista erottuvat käytännöllisyyden lisäksi sen jousituksen mukavuus, tasapaino ja tasainen kulku. Tällä hetkellä se on saatavana kahdella moottorilla; Yksi bensa ja 110hv ja toinen bipolttoaine, jossa yhdistyy nestekaasu, Nestekaasubensiinillä nimeltään ECO-G 100. Molemmat lohkot on yhdistetty kuusivaihteiseen manuaalivaihteistoon.

Muutaman kuukauden kuluttua, vuonna 2023, voimme nähdä tšekkiläisen tuotemerkin perhevalinnan 140 hv:n hybridiversion. Se on kehitetty modulaarinen alusta CMF-Bsama kuin Renault Clio tai Dacia Sandero.

Dacia Jogger kuvia

Mitä tulee varustukseen, uudessa Dacia Joggerissa on saatavilla kolme tasoa nimeltä Essential, Comfort ja Extreme. Extremen ja Essentialin välillä on eroa noin 2000 euroa. Mallissa on vakiona automaattinen ilmastointi, avaimeton käynnistys, sähköinen seisontajarru ja ajoneuvon tunnistus kuolleesta kulmasta. Comfort- ja Extreme-malleissa uusi Jogger on varustettu pkahdeksan tuuman kosketusnäyttö joka on yhteensopiva Apple CarPlayn ja Android Auto -järjestelmän kanssa.

Setissä asumiskelpoisuus erottuu ja se on, että he voivat matkustaa viimeisellä istuinrivillä kaksi aikuista mukavasti. Tämä on saavutettu nostamalla alustaa etuistuinten takaosasta. Istuimet taittuvat erittäin helposti alas ja pysyvät joko kiinnitettyinä toiseen istuinriviin tai helposti irrotettavissa, sillä ne painavat vain kymmenen kiloa.

Oliko tästä viestistä apua?