Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Kaikki tiimit ovat jo kehittämässä omaa toimintaansa uudet yksipaikkaiset kaudelle 2023 F1 ja osien rakentaminen läpäisemään FIA-törmäystestit jne. Ja tällä kauden ja toisen välisellä tauolla Formula 1 -fanit haluavat epätoivoisesti tietää yksityiskohtia siitä, millainen seuraava kausi tulee olemaan ja millaisia ​​ovat uudet yksipaikkaiset autot. No, tässä artikkelissa näytämme sinulle kunkin tiimin merkitsemät esityspäivät, jotta et missaa esityksiä.

On huomattava, että on hyvin todennäköistä, että useimmat autot ovat äärimmäisen samankaltaisia ​​kuin ne, jotka päättivät F1-maailmanmestaruuden 2022. Ei näytä olevan merkittäviä muutoksia. Nyt odotetaan, että kolme joukkuetta voi antaa a paljon äärimmäisempiä muutoksia yksipaikkaisiin huhujen mukaan. Yksi näistä joukkueista on Mercedes, joka pienennetyllä sidepod-konseptillaan ei aloittanut kautta hyvin, vaikka se onnistuikin saavuttamaan lopulta erittäin hyvän suorituskyvyn ollakseen palkintokorokkeilla. Muuttavatko he sivupotkujaan luodakseen konseptin, joka on samanlainen kuin muut joukkueet? Pysyvätkö he nykyisessä arkkitehtuurissa? Joudumme odottamaan sen näkemistä…

Toisaalta huhutaan, että ensi vuoden Alpha Tauri muuttuu paljon tehden valtavan harppauksen laadussa ja nousevan joukkueen historian parhaaksi yksipaikkaiseksi autoksi. Vaikka nämä ovat Pierre Gaslyn sanoja, emmekä tiedä, käskettiinkö häntä jäämään ja olemaan menemättä Alpiin, vai onko heillä todella piilotettu ase kaudelle 2023 F1.

Ja, paitsi jonkun muun joukkueen yllätys, toinen auto, jonka pitäisi radikaali muutos on Aston Martin, koska tämän vuoden konsepti ei ole palvellut heitä ja he valmistelevat koko muutosta ensi vuodelle Fernando Alonson pilottina. Nyt jos nämä muutokset toimivat tai joutuvatko jatkamaan taistelua takapajoista, se on arvioitava jo ensi kaudella.

Haluan myös huomauttaa, että Ferrari valmistautuu paljon paranneltu tehoyksikkö, se näyttää. Joten Maranello-moottorilla toimivat yksipaikkaiset autot voivat saada hyvän lisäyksen ensi vuonna. Mercedes oli jäänyt hieman jäljessä tänä vuonna, koska se ei sopeutunut hyvin biopolttoaineisiin. Pystyykö hän korjaamaan nämä ongelmat ensi kaudella? Ovatko Honda ja Ferrari vielä askeleen edellä? Monet juonittelut odottavat meitä…

F1 2023:n yksipaikkaisten autojen esityspäivät

#8211; #8211;
Laitteet Päivämäärä
Mercedes TB
Ferrari TB
punainen härkä TB
Alpine TB
McLaren TB
Aston Martin 13. helmikuuta
Alfa Tauri TB
Alfa Romeo TB
williams TB
Haas TB

Kutsun sinut myös lukemaan artikkelimme F1 2023:n muutoksista sekä F1 2023:n kalenteri- ja kuljettajavalikoimasta.