The Haluamme tavata uuden Ford Ranger Raptorin on paljon. Ehkä se johtuu siitä, että uuden osan debyytti tapahtui pari kuukautta sitten, eikä sen esittelypäivää ole vielä tiedossa. Ehtojen pidentäminen on osa amerikkalaisen yrityksen strategiaa, sillä se ei ole vielä lopettanut nykyisen yrityksen myyntiä. On kuitenkin mahdollista, että asiakkaat, jotka haluavat saada yhden samanlaisen, lopettavat halunsa ja odottavat hetken nähdäkseen, miten se menee.

Kuitenkin, kuten olemme sanoneet, Odotukset uuden Ford Ranger Raptorin kohtaamisesta ovat suuret. Ei turhaan, muutama viikko sitten esittelimme ensimmäiset renderöinnit, jotka osoittivat miltä sen muotoilu voisi näyttää. Tuolloin X-Tomi Design otti ensimmäisen askeleen, mutta nyt meillä on uusi erä. Tänään tuomme sinulle joitain uusia renderöityjä jotka, kuten tuohon aikaan, pyrkivät saamaan meidät unelmoimaan. Kyllä, etkö näe yhtäläisyyttä?

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun näemme uuden Ford Ranger Raptorin renderöityjä…

Kolesan Ford Ranger Raptor -takarenderöinti

Kolesa on vastuussa tämän uuden Ford Ranger Raptosin renderointierän tuomisesta. Antaakseen muodon hypoteettiselle suunnitelmalleen hän ottaa perustan runko neljällä ovella. Itse asiassa hän ei ole vaivautunut muuttamaan sävyä, jolla näit hänet, tai lisäämään sitä lisätarroja. Tässä tapauksessa hän on valinnut konseptin «vähemmän on enemmän» ja hän on rajoittunut muokkaamaan samoja suunnittelualueita, joita hän uskoo myös Fordin säätäneen työskennellessään suunnitteluaan.

Ensimmäinen asia, joka pistää silmään, on grilli Fordin logo katoaa löytääksesi tuotemerkin suurella kirjaimilla. Myös sisäkuvio on erilainen, kuten myös puskuri. Sijoita myös kolme keltaiset led valot antaa ripauksen aggressiivisuutta. Puskurin alaosa puolestaan ​​on aggressiivisempi ja muuten parantaa sen sisääntulokulmaa. Sumuvalojen väli on sen sijaan pienempi…

Sivulta Kolesa on muuttunut vähän. Itse asiassa voisimme sanoa niin ainoa uutuus on «Raptor» -tarra joka on aivan tavaralaatikossa. Myös pyöränkaarien muovisuoja näyttää suuremmalta, mutta se voi olla optinen efekti. Viimeisenä on takaosa. täällä meillä on yksi muoviverhoilu, joka kulkee portin ympäri ja näyttää Fordin nimen suurilla kirjaimilla. Suorita muutos loppuun 4×4- ja Raptor-logot sijaitsee kulmissa.

Ja tässä vaiheessa kysyn Mistä renderöistä pidät enemmän, X-Tomi Designista vai Kolesasta? Se riippuu jo mausta, mutta varmasti kun uusi Ford Ranger Raptor tulee markkinoille, se näyttää paljon molemmilta.

Lähde – Kolesa