Yhdysvalloissa ja muissa maailman maissa ei, mutta Jeep Grand Cherokee 4xe tulee olemaan Yankee-yrityksen lippulaiva Euroopassa. Sen lanseerauksella he haluavat tehdä selväksi, etteivät ne ole vain yksi yleinen tuotemerkki, koska ne ovat kehittyneet vuosien saatossa. Ja miten. Jos se ei olisi ollut Fiatia ja tekniikkaa, jonka he ovat «laittaneet» siihen, sen loppu ei olisi ollut mitä se on. Nyt he voivat kuitenkin katsoa kasvotusten Audi Q7:n tai BMW X5:n kokoisiin malleihin.

Jeep Grand Cherokee 4xe:n uusin sukupolvi julkaistiin muutama kuukausi sitten. Ensinnäkin, kuten on tapana, jenkkimarkkinoille ja toiseksi vanhalle mantereelle. No, odotus on ohi, koska brändin viestintätiimi on julkaissut puuttuvat tiedot valon näkemiseksi. Varsinkin kun on kyse voimansiirrosta, joka sitä ajaisi. Ja todellakin, se noudattaa samoja vaiheita kuin Pohjois-Amerikan versio. Pistä muistiin.

Uusi Jeep Grand Cherokee 4xe aloittaa myyntinsä Espanjassa Launch Edition -viimeistelyllä…

Tietojen mukaan eurooppalainen Jeep Grand Cherokee 4xe perustuu samaan plug-in hybridijärjestelmään kuin Yankee-versio. Eli lämpöosa putoaa a 2,0 litran nelisylinterinen lohko yhdistettynä kahdella sähköyksiköllä. Yksi niistä toimii vain sähkön generaattorina Honda HR-V:n tyyliin. Yhdistetty teho on 380 hv ja 637 Nm vääntömomentti jotka, kuten tavallista, saavuttavat maan nelivetojärjestelmän kautta.

Akun energiakapasiteettia ei ole kerrottu, mutta sen autonomiaa on kerrottu. Jeepin mukaan voi matkustaa sähkötilassa jopa 51 kilometriä, josta sille on myönnetty DGT-tunnus 0. Tämän tehon hallitsemiseksi brändin suunnittelutiimi puolestaan ​​luottaa 9-vaihteiseen automaattivaihteistoon. Täydennyksenä kulutuksen vähentämiseksi sinulla on kolme ajotilaa: hybridi, sähkö ja e-save.

Tekniikkansa suhteen maastoajon apuvälineistä, kuten Quadra-Drive II 4 × 4 -pitojärjestelmästä, ei ole pulaa. Quadra-Lift ilmajousitus ja Selec-Terrain vetovoimanhallintajärjestelmä. Niiden ansiosta voit valita viidestä ajotilasta: Auto, Snow, Sand/Mud, Rock ja Sport. Hänen kaupallinen debyyttinsä käy kuitenkin läpi Launch Edition -varustelutaso että voit halutessasi tilata yksinomaan tämän kautta linkki.

Ja ymmärtää lahjoituksesi on todella täydellinen, katselee kasvokkain premium-kilpailijoita. Korostaa «makeisia», kuten neljän vuoden takuu, kaksi ensimmäistä ilmaista versiota, easyWallbox autotalliin, Mode 3 -kaapeli julkisilla asemilla lataamiseen ja kansi. Mukana on myös McIntosh-äänijärjestelmä, 21-tuumaiset kevytmetallivanteet, Full-LED ajovalot tai yönäkökamera. Sen hinta? Premium-tasolla…

Lähde – Jeep