Smart on juuri vahvistanut virallisesti sen tulevan julkaisun ensimmäinen crossover, Älykäs nro 1. Olemme tienneet tästä projektista pitkään, sillä Daimlerille kuuluva tuotemerkki on näyttänyt prototyyppejä viime kuukausina. Se on kuitenkin vasta nyt, kun se on antanut meille ensimmäiset tiedot tästä mallista.

Miten se voisi olla toisin, Smart #1 (kyllä, näyttää siltä, ​​​​että sitä kutsutaan nimellä) on a sähköauton ja maastoauton tyyliin. Mutta ulkoisen koonsa vuoksi sitä ei voida enää luokitella kaupunkiajoneuvoksi, koska se nousee jopa ei vähempää kuin 4.3 metriä pituudesta. Hyvin kaukana Smart Fortwon vain 2,7 metristä tai nykyisen Forfourin 3,5 metristä.

Tämä ensimmäinen Smart SUV on alku yrityksen täydelliselle remontille, joka on seurausta liittoutumasta Geely-yhtiön kanssa.

Brändi on näyttänyt kuvia seuraavan mallinsa viimeisimmästä kehitysvaiheesta, jonka pitäisi laskeutua markkinoille tämän nykyisen vuoden 2022 viimeisissä vaiheissa. kaikkien järjestelmien ja erityisesti akun suorituskyvyn testaus äärimmäisen kylmissä ilmastoissajonka lämpötila on -40 astetta.

fiksu nro 1

Olen vakuuttunut siitä, että älykäs #1 innostaa tulevia asiakkaita sekä Kiinassa että Euroopassa, luo uusia kaupunkiliikenteen trendejä ja luo voimakkaita brändikokemuksia missä tahansa.

Vaikka Smart #1:n julkaistuissa kuvissa näkyy naamioitu yksikkö, monet yksityiskohdat paljastuvat. Merkittävin asia on, että suunnittelutasolla se on selvästi tunnistettavissa älykkääksimutta kuten sanoimme, se antaa meille tunteen, että se menettää sen hyvin pienauton filosofian, joka takaa kaupungin suurimman helppokäyttöisyyden.

Teoriassa, ja vaikka meillä ei vieläkään ole virallisia tietoja akun koosta, moottorin tehosta tai autonomiasta, se tulee olemaan auto, joka soveltuu tietyin takuin ulkoiluun. Lisäksi brändistä he vahvistavat, että heidän vastuskerroin on 0,29, vartalon muotoihin nähden hyvin supistettu. Tämä on saavutettu muun muassa aktiivisen etusäleikön ja sisäänvedettävien ovenkahvojen ansiosta.

Tulevien kuukausien aikana opimme kaikki yksityiskohdat tästä Smart #1:stä, brändin ensimmäisestä SUV:sta.