Saltar al contenido

Kuinka desinfioida auto Kuinka desinfioida auto?

29 de septiembre de 2021
Kuinka desinfioida auto Kuinka desinfioida auto

Kuinka desinfioida autosi?

Koronaviruksen aiheuttaman tilanteen vuoksi muutaman kuukauden ajan, on normaalia, että monet meistä ihmettelevät, miten desinfioi auto varmistaaksesi, ettei sen sisällä ole riskiä. Jos jostain syystä olemme joutuneet käyttämään ajoneuvoamme tai joudumme käyttämään sitä, on erittäin hyödyllistä tietää, miten desinfioi auto.

Joten tänään kerromme sinulle, miten voimme varmistaa, että autossamme on virukseton tila, jotta voimme käyttää sitä mukavasti ja turvallisesti. Oletko tulossa?

Mitä materiaalia tarvitsemme

Jos haluamme tehdä koko prosessin oikein, on käytettävä naamaria ja käsineitä, ei vain suojatoimenpiteenä, vaan lateksikäsineet ovat erittäin hyödyllisiä, jotta vältetään värjäytyminen prosessin aikana.

Koska puhdistusaineet, saippua ja vesi ovat hyviä liittolaisia, on lisäksi erittäin tärkeää, että tuotteessa on vähintään 70% alkoholia. desinfioi auto.

Lisäksi on tärkeää mainita, että auton sisällä olevia kaupallisia puhdistusaineita voidaan käyttää, mutta jos ne eivät ole 70% alkoholipitoisia, ne puhdistavat vain ajoneuvon eivätkä pysty varmistamaan sen desinfiointia, mikä on tavoitteemme.

Mistä aloittaa auton desinfiointi?

Ennen kuin vastaat tähän kysymykseen, muistutamme sinua siitä, kuinka tärkeää on käyttää lateksikäsineitä autossasi, koska kun pysähdyt huoltoasemalla, on suositeltavaa, että käytät niitä, kun nouset autosta ja otat ne pois juuri ennen takaisin, joten vältät mahdollisen siirtymisen huoltoasemalta auton sisätilaan.

Tämän sanottua olet valmis desinfioi autosi. Kerromme sinulle, miten Clicarsissa noudatetaan prosessia, jolla takaamme toimitukset täysin turvallinen. Aloita alueista, jotka ovat eniten kosketuksissa käsiisi:

  • Ohjauspyörä.
  • Kojelauta.
  • Kammet
  • Painikkeet.
  • Vaihdevipu.
  • Käsijarru.
  • Ohjauslaitteet (kuten suuntavilkut).
  • Turvavyö.

Voit puhdistaa nämä alueet saippualla ja vedellä tai tietyllä tuotteella ja levittää sitten alkoholin puhdistusliuos. Tämä puhdistus on suositeltavaa suorittaa joka kerta, kuten asiantuntijat suosittelevat.

Varten desinfioi verhoilu Voit käyttää samaa liuosta myös alkoholin kanssa, mutta jos se on herkkää materiaalia, kuten nahkaa, älä hiero sitä, muuten voit vahingoittaa sitä.

Matot ovat toinen huomion kohde, koska likaa kertyy paljon, joten ne on puhdistettava. Voit tehdä tämän käyttämällä pölynimuria ja sitten desinfiointiainetta.

Älä unohda puhdistaa kiteitä ja levittää niitä desinfiointiaineVaikka emme ole suoraan yhteydessä heihin, emme voi olla huolimattomia.

Lopuksi voit käyttää yhtä ruiskutustuotteista ilman desinfiointiin auton sisällä. Noudata tuotteen ohjeita ja muista tuulettaa auto käytön jälkeen.

Muut menetelmät auton desinfioimiseksi

Sen lisäksi, mitä olemme kertoneet, voit viedä autosi erikoistuneelle keskukselle, joka suorittaa otsonin desinfiointiKoska tämä tuote on vastuussa bakteerien poistamisesta, se hapettaa ja poistaa hajut. Se on yksi turvallisimmista puhdistusaineista autollesi.

Clicars seuraa tätä puhdistusprosessia huolellisesti taatakseen maksimaalisen desinfioinnin kaikissa ajoneuvoissamme. Lisäksi peitämme istuimen, ohjauspyörän ja vaihdevivun varmistaaksemme, että auto saavuttaa määränpäänsä täydellisissä turvallisuus- ja hygieniaolosuhteissa.

Saatat pitää myös:

  • Viritä auto synnytyksen jälkeen

Oliko tästä viestistä apua?