Vain muutama päivä sitten olimme mukana Toyota Spainissa sen kansallisessa ja staattisessa esittelyssä kolmesta erittäin tärkeästä ja hyvin erilaisesta mallista tälle vuodelle 2022. Yksi niistä oli uusi Toyota Aygo XCross, edellisen Aygon seuraaja, joka saa nyt enemmän crossover-estetiikkaa mukautuen uusiin markkinatrendeihin.

Esittelyhetkellä tämän uuden Aygo X Crossin viralliset hinnat eivät olleet tiedossa, mutta merkki on juuri avannut konfiguraattorin hyödyllisyysmallille ja meillä on jo kaikki hinnat, versiot ja varusteet Espanjaan. Spoilerina odotan, että sen lähtöhinta on 13 500 €.

Tämän uuden Aygo X Crossin valikoima on rakennettu yhden moottorin ympärille. On 1.0 kolmisylinterinen ilman turboa, 72 hv, jota tarjotaan sekä viisinopeuksisella manuaalivaihteistolla että a automaattivaihteisto tyyppi CVT. Automaattivaihteisto maksaa 1 250 euroa manuaaliseen vaihteistoon verrattuna.

Varusteet Toyota Aygo X Cross

Toyota Aygo X Cross takana

Jos puhumme viimeistelyistä, tasoja on tällä hetkellä kolme. Saavutettavin on ns pelata, jossa 17 tuuman pyörät, Apple CarPlay- ja Android Auto -liitäntä, 7 tuuman keskusnäyttö, neljä kaiutinta ja peruutuskamera erottuvat. Omalta osaltaan Muoti painos Se parantaa edellistä 18-tuumaisilla pyörillä, pimennetyillä takaikkunoilla, sadetunnistimella, automaattisella ilmastointilaitteella ja langattomalla älypuhelimen laturilla.

Helpoin versio näkyy kuvissa.

Toyota Aygo X Cross tarjotaan myös tällä hetkellä erittäin varustellun julkaisuversion kanssa, jota kutsutaan ns Rajoitettu erä. Lisää aiempiin mustiin renkaisiin ja 18 tuuman oranssiin yksityiskohtiin, pysäköintianturit edessä ja takana, Apple CarPlay ja Android Auto ilman kaapelia sekä vähintään 9 tuuman päänäyttö.

Aygo X Cross hinnat

Moottori Muuttaa Viedä loppuun Hinta
Moottori Muuttaa Viedä loppuun Hinta
1,0 70 hv Manuaali 5v pelata 13 500 €
1,0 70 hv Automaattinen pelata 14 750 €
1,0 70 hv Manuaali 5v Muoti painos 14 500 €
1,0 70 hv Automaattinen Muoti painos 15 750 €
1,0 70 hv Manuaali 5v Rajoitettu erä 16 900 €
1,0 70 hv Automaattinen Rajoitettu erä 18 150 €