Mitsubishi on hiljattain vahvistanut sen ASX-mallisi on korvattava. Japanilaisen crossoverin uusi sukupolvi saapuu Euroopan markkinoille ensi vuoden alkupuolella, 2023. Lisäksi maamme positiivinen puoli on se sen valmistus tapahtuu Espanjassa, Renaultin tehtaalla Valladolidissa.

Sanotaan pian, mutta nykyisen sukupolven Mitsubishi ASX on ollut myynnissä vuodesta 2010 lähtien. Kyllä, vähintään 12 vuotta kilpailemassa tässä erittäin kilpailukykyisessä kategoriassa, jossa mallia on myyty yli 380 000 yksikköä Euroopan mantereella. seuraaja on loistava raitista ilmaa brändille.

Kuten monet teistä tietävät, Mitsubishillä on tärkeä sopimus Renaultin ja Nissanin kanssa. Renault-Nissan-Mitsubishi Alliance. Nämä kolme tuotemerkkiä jakavat teknologiat, mekaniikat ja alustat joissakin malleissa.

Mitsubishi ASX

Itse asiassa uusi Mitsubishi ASX vuodesta 2023 alkaen kehitetään CMF-B-alustalle. Vertailun vuoksi, se on sama, joka varustaa autoja, kuten esimerkiksi Renault Captur. Lisäksi japanilainen brändi etenee jo siihen, että seuraavassa ASX:ssä on useita propulsiojärjestelmiä, joista erottuvat ladattava hybridi ja perinteinen hybridi; kuten Captur of the Diamond signature.

Siten ASX on kolmas malli Mitsubishin ladattavilla hybridiversioilla. Lienee tarpeetonta muistaa Mitsubishi Outlander PHEV:n suurta menestystä. Mitsubishi Outlander PHEV on pitkään ollut myydyin laajennus Euroopassa, ja sillä on tällä hetkellä 200 000 kappaletta. Kuluneen vuoden aikana saapui Eclipse Cross PHEV, jota myytiin lähes 10 000 kappaletta.

Mitsubishi Outlander PHEV oli ensimmäinen maastoautomalli, jossa oli ladattava hybridimoottori.

Voimme vain toivottaa seuraavalle Mitsubishi ASX:lle suurta menestystä merkin ja erityisesti merkin eduksi. työntekijöitä maamme, erityisesti Valladolidin alueella, jossa se valmistetaan.

SUV-segmentin suosio kasvaa edelleen Euroopassa, ja ladattavat hybridit ovat päätrendi. Olemme valmiita rakentamaan tätä perintöä seuraavan sukupolven ASX:n kanssa ja odotamme innolla, että voimme tarjota nykyisille ja tuleville asiakkaillemme erittäin kilpailukykyisen uuden vaihtoehdon.